Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این قسمتایی مه میگه x رو بزن تا طرف رو بکشه مثل کشتن دوستش و پدرش و دکتره اگه x رو نزنیم زنده میمونن؟تغییری در بازی ایجاد میشه؟چون من سریع واکنش نشان میدم همش سریع میزدم:dبعدش پشیمون میشدم:(نمیشه دوستشو زنده نگه داشت؟

قلقش همینه فقط باید RT رو خیلی سریع بزنی تا باز بشه. (البته باید حواست باشه موقع RT زدن آنالوگ ها رو در همون وضعیت نگه داری و جهتش عوض نشه.)

اولLS رو میگیری هی میچرخونی تا قفل کنه روش بعد میاد رو دمی باید RS رو بگیری بچرخونی باز هی تا پیدا کنی بعد هی باید RT زد تا باز شه ( من که هرچی میزدم باز نمی شد فکر کنم قلق خاصی داره :دی )
این کارارو که خودم میدونم ! من میگم موقع RT زدن چه جوریه ؟!
تند زدم، آروم زدم، با موزیک خاص زدم ولی بازم باز نمیشه !
روند خاصی داره ؟!

با سلام يه راهنمايى مى خواستم در سكانس 6 و مرحله ى the tea party براى فول سينك كردن يه مشكل دارم لطفا بگيد در اين پيام من بايد چى كار كنم Perform musket air assassination 0/1

با سلام يه راهنمايى مى خواستم در سكانس 6 و مرحله ى the tea party براى فول سينك كردن يه مشكل دارم لطفا بگيد در اين پيام من بايد چى كار كنم Perform musket air assassination 0/1
باید به وسیله ی اسلحه ی سربازا (که سرنیزه داره) از یه جای بلند بپری رو یه نفر و بکشیش.

در پیرو فرمایش دوست بلند مرتبمون بعد از اینکه یکی از سربازارو زدی و تفنگشو برداشتی برو روی سکان وایسا بعد که یکی از سربازا نزدیکه سکان شد air assassination کن

این قسمتایی مه میگه x رو بزن تا طرف رو بکشه مثل کشتن دوستش و پدرش و دکتره اگه x رو نزنیم زنده میمونن؟تغییری در بازی ایجاد میشه؟چون من سریع واکنش نشان میدم همش سریع میزدم:dبعدش پشیمون میشدم:(نمیشه دوستشو زنده نگه داشت؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو اخرای سکانس 3 و تو مرحله ی execution is everything یکی از کار هایی که برای فول سینک کردن باید انجام بدم اینه که کسی رو نکشم اما کنار چادری که نقشه توشه یه سربازه که نمیدونم چجوری باید بدون کشتنش مرحله رو رد کنم.اگه میتونید جواب بدید.

تو اخرای سکانس 3 و تو مرحله ی execution is everything یکی از کار هایی که برای فول سینک کردن باید انجام بدم اینه که کسی رو نکشم اما کنار چادری که نقشه توشه یه سربازه که نمیدونم چجوری باید بدون کشتنش مرحله رو رد کنم.اگه میتونید جواب بدید.
با دست خالی میتونی بیهوشش کنی.

Last edited by a moderator:
آقا خواهشا یکی جواب مارو بده:((
چند تا سوال داشتم:

اون کسی که توی سکانس 2 یا 3 میکشیش و یه حلقه رو از انگشتش در میاری کیه؟

اون حلقه چیه؟

مگه اساسین ها بر ضد تمپلار ها نیستند؟پس چرا اون حلقه که لوگوی تمپلار ها روش بود رو تو انگشت دوستت کردی؟

چرا بعدا دوستت به روستای زنت حمله کرد؟

اون پیر مرد کیه؟

چرا دوستت همش تو فکر در گیری با توئه؟هدفش چیه؟ اصلا مگه دوستت نیست؟
:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/

چند تا سوال داشتم:

اون کسی که توی سکانس 2 یا 3 میکشیش و یه حلقه رو از انگشتش در میاری کیه؟

اون حلقه چیه؟

مگه اساسین ها بر ضد تمپلار ها نیستند؟پس چرا اون حلقه که لوگوی تمپلار ها روش بود رو تو انگشت دوستت کردی؟

چرا بعدا دوستت به روستای زنت حمله کرد؟

اون پیر مرد کیه؟

چرا دوستت همش تو فکر در گیری با توئه؟هدفش چیه؟ اصلا مگه دوستت نیست؟
:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/

اون حلقه ی تمپلار هاست.تا سکانس 3 تو تو نقش پدر کانری که پدر کانر یه تمپلاره و دوستش هم تمپلاره.برا همین اون حلقه رو میکنه تو دست دوستش.چون امریکاییه.و اون دوست کانر نیست دوست پدر کانر هست که یه تمپلاره.

Last edited by a moderator:
اون حلقه ی تمپلار هاست.تا سکانس 3 تو تو نقش پدر کانری که پدر کانر یه تمپلاره و دوستش هم تمپلاره.برا همین اون حلقه رو میکنه تو دست دوستش.چون امریکاییه.و اون دوست کانر نیست دوست پدر کانر هست که یه تمپلاره.

سلام دوست عزیز من هم همینش برام تعجب برانگیزه چون دقیقا یادمه زمانی که هیثم میخواست حلقه رو بده به دوستش دیدم که لوگوی فلزی اساسین ها روی دست هیثمه...و اینکه میخوام بدونم چرا دوست دوست هیثم به روستای زن هیثم حمله میکنه؟ و راستی منظورتو نفهمیدم:(چون امریکاییه)!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or