Multi Platform Assassin’s Creed: Syndicate

• Thread starter Thread starter END_BOY
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
news_assassin_s_creed_syndicate_announced-16534.jpg

اطلاعات بازی لیک شده و توسط یوبی تایید شده که در حال ساخت هست :d
این شماره از بازی در لندن قرن 19 دوره‌ی ویکتوریا اتفاق خواهد افتاد
بازی چند ساله توسط استدیو Quebec با رمز Victory در حال ساخت و توسعه هست

ترجمه متن خبری که IGN قرار داده و جواب یوبی سافت به این اقدام با تشکر از Bahram B

Assassin's Creed جدید لیک شد، این بار در لندن!

هنوز یک ماه نشده که آخرین عنوان از سری Assassin's Creed با عنوان Assassin's Creed: Unity برای PC و کنسول های Xbox One و PS4 عرضه شده است و حال دقایقی قبل خبری در سایت های معتبر خبری منتشر شد که از ساخته شدن عنوان بعدی در این سری حکایت دارد.
با توجه به اطلاعات منتشر شده (لیک شده) Assassin's Creed Victory نام جدید ترین عنوان از این سری خواهد بود که در لندن (قرن 19 میلادی) جریان دارد و در پاییز سال 2015 برای PC و کنسول های نسل هشتمی منتشر خواهد شد.
بر خلاف شماره های قبلی که اکثرشان توسط Ubisoft Montreal توسعه یافته بودند، این بار نوبت به استودیو Ubisoft Quebec رسیده است تا شماره جدید Assassin's Creed را توسعه دهد.
در گزارش سایت Kotaku آمده است که آن ها موفق شده‌اند 7 دقیقه از گیم پلی این Assassin's Creed جدید را مشاهده کنند. هدف اصلی این ویدیو 7 دقیقه ای "نمایش گیم پلی بازی" بوده است. این تریلر به صورت کامل با موتور بازی Assassin's Creed پردازش شده و یک تریلر pre-rendered نبوده است.
در این ویدیو، یک Assassin (شخصیت بازی) از برجی بالا می رود تا بتواند یک نما از منطقه ای که در آن قرار دارد را بدست آورد، بعد از آن از بالای برج فرود می آید.

او ماموریت خود که کشتن یک نفر است را می‌پذیرد و وارد یک کالسکه در حال حرکت می‌شود تا زودتر به منطقه ای که هدف او در آنجا قرار دارد برسد. اما در این لحظه کالسکه مورد حمله قرار می‌گیرد و نبرد در بالای کالسکه در حال حرکت ادامه پیدا می کند.

کالسکه در حال حرکت به سمت ایستگاه قطار است و در همین لحظه Assassin به روی زمین می پرد و با استفاده از قلاب جدیدی که بازی اضافه شده است در قسمتی از ایستگاه تاب می خورد و خود را به هدف مورد نظر می‌رساند و او را از پا در می‌آورد.

شرکت Ubisoft دقایقی قبل نسبت به منتشر شدن این خبر، ابراز تاسف کرد و در متنی به سایت IGN گفت: "این همیشه مایه تاسف است، که مواردی از این دست که برای انتشار در فضای عمومی در نظر گرفته نشده، به بیرون درز پیدا کند. و این در حالی است که ما همیشه از عناوین آینده خود استقبال می‌کنیم ولی در حال حاظر برای طرفداران خود و تیم سازنده بازی نا امید هستیم به این دلیل که این طراحی های مفهومی در فضای عمومی منتشر شده‌است. استودیو Quebec در چند سال گذشته، مشغول توسعه عنوان خاصی بوده است و ما بسیار هیجان زده‌ایم تا این عنوان را در زمان مشخص و مناسب معرفی کنیم. در حال حاضر، اولویت اصلی ما بهبود تجربه بازی و بر طرف کردن مشکلات Assassin's Creed Unity است."

آخرین ویرایش:
با وجود اینکه 10 سال از پست اولم داخل این تاپیک و تهیه دیسک فیزیکی گیم درست روزی که وارد ایران شد میگذره، ولی تازه الان فرصت پیدا کردم که استارت پلی دادن این گیم رو با هدف 100% اچیومنت کردن بزنم.
اون زمان دید من نسبت به گیم هم سر اینکه کلا 14 سالم بیشتر نبود و هم به این خاطر که زمان لانچ مثل بقیه تحت تاثیر اخبار و حواشی قرار میگرفتم، تا حد زیادی منفی بود مخصوصا با درنظرگیری اینکه درست 1 سال از اومدن Unity هم میگذشت و مهمترین ایرادی که اون زمان به Ubisoft گرفته میشد، انتشار هر سال ـه گیم های این فرانچایز و به همین خاطر polished نبودن گیم ها بود. اما خب الان که بدون توجه به حواشی اون زمان و مقایسه با سایر تایتل های فرانچایز دارم گیم رو تجربه میکنم، واقعا باورم نمیشه که Ubisoft اونم 10 سال پیش تونسته باشه چنین شاهکاری رو از setting تاریک و صنعتی London بیرون بکشه. اصلا کاری با دیوانه وار بودن تغییر اتمسفر/آب و هوای شهر و accurate بودن mission ها نسبت به خصوصیات فرهنگی/جامعه شناسی اون بخش از لندن و مکانیک های جدید اضافه شده داخل این گیم نسبت به تایتل قبل (Unity) و ... و اینکه اصلا چه طور Ubisoft تونست ظرف مدت 1 سال از مهلکه Unity بیرون بیاد و همه این موارد رو تحویل بده ندارم! (حتی با لحاظ کردن این مورد که Syndicate توسط استودیوهای دیگه مثل Quebec به جای Montreal ساخته شده باشه)
سوال من اینجاست که چرا زمان عرضه اینقدر گیم حواشی پیدا کرد با وجود نسبتا polished بودن از همون ابتدا؟ و از اون مهمتر چرا اینقدر همه اینقدر تحت تاثیر حواشی قرار میگرفتن، و همچنان میگیرن؟ طی این چند ماه به شخصه بعد از تجربه یه سری از تایتل ها، واقعا به این نتیجه رسیدم که دنبال کردن و پوشش اخبار/حواشی یکی از بی فایده ترین کارهایی هست که پلیر میتونه به جای تجربه گیم ها انجام بده. به معنای واقعی میشه از تجربه این عناوین بارها و بارها لذت برد :x
- اسکرین شات ها حاوی اسپویل از Story/Puzzle ها نیستند.

Assassin's Creed Syndicate
/ 60FPS Update - Gold Edition - Xbox Series S /
Pt.1

BC | #screenshots | MR.1199
مکانیزم کلی بازی نسبت به یونیتی یک کم عقب گرد کرد، پارکور یا گرافیک پائین تر بودن، حذف شمشیر خود من منتقدش بودم، ولی الان که آدم نگاه میکنه نسبت به آشغال هایی چون والهالا واقعا بی نظیر بود اتفاقا چند وقت پیش داشتم بازیش میکرد مو خودمم سوال شد برام چرا اینقدر هیت دادیم به این بازی!

حیف شد جفت این بازی ها هم این هم یونیتی تحت تاثیر گندکاری های یوبی سافت قرار گرفتن، یونیتی اگر یک سال دیرتر عرضه میشد و این بازی هم همینطور میتونستن خیلی بهتر بشن.
درضمن الان نگاه نکن این بازی هم وقتی اولش اومد خیلی باگ داشت! روی پیسی که رسما پرفورمنسش فاجعه بود. برام همیشه سوال مثلا همین یونیتی یک نفر پارسال یه پچ 50 کیلوبایتی داده بود نصف مشکلات گیم پلی که رو اعصاب ملت بود رو حل میکرد جالب تر این بود که یه جورایی یه منوی دیباگ رو باز میکرد که یک سری قابلیت که پنهان بودن رو فعال میکرد!

منم کم سن بودم خیلی تحت تاثیر واکنش بقیه بودم البته معتقدم بعلت کمبود اعتماد بنفسه که ادم رو حساب بقیه نظرش تغییر میکنه
الانم نسبت به Shadows خیلی جو منفی هست در حالی که کسایی که بازی کردن اکثرا میگن خیلی خوبه.

ولی درکل چیزی که هست AC ها همیشه قربانی پالیش نبودن و عجله در ریلیز میشن.

مثلا یونیتی پارکورش واقعا پتانسیل سوخته هست. کسایی که کل قلق هاشو یاد میگیرن و میتونن از باگ هاش اجتناب کنن خیلی لحظات جذابی بوجود میارن
یادمه اون زمان یه پیج اینستاگرام بود فقط ویدیو های پارکور یونیتی میذاشت ینی کلی تمرین کرده بود و دقیقا میدونست چکار کنه که پارکور جذاب تر بشه
اگه کسی میدونه کدوم پیج رو میگم شیر کنه چون کنجکاوم دوباره ببینم ولی ایدیش یادم نیست

منم کم سن بودم خیلی تحت تاثیر واکنش بقیه بودم البته معتقدم بعلت کمبود اعتماد بنفسه که ادم رو حساب بقیه نظرش تغییر میکنه
الانم نسبت به Shadows خیلی جو منفی هست در حالی که کسایی که بازی کردن اکثرا میگن خیلی خوبه.

مثلا یونیتی پارکورش واقعا پتانسیل سوخته هست. کسایی که کل قلق هاشو یاد میگیرن و میتونن از باگ هاش اجتناب کنن خیلی لحظات جذابی بوجود میارن
یادمه اون زمان یه پیج اینستاگرام بود فقط ویدیو های پارکور یونیتی میذاشت ینی کلی تمرین کرده بود و دقیقا میدونست چکار کنه که پارکور جذاب تر بشه
اگه کسی میدونه کدوم پیج رو میگم شیر کنه چون کنجکاوم دوباره ببینم ولی ایدیش یادم نیست
AC Shadows بخاطر ووک جوش منفیه ولی بازی خوب و خوش ساختیه ، بعضی قسمتاش همون کپی قبلیاس مثلا اسب سواری تفاوتی با Odyssey نداره ، سیستم RPG بودنش من خوشم نمیـاد
نکات مثبتش انیمیشن های مربوط به هر کاراکتر نه فقط بخش پارکور در بقیه موارد عالی کار شده ، گرافیک بازی فوق العاده است ، Combat بازی کاملا مناسب و استاندارد هست این موردم بقیه الکی بهش گیر میدن کمبت بازی واقعا خوبه مخصوصا Yasuke خیلی حرکاتش خیلی روون و فینیشر های باحالی میزنه ، شخصی سازیم که طیف وسیعی از سلاح و زره با تنوع رنگ و طرح در اختیار داری ، محتوای اضافی بازی Dead by daylight ش خیلی خوشم اومد
بازی هم طولانیه هم چشم نواز و لذت بخش فعلا60 ساعت بازی کردم 40% progress داشتم ، حتی فن های Ghost of yotei بازی کنن خوششون میاد
اما وقتی میان براش پیج میزنن صبح تا شب هیت بدن بهش خیلیا ازش فاصله میگیرن بدون اینکه یه ساعت بازی کرده باشن

من تابستون سریال Peaky Blinders رو‌ تموم کردم و تحت تاثیر سریال گفتم‌ به Syndicate یه فرصت دوباره بدم. راستش بازی متوسطی هست. اتمسفر و شهر لندن عالیه. دو شخصیت اصلی بازی جالب اند. ولی داستان آبکیه. مشکل بازی اینه که در حد فرانچایز AC نیست. انیمیشن های خشک پارکور و اضافه شدن اون تناب بتمنی که کلا پارکور رو بی معنی میکنه ماموریت های تکراری و کپی پیست شده مشکلات بازی هستند. این بازی یک عنوان 6.5/10 هست از نظر من. پتانسیل خیلی بالایی داشت اگه مثل پیکی میساختنش.

خب اینم از این. بعد از حدود 2 روز main story گیم هم به اتمام رسید و چه قدر خوش حالم که همچنان بی توجه به جو کلی شکل گرفته مربوط به یک اثر، سراغ تجربه اش رفتم.
من به رسم پست های مشابه مربوط به گیم های قبلی نظیر AC III Remastered و Marvel’s Spider-Man 2 و ... بعد از اتمام بخش داستانی گیم، خیلی علاقه داشتم که شاید حتی تا 30 خط در قالب چندین و چند پاراگراف نظرم رو راجع به این عنوان بنویسم، و واقعا هم اونقدر موضوع درست حسابی چه در مورد این تایتل و چه سایر عناوین برای گفتن هست که بشه ساعت ها راجع بهشون نوشت و صحبت کرد. ولی حقیقتا بخوام رو راست باشم، به شخصه برای خود من به قدری تجربه و پلی دادن این عناوین جذاب و لذت بخش هست که یک هزارم اون احساس رو سر نوشتن/و حتی خوندن review ها نمیگیرم، و حقیقتا تا حد زیادی هم به این نتیجه هم رسیدم که در شرایط فعلی social media نوشتن و صحبت کردن در مجموع نسبت به متمرکز بودن برای تجربه خود اثر کار واقعا بیهوده ای هست. البته بچه ها طی همین صفحه زحمت کشیدن به یه سری از ایرادات مربوط به گیم از زمان لانچ تا الان اشاره کردن، اما در کل به نظرم این موضوع دیگه اون جنبه علمی/آگاهی بخش قدیم خودش رو از دست داده و بیشتر تبدیل به پشتوانه و توجیهی شده که افراد بی دلیل خودشون رو از تجربه چنین عناوین ـی محروم میکنند.
خود من به قدری غرق در اتمسفر بینهایت زیبای Victorian London - 1868 و همین طور تعامل کارکترها و حتی گیم پلی شده بودم که واقعا هیچ کدوم از این موارد حتی به ذهنم خطور نمیکرد. نمیدونم شاید یه جای کار رو واقعا ناخودآگاه اکثریت دارن اشتباه میرن ولی به عقیده من چنین آثاری به قدری نقاط قوت دارن که بشه در قبال اون ضعف ها چشم پوشی کرد. البته خود من نه سهامدار Ubisoft ـم و نه چیزی این موضوع بهم میرسه :دی ولی خب حقیقت اینه که کلمات/استدلال‌ها اون وزن و کاربرد خودشون رو از دست دادن و جای اینکه به عنوان "یک ابزار" و به شکل کاربردی با هدف توصیف "ارزشمندی/عدم ارزش" یک اثر یا پدیده به کار برن، خودشون تبدیل به ارزش شدن و عملا الان انگار انتشار تمامی این آثار در گام اول، در راستای محقق شدن نیاز اون کلمات هست و نه صرفا یه تجربه لذت بخش. بگذریم خلاصه که اوضاع خنده داری شده :دی و فکر میکنم تو این شرایط ابزار ارزشمند و تاثیرگذارتر در راستای جهت دهی مثبت به افکار، انواع مدیا بدون explanation/comment خاص و واگذار کردن برداشت به طور کامل به مخاطب هست و احتمالا خود من هم دیگه کلا همین مسیر رو دنبال کنم.
به هر شکل امتیاز من به Syndicate یه 8.5/10 کاملا solid هست نه کمتر و نه بیشتر، که کاملا هم لایق ـش هست. بریم برای تجربه DLC های داستانی Jack The Ripper و The Last Maharaja و بعد هم 100% اچیومنت کردن گیم.

Pt. 5

خب اینم از این. بعد از حدود 2 روز main story گیم هم به اتمام رسید و چه قدر خوش حالم که همچنان بی توجه به جو کلی شکل گرفته مربوط به یک اثر، سراغ تجربه اش رفتم.
من به رسم پست های مشابه مربوط به گیم های قبلی نظیر AC III Remastered و Marvel’s Spider-Man 2 و ... بعد از اتمام بخش داستانی گیم، خیلی علاقه داشتم که شاید حتی تا 30 خط در قالب چندین و چند پاراگراف نظرم رو راجع به این عنوان بنویسم، و واقعا هم اونقدر موضوع درست حسابی چه در مورد این تایتل و چه سایر عناوین برای گفتن هست که بشه ساعت ها راجع بهشون نوشت و صحبت کرد. ولی حقیقتا بخوام رو راست باشم، به شخصه برای خود من به قدری تجربه و پلی دادن این عناوین جذاب و لذت بخش هست که یک هزارم اون احساس رو سر نوشتن/و حتی خوندن review ها نمیگیرم، و حقیقتا تا حد زیادی هم به این نتیجه هم رسیدم که در شرایط فعلی social media نوشتن و صحبت کردن در مجموع نسبت به متمرکز بودن برای تجربه خود اثر کار واقعا بیهوده ای هست. البته بچه ها طی همین صفحه زحمت کشیدن به یه سری از ایرادات مربوط به گیم از زمان لانچ تا الان اشاره کردن، اما در کل به نظرم این موضوع دیگه اون جنبه علمی/آگاهی بخش قدیم خودش رو از دست داده و بیشتر تبدیل به پشتوانه و توجیهی شده که افراد بی دلیل خودشون رو از تجربه چنین عناوین ـی محروم میکنند.
خود من به قدری غرق در اتمسفر بینهایت زیبای Victorian London - 1868 و همین طور تعامل کارکترها و حتی گیم پلی شده بودم که واقعا هیچ کدوم از این موارد حتی به ذهنم خطور نمیکرد. نمیدونم شاید یه جای کار رو واقعا ناخودآگاه اکثریت دارن اشتباه میرن ولی به عقیده من چنین آثاری به قدری نقاط قوت دارن که بشه در قبال اون ضعف ها چشم پوشی کرد. البته خود من نه سهامدار Ubisoft ـم و نه چیزی این موضوع بهم میرسه :دی ولی خب حقیقت اینه که کلمات/استدلال‌ها اون وزن و کاربرد خودشون رو از دست دادن و جای اینکه به عنوان "یک ابزار" و به شکل کاربردی با هدف توصیف "ارزشمندی/عدم ارزش" یک اثر یا پدیده به کار برن، خودشون تبدیل به ارزش شدن و عملا الان انگار انتشار تمامی این آثار در گام اول، در راستای محقق شدن نیاز اون کلمات هست و نه صرفا یه تجربه لذت بخش. بگذریم خلاصه که اوضاع خنده داری شده :دی و فکر میکنم تو این شرایط ابزار ارزشمند و تاثیرگذارتر در راستای جهت دهی مثبت به افکار، انواع مدیا بدون explanation/comment خاص و واگذار کردن برداشت به طور کامل به مخاطب هست و احتمالا خود من هم دیگه کلا همین مسیر رو دنبال کنم.
به هر شکل امتیاز من به Syndicate یه 8.5/10 کاملا solid هست نه کمتر و نه بیشتر، که کاملا هم لایق ـش هست. بریم برای تجربه DLC های داستانی Jack The Ripper و The Last Maharaja و بعد هم 100% اچیومنت کردن گیم.

Pt. 5

اگه اسکرینشات ها رو بذاری تو اسپویلر صفحه برا ما راحتتر لود میشه.
Jack the Ripper بهتر از خود بازی اصلی هست.

اگه اسکرینشات ها رو بذاری تو اسپویلر صفحه برا ما راحتتر لود میشه.
Jack the Ripper بهتر از خود بازی اصلی هست.
همه thumbnail ـن حتی دو تا تصویر اول هر پست هم preview کم حجم شده هستن و تا قبل از انتخاب تصویر توسط یوزر و ورود به آپلودسنتر کیفیت اصلی هیچ کدوم لود نمیشه، مگر اینکه احتمالا چون دیتاسنتر اون وبسایت خارج از ایران ـه برای یه سری نت ها طول روز تاخیر ایجاد کنه و گرنه خود من همین سمت روی چند تا ISP مختلف یه بار کل پست ها رو روی incognito هم لود میکنم که مطمئن شم مشکلی نیست.

- ویرایش: دیگه اون نت باید خیلی نفتی باشه که نتونه چند تا thumbnail رو لود کنه :دی:Rose:

آخرین ویرایش:
همه thumbnail ـن حتی دو تا تصویر اول هر پست هم preview کم حجم شده هستن و تا قبل از انتخاب تصویر توسط یوزر و ورود به آپلودسنتر کیفیت اصلی هیچ کدوم لود نمیشه، مگر اینکه احتمالا چون دیتاسنتر اون وبسایت خارج از ایران ـه برای یه سری نت ها طول روز تاخیر ایجاد کنه و گرنه خود من همین سمت روی چند تا ISP مختلف یه بار کل پست ها رو روی incognito هم لود میکنم که مطمئن شم مشکلی نیست.

- ویرایش: دیگه اون نت باید خیلی نفتی باشه که نتونه چند تا thumbnail رو لود کنه :دی:Rose:
بفکر اینترنت نفتی ما نیستی به فکر حجم صفحه باش :دی هیچکی دوست نداره صفحه رو باز بکنه ۵۰۰ تا اسکرینشات ببینه. آدم رو یاد بهزاد وسکر خدا بیامرز میندازه.
بذار تست سرعت نتم رو نذارم ;)

• Like
Reactions: mobile1199
بفکر اینترنت نفتی ما نیستی به فکر حجم صفحه باش :دی هیچکی دوست نداره صفحه رو باز بکنه ۵۰۰ تا اسکرینشات ببینه. آدم رو یاد بهزاد وسکر خدا بیامرز میندازه.
بذار تست سرعت نتم رو نذارم ;)
سرعت نت رو هم خواستی بذار پزشو ما میدیم چه ایرادی داره. 500 تا که هیچ وقت نبوده خدایی بی انصاف نباش خود من قبل از اینکه این فرمت رو بیارم بالا شاید باورت نشه خیلی حالت های متفاوت ـی رو تست کردم از تعداد thumbnail تو سطر و ستون بگیر تا scale های مختلف خود browser ها تا نهایت برسم به یه فرمت استاندارد tile مانند که مطمئن هم باشم بقیه تا حد امکان اذیت نمیشن (چک کنی پست های قدیم منو متوجه میشی خودت که یه دفعه پست 6 ماه قبل رو هم حتی چندین بار اخیرا ادیت زدم هر بار که یه ایده برای استانداردتر کردن موضوع به ذهنم رسیده، صرف اینکه شکل و شمایل اون تاپیک در اون صفحه خاص به هم نریزه). در صورتی که خیلی از تاپیک ها رو باز میکنی عکس 4K همینجوری افتاده وسط صفحه که اتفاقا به اون شکل آزاردهنده است، هر چند که باز به همون هم ایرادی وارد نیست هر کسی هرجور راحت ـه باید بتونه تولید محتوا کنه. بالاخره فروم برای فعالیت همه است شما به هرکی بخوای ایراد بگیری آخر سر همه زده میشن یه دو تا فعالیت درست حسابی هم که میخواد انجام بگیره همونم انجام نمیدن بچه ها و کل فروم یا میشه 10 خط متن بدون media و حاوی صد تا claim و حرف بدون پشتوانه و صرفا با دیدن نیم ساعت walkthrough و review دو نفر دیگه داخل یوتیوب و ...، یا میشه محتوای troll و ragebait. (هر چند نمیگم که اون سبک محتوای فاخر هم اصلا نباید گذاشته بشه :دی اعتقاد من اینه که همه اینا مکمل همدیگه اند، اما اگر صرف دوست داشتن باشه اتفاقا این 2 موضوع خیلی هم پرطرفدار هستن و برای خود من هم راحت تره 10 خط نوشتن به جای select کردن اسکرین شات ها و آپلود و قرار دادن ـشون)
خود من هم تا الان اگر تصاویر اسپویل خاصی داشته بوده باشن، یا تفکیک کردم اون پارت رو داخل اسپویلر گذاشتم یا کلا نذشتم که یه درصد مشکلی پیش نیاد، هر چند بماند که اصلا Syndicate گیم 2015 ـه و ذاتا هم اسپویل خاصی نداشته هیچ وقت که اصلا بخواد چنین تفکیکی براش انجام بگیره، با این وجود همین الان اسکرین بگیرم واقعا سرجمع بالای 1000 تا اسکرین فقط از همین گیم تو این 2 روز گرفتم که نهایت از ده تا فیلتر فکری و کیفی خودم رد شدن تا نهایتا حدود 200 تاشون داخل فروم قرار گرفتن.
ولی خب طبیعتا هر ایده ای ممکنه مخالف داشته باشه شما برج خلیفه هم بسازی ممکنه یکی برگرده بگه جلوی نور رو گرفته و مخالفیم، اشتباه میکنم بگو :دی نظر شما هم قابل احترامه جدی میگم و فرمت بهتری پیدا کنم حتما به خاطر یکی مثل خودت که از بچه های خیلی قدیم فروم هستی و همچنان نسبت به فروم خودمون عِرق داری لحاظ ـش میکنم و اینقدرم برام قابل احترام هستی که ساعت 2 نصفه شب بشینم توضیح کامل برات بنویسم، ولی فعلا در همین حد شما رحم کن به ما بذار ادامه بدیم ایشالا حتما بهترش هم میکنیم :دی فدا :Rose:

خوب حرفِ از دید من یکی از بهترین AC ها شد ، اگه برای من Syndicate بهترین AC هم نباشه ، تا الان که بهترین تجربه 100% کردن توی سری رو داشته ، چینش مراحل و Side Quest ها هر مرحله واقعا به نظرم هنرمندانه طراحی شدن ، طوری که اگه بخوای بازی کنی بدون توجه به Side Quest ها کاملا سبک بازی ـت با زمانی که می خوای همه مراحل رو 100% کنی متفاوت میشه ، نه تنها Play Style ـت ، فکر ـت و Approach ـت هم کاملا عوض می شه ، برای همین ـم بهترین Achievement برای 100% سری رو من جایزه ـشو میدم به این نسخه و این Achievement که فوق العاده لذت بخش و دلنشین بود :x:x:x :

AC S.jpg

برای بار چند ـم (از دستم دیگه در رفته) مثل اینکه باید بازی کنم این نسخه ـرو !!!

من به خاطر بهینه سازی پورت پی سی مجبور شدم بازیو کنار بذارم. یه پی سی نسبتا متوسط داشتم که تو اکثر بازی ها راحت ۶۰ فریم میداد ولی این بازی خیلی اذیت میکرد و وقتی سوار ارابه میشدم CPU بیچاره میشد :دی بعدها با همون پی سی Odyssey و Origins رو حتی بازی کردم روون تر از Syndicate بود :))

• Like
Reactions: mobile1199

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or