Assassin's Creed بعدی برای سال مالی 2014 تایید شد.

RattleSnake

کاربر سایت
assassins-creed-china.jpg
Yves Guillemot در گزارش مالی Ubisoft تایید کرد که نسخه بعدی Assassin's Creed سال 2014 احتمالا قبل از آپریل عرضه خواهد شد.قابل ذرک است که چندی پیش سازندگان بازی گفته بودند:"
قرار بوده در قسمت داستانی بازی بخش Co-op وجود داشته باشد که به دلیل اینکه موتور بازی قادر به پشتیباتی از این بخش نبود و داستان دزموند این قسمت را از این سری حذف کرده‌اند.
او افزود:
ما خوشحالیم و به خود می‌بالیم که امروز در گزارش مالی خود نسخه بعدی Assassin's Creed را تایید می‌کنیم این بازی توسط یک تیم توسعه جدید ساخته خواهد شد بازی در یک دروه زمانی جدید است و یک قهرمان جدید نیز در بازی است. تیم های مختلف بر قسمت های متفاوتی در این چندین سال مشغول کار برای Assassin's Creed جدید بوده اند. بزودی اطلاعاتی جدید از نسخه بعد Assassin's Creed خواهیم داد. همچنین ما انتظار داریم نسخه بعدی این سری این فرنچیز را به جلو هدایت کند.
Assassin's Creed 3 سال پیش منتشر شد که داستان قهمرمانی جدید به نام Connor بود که یک بومی آمریکای شمالی بود. Assassin's Creed 3 حدود شیپ شده است که 70٪ فروشش بیشتری نسبت به Assassin’s Creed: Revelations داشته است. طیق شایعات این نسخه در چین خواهد بود. سال مالی Ubsioft از اکتبر تا سپتامبر بود که از به تازگی به از 1 آپریل تا 31 مارس 2014 تغییر کرده است.

منابع:
1
2
3

آخرین ویرایش:
این AC خیلی اوضاعش وخیم تر از COD هست
لاقل CODـی که هر سال میاد سازندش یک سال در میون عوض میشه و به نوعی بازی متفاوتی میبنیم ، ولی این AC دیگه واقعاً زیادی داره میلک میشه.
قسمت ناراحت کنندش اینه که AC میتونست به راحتی یکی از بهترین IP های نسل بشه (الانم جز خوباست ، ولی میتونست بهتر باشه) ، واقعا از نظر داستانی دستشون بازه بازه !

کاراکتر جدید؟! فقط صداش و یه مقدار خیلی کمی چهره‌ش عوض میشه!
محیط جدید؟! ورمیدارن رنگ پرچم ها و لباس سربازارو عوض میکنن. اینم از این.

آخرین ویرایش:
اقا من خودم 3 جین فحش بار AC3 کردم ولی به جان خودم وقتی گفتند قرار تو اسیای شرق باشه بدجور دلم ضعف رفت :d چرا واقعا ؟؟ :d یعنی میخوام بدونم واقعا چه شکلی میشه :d

جمع کنن این حشاشین هارو تو محل تولدشون بسازند...تازه نقش اول باید لحجه کردی داشته باشه:d
داداش من کردم به لحجه ما توهین میکنی؟واقعا که!!!!دفعه بعد ببینم گزارش میدم:dبگذریم شماره سوم که خیلی حالم رو بهم زد اینم که شد کالاف خودمون!!منتظر گند بعدی یوبیسافت باشیم!!!

اگه قسمت های بعد اساسین بیاد تو ایران باحال میشهمثلا به جای گنج میریم پراید پیدا می کنیم یا مثلا می خوای بری اسلحه بخری باید صبر کنی یارانه ها رو بدن :دی هر چند که به نظر من با وجود اینکه ACIII گند زده بود پیشرفت هایی هم داشت ولی خوب دیگه کم کم وقتشه که مثل سری بازی های قبلی یوبی سافت این یکی هم کاملا به گند کشیده بشه که تقریبا شده...!!

اگر اشتباه نکنم، فکر کنم توی assassin creed 2 بود که توی زیر زمین خونه در ویلای خانواده اتزیو که در اونجا یه مجسمه از داریوش بود که نوشته بود که اولین کسی که از hidden blade استفاده کرده داریوش بوده، امیدوارم این نسخه برگرده به اصالتش و توی پارس باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or