من دقیقا نفهمیدم این چجوریه صحبت کردیم ولی ماموریتی چیزی نداد اصلا![]()
سلام.لطفا کسانی که تموم کردن جواب بدن:
میگم آخر بازی وقتی همه سکانس ها تموم میشه به سکانس اضافه میاد که 3-4 تا ماموریت داره ولی وقتی مامریت ها انجام داده میشن بعدش هیچ اتفاق خاصی نموفته و کلاهش هم دیگه نمی ذاره سرش.بازی تموم شده یا باید کار خاصی کنم که سکانس اضافی تموم شه و کلاهش رو بذاره سرش؟؟
واسه کامل کردن چلنج های Boston Brawlers فقط یکیش مونده که نمیدونم چرا نمیشه: Own every weapon available in the stores همه اسلحه هارو خریدم ولی کامل نمیشه، واسه ساختن اون اسلحه هایی هم که تو Crafting هست یه ماده Special Iron Ingot رو کم دارم که هر جا میگردم نه میشه ساختش نه خریدش!
کسی که چلنج رو کامل کرده لطفا راهنمایی کنه
گویا دیروز تا امروز هیچکی نمسخواد جواب منو بده!
در ضمن من واسه کلاه کانر مشکلی ندارم! فقط تو لباس خودش سرش نمیذاره ولی تو لباس الطائر (که چقدرم زیبا کار شده) یا لباس کاپیتانی و لباس آکیلیس و لباس های دیگه حتی موهاشم نتراشیده میشه. ولی لباس الطائر واقعا قشنگه، میشه مثل یه اساسین اصیل:d
پس اینم یه باگ جدیده که به مجموعه باگهای بازی اضافه کنید،برای کامل کردن اون چلنج احتیاجی به Craft نیست . من همین که همه اسلحه ها رو از Store خریدم چلنج کامل شد
درضم همه Store ها , اسلحه های یکسای دارن . پس یه بار دیگه با دقت نگاه کن ببین همه رو خریدی یا نه .
من یه سری از مراحل home stead رو انجام دادم. الان سکانس 11 هستم ولی وقتی می خوام یه سری از قطعات رو craft کنم پیام می ده که فلان نفر هنوز لولش پایینه. از طرفی هیچ مرحله home stead دیگه ای هم نمونده که بخوام انجام بدم. یعنی بقیه این مراحل به تدریج اضافه می شن یا یه جای کار ایراد داره؟
پس اینم یه باگ جدیده که به مجموعه باگهای بازی اضافه کنید،
چون تمام اسلحه ها رو هم خریدم، ولی جالبه هر دفعه که Fast travel میکنم بازی پیغام میده که Shard of Eden رو دارم و کلی پیغام دیگه، احتمالا کسی راه حلی نداره؟ چون مطمئنما تمام اسلحه ها رو خریدم و برای کامل کردن چلنج فقط همین مونده، البته یه قسمت شرکت در تورنومنت هم هست که میگه برو Boston ولی اونجا خبری نیست، احتمالا باید اول همه موارد و کامل کنم تا خودش پیغام بده دیگه؟
این Special Iron Ingot رو کسی نمیدونه از کجا باید گیر آورد؟