Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه توضیح بدین چیکار باید کرد اینجا !

XBOX 360 Update Center | Assassins Creed III همه رو دانلود کنم ؟

نه باید مطابق با مدیا ایدی دیسکت باشه.میتونی با برنامه abgx360 پیدا کنی.
----------------------
دوستان،رفتم قسمت DNA و سکانس هارو نگاه کردم که از هر سکانس فقط یک مرحله بود که در مجموع 12 مرحله میشد.آیا اینارو 100% کنم لباسو میده؟از این 12 مرحله 6 تا مرحله 100% بود.

دوستان دو سوال دارم!
لباسایی که ازاد میکنیم (الطایر و کاپیتان ) و اونی که از یوپلی میخرم در کجا ذخیره میشن? اینونتوری ندیدم برای کانر! تو خونه میرن? کجاش?
2:
من کلی از صفحات فرانکلینو پیدا کردم از کجا باید ب م ابزار بسازم باهاش?
چلنج هایی که لباس الطایر رو میده تو کودوم محیطه?مثلا فرانتیره یا بوستون?
سه تا شد البته :دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

واسه پرو لباسها باید بری تو Homestead خونه اربابی Manor طبقه -1 همونجاکه عکس گنده های تمپلارها هست چوبرخت لباسها هست.
از تو قسمت Crafting دوتا بیا پایین همونجا (اسم آیتماش یادم نیست)
همونطور که دوستمون گفت باید تمام سکانس ها رو فولی سینک کنی تا لباس زیبای الطائر رو بگیری.

---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:11 PM ارسال شده بود ----------

دوستان،رفتم قسمت DNA و سکانس هارو نگاه کردم که از هر سکانس فقط یک مرحله بود که در مجموع 12 مرحله میشد.آیا اینارو 100% کنم لباسو میده؟از این 12 مرحله 6 تا مرحله 100% بود.
شما هروقت اچیومنت Perfectionist رو گرفتی این لباس هم آزاد میشه. باید همهم مموری های همه DNA ها 100%بشه. البته فقط ماموریتای اصلی یعنی همون 12سکانس

ببخشید در هر مغازه چیز متفاوتی میشه خرید؟مثلا یه مغازه توی boston وسایلی داره که توی یه مغازه تو new york اون وسیله رو نداشته باشه؟
ممنون از اینکه جواب ندادید:|
ببخشبد میشه بگید چطوری میشه همه ی reipe هارو بدست اورد؟
و اینکه shard of eden دقیقا چیه؟

واسه پرو لباسها باید بری تو Homestead خونه اربابی Manor طبقه -1 همونجاکه عکس گنده های تمپلارها هست چوبرخت لباسها هست.از تو قسمت Crafting دوتا بیا پایین همونجا (اسم آیتماش یادم نیست)همونطور که دوستمون گفت باید تمام سکانس ها رو فولی سینک کنی تا لباس زیبای الطائر رو بگیری.---------- نوشته در 04:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:11 PM ارسال شده بود ----------شما هروقت اچیومنت Perfectionist رو گرفتی این لباس هم آزاد میشه. باید همهم مموری های همه DNA ها 100%بشه. البته فقط ماموریتای اصلی یعنی همون 12سکانس
تماما بايد فول سينك بشه اگه مراحل درون سكانس ها فول نشه چى ؟

تماما بايد فول سينك بشه اگه مراحل درون سكانس ها فول نشه چى ؟

پیرو همین سوال میخواستم ببینم باید مرحله چلنج و کشتی رانیو هم کامل کنیم یا فقط سکانس?

فقط ماموریتای اصلی یعنی همون 12سکانس
همونطور که گفتم فقط ماموریتای اصلی 12سکانس، یعنی ماموریتای چلنج و کشتی لازم نیست
وقتی میرین داخل DNAهای داخل انیموس 12تای اول باید تمام مموریهاش 100% شده باشه
به نظرم فقط چندتا از Optionalهاش فقط سخته بقیش کارینداره.

تا الان تا سکانس 5 رو 100% کردم،سکانس 9 هم قبلا 100 کردم،چیزی نمونده. برای رفتن ب یوپلی و خرید لباس اتزیو دیسک 2 که احتیاج نیست؟یوپلی همچنان بدون پوینت و گلد اجازه استفاده رو میده؟رو ac های قبلی کلی خرتو پرت خریدم.
لطفا یکی دقیقا بگه مولتی بازی کامل بدون پوینته یا فقط تا 3 روز مجانیه*

من فقط موندم چرا اینقدر واسه بچه ها سوال پیشش میاد هیچ جا اینقدر سوال نمیکنن یعنی بازی اینقدر پیچیدس من که فکر نمیکنم
سوال پرسیدن حق همه کاربراست و به نظر من هیچ اشکالی نداره که اگر کسی جایی گیر کرد یا متوجه نشد بپرسه چون قطعا همه ما واسه بازی کردن شرایط یکسانی نداریم (تجربه تو اون بازی به خصوص، سطح دانش انگلیسی واسه ترجمه متون راهنمای خارجی و....) پس سوال پرسیدن هیچ اشکالی نداره.
فکر کنم فلسفه وجودی یه همچنین فروم هایی برای تبادل نظر و پرسیدن سوال و راهنمایی کردن همدیگه باشه.

من یه مشکلی دارم. الان سکانس 11 هستم همه ماموریت های homestead رو انجام دادم. همه تفنگ ها و شمشیرها و سلاح ها رو هم خریدم. الان که تو general store می خوام کشتی بسازم یه قطعه کم دارم. نمی دونم اون قطعه رو چه جوری باید به دست آورد؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or