Assassin’s Creed: Rogue برای PS3 و X360 معرفی شد!

am3

کاربر سایت
e2d5d50a943a.jpg

به تازگی Assassin’s Creed: Rogue رسما به عنوان Assassin's Creed نسل هفتمی که یوبی سافت قولش را داده بود معرفی شد. Assassin’s Creed: Rogue در 11 نوامبر امسال برای کنسول های نسل هفتم یعنی PS3 و X360 منتشر خواهد شد.
تریلری از این عنوان نیز به بیرون راه یافته است که می توان از دیدن آن نتیجه گرفت که در این قسمت نیز همانند Black Flag با کشتی و کشتی رانی سر و کار داریم. همین طور قطب جنوب نیز به عنوان یکی از لوکیشین های بازی در این تریلر به تصویر کشیده شد. تریلر را می توانید در لینک منبع مشاهده کنید. گفته شده است Rogue همانند Black Flag پس از انتشار همراه با DLC خواهد بود. همین طور شخصیت اصلی این عنوان یک تمپلار می باشد! نام او Shay Patrick Cormac می باشد در ابتدا او در طرف Assassin ها بوده است اما طی اتفاقاتی به خیانت می شود و Shay تبدیل به یک تمپلار اساسین کش تبدیل می شود. داستان Shay با خانواده Kanway و داستان Unity در ارتباط می باشد. Assassin's Creed Rouge بر خلاف تمامی قسمت های سری از Multiplayer چه به صورت رقابتی و چه co-op بهره نمی برد و بازی بر روی Single-Player متمرکز شده است.
به نظر می آید که در گیمزکام می بایست منتظر اطلاعات بیشتری از این عنوان باشیم.
تریلر منتشر شده از این عنوان را می توانید از لینک با دو کیفیت 1080p و 720p دانلود فرمایید.
تصاویری که تا کنون از Assassin's Creed Rouge منتشر شده است را در ادامه مشاهد کنید.

تصویری از Assassin's Creed Rouge Collector's Edition و محتویات آن منتشر شده است که می توانید آن را در ادامه مشاهده کنید.

Assassin's Creed: Rogue headed to PS3, Xbox 360 this November -- eurogamer

با تشکر از R43 و Hamed 3594 و Madison و bacheh mosbat

آخرین ویرایش:
من که با یونیتی خیلی بیشتر حال کردم. این جــــَو جدیدی که راه افتاده و می‌گن این بهتر از یونیتی هست رو من درک نمی‌کنم :دی
امان از دست GAF :دی
بهتر یا بدتر بودنش که معلوم نیست ولی من با مراحل کشتی رانی Black Flag خیلی زیادی حال کردم، واسه همین فعلا از Rouge بیشتر خوشم میاد :دی در مورد دور شدن از ریشه ها که از همون نسخه دوم بازی از ریشه هاش دور شد :دی نسخه اول از نظر مفهوم کلی بازی (همون قضیه اساسین ها و برنامه ریزی واسه کشتن هدف ها)، فوق العاده بود. ولی خب گیم پلی تکراری و اینا به بازی لطمه زد، نسخه دوم گیم پلی خیلی عالی شد ولی از اون فلسفه اصلی بازی دور شد، نسخه های بعدی هم دیگه وضعشون مشخصه. پس دیگه ریشه ای باقی نمونده که کسی بخواد بهش وفادار بمونه :دی

ایده ی جنگای دریایی خوب بود ولی اگر بیشتر ماموریت های Rogue دریایی باشه بعید می دونم موفقیت AC IV رو کسب کنه .
باید یه توازنی بین خشکی و دریا ایجاد کنن . AC IV خیلی تو دریا بود ولی چون جدید بود سرگرم کننده ظاهر شد .
Rogue بخواد اینطوری پیش بره حوصله سر بر میشه .
انتظار من از این سری پرداختن به تمدن های مهم گذشته بخصوص قرن 17 ، 18 و 19 هستش نه دریانوردی صرف .

همشون بچه ی خودم هستن هم این هم یونیتی. دعوا نداره. ولی یونیتی باکلاس تر به نظر میرسه :دی

پ.ن: تو رو خدا این ریشه میشه رو ول کنین. حداقل تو این بازی ول کنین چون گیمپلی این سری رفته رفت دارخ ه خفن تر میشه.

داستان رو ولی قبول دارم حتی خودشونم موندن توش :دی

بهتر یا بدتر بودنش که معلوم نیست ولی من با مراحل کشتی رانی Black Flag خیلی زیادی حال کردم، واسه همین فعلا از Rouge بیشتر خوشم میاد :دی در مورد دور شدن از ریشه ها که از همون نسخه دوم بازی از ریشه هاش دور شد :دی نسخه اول از نظر مفهوم کلی بازی (همون قضیه اساسین ها و برنامه ریزی واسه کشتن هدف ها)، فوق العاده بود. ولی خب گیم پلی تکراری و اینا به بازی لطمه زد، نسخه دوم گیم پلی خیلی عالی شد ولی از اون فلسفه اصلی بازی دور شد، نسخه های بعدی هم دیگه وضعشون مشخصه. پس دیگه ریشه ای باقی نمونده که کسی بخواد بهش وفادار بمونه :دی

حرف من همینه، اصلاً هیچی از این بازی نمایش داده نشده که واسش سر و دست بشکونیم! :دی
حداقل یونیتی چند تا نمایش درست و حسابی داشته.
این نبردهای دریایی توی IV هم واسه بار اول خوب بود، باید دید اگه کل بازی این شکلی باشه بازم باهاش حال می‌کنیم یا نه :دی
این ریشه می‌شه رو هم ولش کن، اصلاً چه دلیلی داره یه بازی واسه خوب بودن باید به ریشه‌هاش برگرده؟ حالا مثلاً AC1 خیلی چیز خوبی بود که بهش برگردن؟ :دی
به نظر من بعد از AC3 بدترین AC همون شماره یک بود :دی

این ریشه می‌شه رو هم ولش کن، اصلاً چه دلیلی داره یه بازی واسه خوب بودن باید به ریشه‌هاش برگرده؟ حالا مثلاً AC1 خیلی چیز خوبی بود که بهش برگردن؟
به نظر من بعد از AC3 بدترین AC همون شماره یک بود
AC1 یه سری نواقص داشت که می شد بدون دست زدن به اساس کار اونا رو به نقطه ی قوت سری تبدیل کرد. مثلاً تکراری بودن شیوه کشتن Target ها که انصافاً این رو به راحتی می شد درست کرد. یا کم بودن شیوه های پیشروی در بازی که توی ACII درست شد تا حدی.
مشکل من با ACII این بود که شما Assassin نبود دیگه! مثه لوتی محل بودی می رفتی همینجور می کشتی میومدی:دی خبری از مخفی کاری و اینا نبود. ولی نسخه دوم در کل عنوان خیلی بهتری بود، هر چند من ACI رو بیشتر دوست دارم.

:| نسخه ی دوم خودش ریشه ی بازی محسوب میشه , نسخه ی 3 و 4 به فنا رفت!
و گرنه شماره 1 معمولی بود توی شماره ی 2 اوج گرفت , از فلسفه ی بازیم دور نشد , چطور چنین چیزی میگی!؟

خیلی زودتر باید همین کار رو میکردن و به تمپلار ها بیشتر چلوه میدادن , تمپلارهارو فقط بدمنِ داستان نشون دادن و آنچنان چیزی از اهداف و شخصیتاشون نشون ندادن ... شماره 3 اگه کلش راجع به هیثام بود خیلی بهترم میشد!
اینطوری هم داستان عمق بیشتری پیدا میکنه چون از هر 2 طرف به داستان تسلط هست و هم شخصیتها نمود بیشتری پیدا میکنند!

پ.ن : عجیبه واسه PC نمیاد :-؟

خلاصه داستان:
شخصیت اصلی بازی Shay Patrick Cormac نام دارد . او در ابتدا جزء اساسین ها بوده ولی طی اتفاقاتی به او خیانت میشود و Shay به شکارچی اساسین ها تبدیل می شود.
او برای براندازی اساسین ها راهی سفری طولانی خواهد شد . داستان Shay با خانواده ی Kenway در اتباط است و به طریقی نیز با Assassin’s Creed: Unity هم مرتبط است .
منبع

AC1 یه سری نواقص داشت که می شد بدون دست زدن به اساس کار اونا رو به نقطه ی قوت سری تبدیل کرد. مثلاً تکراری بودن شیوه کشتن Target ها که انصافاً این رو به راحتی می شد درست کرد. یا کم بودن شیوه های پیشروی در بازی که توی ACII درست شد تا حدی.

همون دیگه. بازی عملاً تکرار مکررات بود!
به نظر من که بهترین AC همون Brotherhood بوده :دی

اسم بازی باید این باشه: Templar's Creed
چه وضیه یارو اساسین هارو میکشه؟
یوبیسافت این کارو کرده که ملت بیان سمت. Unity و کنسولای نسل جدید

Sent from my HTC One max using Tapatalk

اسم بازی باید این باشه: Templar's Creed
چه وضیه یارو اساسین هارو میکشه؟
یوبیسافت این کارو کرده که ملت بیان سمت. Unity و کنسولای نسل جدید

Sent from my HTC One max using Tapatalk
اتفاقا خیلی خفنه و چون رو پی30 نمیاد به شخصه مجبورم 360 رو که میخوساتم بفروشم نفروشم! :دی

شما حال کردی خیلی ها گریه کردن اصلا معنی نمیده کشتی تو اساسین اصلا 4 اساسین نبود قبول دارم واقعا بازیش خوب بود اما به عنوان اساسین فاجعه بود نسخه های بعدی وضع چی چیشون مشخصه ؟ نسخه Brotherhood هم بر اصول اولیه بازی کاملا پایبند بود Revelations بدک نبود نسخه سوم هم درسته خیلی از این ریشه ها دور شده بود اما باز هم یک چیزایی درون خودش داشت اما نسخه چهارم برای بنده بدترینش بود / الانم هرکی اساسین باز واقعی باشه یونیتی رو قبول داره مگرنه عشق دزدان دریایی کارائیب داره میچسبه به همون نسخه چهارم یا
Rouge و ولشون نمیکنه

بابا ریشه میشه کجا بود!!!:|
ما خوشحال میشیم و استقبال میکنیم از بازی ولی این بازی متایفانه معلومه که will screw:دی.
کاراکترم که شیپ و استایلش مثل کانره(و موهاش:|)...
تنها نکته میتونه داستانی باشه که برای بازی در نظرگرفته شده!:دی یارو تمپلارِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or