Assassin’s Creed: Revelations l PS3

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تازگیها آنلاینشو کسی امتحان کرده من با وجود این که سرعت نتم به روزای اوجش برگشته(معکوس)هنوز میتونم راحت بازی کنم.اگه هنوز بازی رو دارین یه امتحانی بکنین.

عجيبه برام چرا انقدر ملت ميگن تو U3 مشكل داريم !!!!

نگاه كنيد من نتم 256 هست و پارس انلاين كه بسي نابود هم هست ولي خداييش تا حالا يكبار هم تو u3 نه لگ داشتم و نه مشكلي تو پيدا كردن بازيكن ها داشتم ! واقعا برام عجيبه كه چرا اينجوري هست !

نگاه كنيد من نتم 256 هست و پارس انلاين كه بسي نابود هم هست ولي خداييش تا حالا يكبار هم تو u3 نه لگ داشتم و نه مشكلي تو پيدا كردن بازيكن ها داشتم ! واقعا برام عجيبه كه چرا اينجوري هست !
تو ISP های ایرانی هیچ چیز عجیب نیست:d

خب ببین منم نتم 512 ایرانسیل هست:دی به سرعت ربط نداره آخه
منم اگر Find match کنه تو خود بازی معمولا مشکلی ندارم! البته اگر پیدا کنه!
همه چی تقصیر این نت مسخرس که داریم

آقا جند تا سوال :
این بازی الان اورجینال آکبند پیدا میشه ؟ قیمت حدودا چنده ؟ هم آکبند هم کارکرده ؟
ریجن چندش به درد آنلاین می خوره ؟
آدرس جایی که قیمتش خوب باشه کجاست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:x

آقا جند تا سوال :
این بازی الان اورجینال آکبند پیدا میشه ؟ قیمت حدودا چنده ؟ هم آکبند هم کارکرده ؟
ریجن چندش به درد آنلاین می خوره ؟
آدرس جایی که قیمتش خوب باشه کجاست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:x

اگر میخوایی بگیری یه دست 2 بگیر special edition
همین سایت هم آکبند داره حدودا 80 ایناس آکش دست 2 هم داره از 50 تا 65

آقا من وارد بازی میشم بازیم می کنم ، اما احساس می کنم چیز زیادی از آنلاینش نمی دونم :d
لینکی ، فایلی چیزی که آموزش آنلاین اساسین و کامل گفته باشه نیست من بخونم ببینم دقیقا باید چیکار کنم ؟! چون خود بازی که خوب آموزش نمی ده ! یا شایدم من نمی فهمم چی می گه ! :d

آقا من وارد بازی میشم بازیم می کنم ، اما احساس می کنم چیز زیادی از آنلاینش نمی دونم :d
لینکی ، فایلی چیزی که آموزش آنلاین اساسین و کامل گفته باشه نیست من بخونم ببینم دقیقا باید چیکار کنم ؟! چون خود بازی که خوب آموزش نمی ده ! یا شایدم من نمی فهمم چی می گه ! :d
آموزش تو خودش هست عزیز
یه قسمت Training داره که شمارو وارد یه محیط میکنه همونجا توضیح میده مثلا باید دنبال کی بری یا چیکار کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or