bayern_vahid
کاربر سایت
ببخشید دوست عزیز چند روزی نبودم جوابتون رو بدم به هر حال یه سوال میخوام بدونم اصلا میدونی گروه حشاشیون برای چه چیزی به وجود اومده؟نمیخواد جواب بدید خودم میگم قتل ثانیا یه گروه که اونموقع هم تو حالت غیر طبیعی کشتار انجام میدادن به نظر شما این کجاش به حق یا باطل بودن برمیگرده متاسفانه تاریخچه جنگهای صلیبی هم در مورد مسیحیان هم در مورد مسلمین بسیار تحریف شده و حرفهای بسیار ضد و نقیض راجع بهشون وجود داره و اما در مورد فراماسون ها هم من نگفتم وجود نداره من گفتم هنوز هم وجودش در سایه ای از ابهام هست پس سعی نکنید این مزخرفات سیاسی رو تو تاپیک گیم به خورد ملت بدین در ضمن نیایید بگین ماریو فراماسونه یا سونیک که اصلا اینجا خریدار نداره یه چیز دیگه هم بگم یکی از ترورهای نافرجام حشاشیون ترور صلاح الدین بوده که حرفهای زیادی راجع به فتوحاتش برای مسلمین هست ولی خود صلاح الدین هم نکات تاریک زیادی تو زندگیش هست پس نمیشه گفت کی داشته راه درسترو میرفته ولی چیزی که واضحه اینه که حشاشیون برای فرمانده خود و مقاصد خود ترور میکردن نه یک هدف الهی و دفاع از ائمه ودر ضمن ائمه رو هم وسط نکشین حرمت اونا رو حداقل باید نگه داشتجدایی این قضیه از این بازی غیر ممکنه دربحث فرعی این بازی به طورعلنی به تاریخ اونا اشاره میکنه.بعد شما طبق کدام حرفی این انجمن نابود شده میدونی؟قتل استیفن نایت شنیدی اگه اینارا میدونستی نابودشده نمیدونستی.تمپلر ها اساس افکار این افراد هستند .درمورد حشاشیون هم بدون هیچ مطالعه ای اونا بپردازید تا به این افراد تهمت بزنید برید ویکی پدیا وکتاب خداوند الموت را بخوانید .که جزو کاملترین منبع هستند.انسان بی گناه چه طوراین صلیبیها اینهمه ادم کشتند آدم حسابی بودند؟دولت سلجوق دست نشانده عباسیان بود.عباسیان امامان را کشتند .پس حشاشیون فقط رهبران سیاسی جنگ های صلیبی و سلجوق کشتند برید .چندی پیش یک تاریخ دان مصاحبه ای که با یکی از انجمن های اسلامی داشت.اذهان کرد مردم دراین مورد به جای خداوند الموت سراغ کتابهای اورپایی میرند.بدون تحقی به تاریخ یک گروه توهیین نکنید. :d
در ضمن هیچ کس به تاریخ گروه توهین نکرده ودر ضمن این رو هم بدون دوستان این بازی رو برای کندو کاو تاریخی انجام نمیدن من خودم یکی از طرفداران پرو پا قرص الطایر و اتزیو هستم این لااقل از امضام معلومه ولی هیچ گاه یه بازی رو با واقعیات تاریخی مرتبط نکنید این فقط تخیل نویسنده بازی است نه چیز دیگه