Assassin’s Creed: Rogue برای PS3 و X360 معرفی شد!

am3

کاربر سایت
e2d5d50a943a.jpg

به تازگی Assassin’s Creed: Rogue رسما به عنوان Assassin's Creed نسل هفتمی که یوبی سافت قولش را داده بود معرفی شد. Assassin’s Creed: Rogue در 11 نوامبر امسال برای کنسول های نسل هفتم یعنی PS3 و X360 منتشر خواهد شد.
تریلری از این عنوان نیز به بیرون راه یافته است که می توان از دیدن آن نتیجه گرفت که در این قسمت نیز همانند Black Flag با کشتی و کشتی رانی سر و کار داریم. همین طور قطب جنوب نیز به عنوان یکی از لوکیشین های بازی در این تریلر به تصویر کشیده شد. تریلر را می توانید در لینک منبع مشاهده کنید. گفته شده است Rogue همانند Black Flag پس از انتشار همراه با DLC خواهد بود. همین طور شخصیت اصلی این عنوان یک تمپلار می باشد! نام او Shay Patrick Cormac می باشد در ابتدا او در طرف Assassin ها بوده است اما طی اتفاقاتی به خیانت می شود و Shay تبدیل به یک تمپلار اساسین کش تبدیل می شود. داستان Shay با خانواده Kanway و داستان Unity در ارتباط می باشد. Assassin's Creed Rouge بر خلاف تمامی قسمت های سری از Multiplayer چه به صورت رقابتی و چه co-op بهره نمی برد و بازی بر روی Single-Player متمرکز شده است.
به نظر می آید که در گیمزکام می بایست منتظر اطلاعات بیشتری از این عنوان باشیم.
تریلر منتشر شده از این عنوان را می توانید از لینک با دو کیفیت 1080p و 720p دانلود فرمایید.
تصاویری که تا کنون از Assassin's Creed Rouge منتشر شده است را در ادامه مشاهد کنید.

تصویری از Assassin's Creed Rouge Collector's Edition و محتویات آن منتشر شده است که می توانید آن را در ادامه مشاهده کنید.

Assassin's Creed: Rogue headed to PS3, Xbox 360 this November -- eurogamer

با تشکر از R43 و Hamed 3594 و Madison و bacheh mosbat

آخرین ویرایش:
یوبی سافت واقعا نتونست به همون Unity بسنده کنه . AC 3 و AC IV که اصلی بودن انتظار خیلی ها رو برآورده نکرد ، Rogue که جای خود داره .

امیدوارم Unity این فرانچایز رو به اوج خودش یعنی AC II نزدیک کنه .
AC IV انتظار خیلیا رو بر آورده نکرد؟ :-/
ACIII درسته بیشترا رو ناامید کرد ولی از AC IV به عنوان شروعی دوباره یاد میشه بین خیلی از سایتا! و همینطور متای خیلی بالایی که گرفت و کلی جایزه هم درو کرد!
نمیدونم دیگه چجوری میشه گفت انتظارو بر آورده نکرده! حالا شاید از حال و هوای سری دور شده باشه ولی واقعا بازی خوبی بود! حالا چون یک عده حال نکردن دلیل نمیشه بازی بدی محسوب بشه!

به شخصه اگه این نسخه حداقل اندازه AC IV خوب باشه و قضیه ACIII سرش نیاد واقعا جای شکر داره! من هنوز نگرانم!

- - -ویرایش - - -

چه خبره باو:|
comet,unity حالا هم این:|
Comet همینه :دی
Comet ـی در کار نیست دیگه!

این یارو یکم زیادی شبیه Altair ه:
10534727_534670963300484_6930116350512938370_n.jpg
به احتمال زیاد خود الطیره!!
من فکر میکنم تو نسخه یک فلش بکی باز به الطیر میزنه!!! توی مثلا سفرش به یک کشور یا چیزی . . .

لباسش مو نمیزنه . . .
اگه الطیر باشه، برای من از یونیتی جذاب تره!

به به. بازم دریا . عاشقتم یوبی :bighug:

عجب کاوری داره gameinformer !! شخصیت اصلی تمپلار؟ :bighug: قطب جنوب و کشتیرانی؟ :bighug: خدا رو شکر 3 رو نفروختم :دی

آخرین ویرایش:
اینو واسه X1 و PS4 نمیدن؟ :-/ از این یکی بیشتر خوشم میاد چون مراحل کشتی سواری و اینا رو هنوز داره :دی

نه دیگه.کشتی رانی و اینا بازی رو از اصالتش دور کرد و بازی رسما شد یه کاراییب خالص.گرچه AC4 خیلی بازی شاخی بود ولی خب از اصالت دور شده بود.این بازی واسه دل اونایی هست که سبک و سیاق کشتی رانی رو دوس داشتن

- - -ویرایش - - -

چقدر دریانوردی آخه ؟
من با Unity خیلی حال کردم چون به تم AC II نزدیک شده .
بهترین این سری هم همون AC II بود .

موافقم.
AC2 شاهکاری بود که هیچوقت تکرار نمیشه.من Ac2 رو معادل 10 بار تموم کردم چون واقعا لذت بخش بود

عجب ! دوست نداری بازی رو بازی کنی که داره به ریشه های اصلی بازمیگردد؟
ریشه (!) های Assassin's Creed کو-آپ 4 نفرست؟! کدوم ریشه؟
یوبیسافت داره قشنگ هوچی بازی در می آره و الآن تقریبا تمام ip ـهاش رو Online و چند نفره کرده حالت داستانی ـش رو. یه چی یاد گرفتن هی دارن می چپونن تو بازیهاشون. مثلا AC شدیدا از اصل خودش دور کرده بازی رو.
اینو واسه X1 و PS4 نمیدن؟ :-/ از این یکی بیشتر خوشم میاد چون مراحل کشتی سواری و اینا رو هنوز داره :biggrin1:
خدا کنه این کارو کنن:( ولی این جدیده که داره رو XBone و PS4 می آد بد جوری خرگرافیکه لعنتی. خیلی اختلافشون توی ذوق ممکنه بزنه.

اولش گفتم عجیبه که توی این دوره زمونه یه کمپانی بیاد دو تا نسخه کاملاً متفاوت برای دو نسل عرضه کنه. چون میتونه راحت همون یه نسخه رو به صورت بین النسلین (!) منتشر کنه و فروشش هم روی همه پلتفورم ها خوب میشه. هزینه تولید یه بازی رو هم باید بده به جای دو تا.
ولی احتمالاً نکته پنهانی توی این قضیه نهفته! :دی الآن Ubisoft سود کافی رو از این دو تا بازی میکنه و هر نسل بازی مخصوص خودش رو داره که دارنده های اون کنسول میخرنش. چند ماه بعد هم دوباره همین نسخه Rogue رو برای نسل بعد منتشر میکنه و باز صاحبان PS4 , X1 , PC هم بازی رو میخرن و کلاً سودش میزنه به فضا! :دی استراتژی خوبی برای هر دو طرف هست، هم Ubisoft حالش رو میبره، هم طرفدارهای AC دو تا نسخه متفاوت رو تجربه میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or