Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوالی برام پیش اومده
من تاره وارد سکانس 3 شدم و همون اول زدم هرچی سلاح بود رو خریدم!
مشکلی که الان دارم اینه که نمی تونم سلاحی که می خوام رو equip کنم!و مجبورم از همون سلاح اولی استفاده کنم!
چطور می شه سلاح ها رو عوض کرد؟

یه سوالی برام پیش اومده
مشکلی که الان دارم اینه که نمی تونم سلاحی که می خوام رو equip کنم!و مجبورم از همون سلاح اولی استفاده کنم!

باید برید به پیش همون پیرمرده که به تو آموزش میده. بعد وارد خونه شو و در مخفی رو باز کن. ( در مخفی جلوی در ورودی هست که باید بری جلوی شمع کنار دیوار ) بعد برو پایین ، اونجا هم لباس هست برای عوض کردن و اونطرف هم میتونی سلاحتو عوض کنی.

یه سوالی برام پیش اومده

یه راه دیگه هم اینه که بری تو یه مغازه و بعد قسمت خرید .
بعد روی اون آیتمی که خریدی A رو بزن تا Equip کنه

دوستان واسه مراحل هوم استید دیگه هیچ علامتی تو نقشه نیست تو DNA هم که میرم میگه باید اون پیرمرد سیاه پوسته رو از نییویورگ پیدا کنی.میشه بگین کجاست؟واسه Big dave هم نوشته باید وسایلشو اپدیت کنی.کدوم وسایل رو؟اون نورسی هم نوشته باید بهش کمک کنی که نظر دختره رو به خودش جلب کنه.ولی هیچ علامتی رو نقشه نیست!واسه چوب کاره هم نوشته باید باهاش حرف بزنی.چی کار کنم؟

آخرین ویرایش:
دوستان واسه مراحل هوم استید دیگه هیچ علامتی تو نقشه نیست تو DNA هم که میرم میگه باید اون پیرمرد سیاه پوسته رو از نییویورگ پیدا کنی.میشه بگین کجاست؟واسه Big dave هم نوشته باید وسایلشو اپدیت کنی.کدوم وسایل رو؟اون نورسی هم نوشته باید بهش کمک کنی که نظر دختره رو به خودش جلب کنه.ولی هیچ علامتی رو نقشه نیست!واسه چوب کاره هم نوشته باید باهاش حرف بزنی.چی کار کنم؟

احتمالا تو شهر های دیگه باید باشن . باید بری توی هر شهر بعد بری تو نقشه می تونی پیداشون کنی .

بعد 49 ساعت بازی، بالاخره تموم شد بازی پیشرفتش رو 97% هستفقط چندتا سوال:
برای گرفتن اچیومنت in good standing که مربوط به چلنج هاست، باید همه گروه هارو چلنجاشو تموم کنیم یا فقط یکیش کافیه؟
واسه کامل کردن چلنج های Boston Brawlers فقط یکیش مونده که نمیدونم چرا نمیشه: Own every weapon available in the stores همه اسلحه هارو خریدم ولی کامل نمیشه، واسه ساختن اون اسلحه هایی هم که تو Crafting هست یه ماده Special Iron Ingot رو کم دارم که هر جا میگردم نه میشه ساختش نه خریدش!
کسی که چلنج رو کامل کرده لطفا راهنمایی کنه

همه ی challenge های همه ی گروه ها.
پس خیلی کار میبره، حالا این بقیشم بگید لطفا:
واسه کامل کردن چلنج های Boston Brawlers فقط یکیش مونده که نمیدونم چرا نمیشه: Own every weapon available in the stores همه اسلحه هارو خریدم ولی کامل نمیشه، واسه ساختن اون اسلحه هایی هم که تو Crafting هست یه ماده Special Iron Ingot رو کم دارم که هر جا میگردم نه میشه ساختش نه خریدش!
کسی که چلنج رو کامل کرده لطفا راهنمایی کنه

اخه ghost recon مولتیش تا لول 5 مجانی بود!اینم تا لول پنجه یا بطور کل مجانیه?(اصلا بحث پول برای امکانات اضافی رو حساب نکنید)

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

چجوری گرفتید ؟
من بازی رو تموم کردم ...
همه مراحل جانبی ( البته نه همه همه:d) رو انجام دادم ...
ولی فقط 4 تا شدن .
Fort ها رو هم آزاد کردم.

نیو یورک سه منطقه داره. منطقه غربی که یه قلعه توشه. منطقه شمال غرب که از زنه ماموریت میگیرید.منطقه جنوب شرقی که خوب مشخصه!بوستونم باید گرفته باشی?شمال و شرق و غربش مال اسسین ها باید بشه.خیلی اسون بود

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or