Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقایون یه سوال مهم این مغازه ها کجای نقشه هستند شکلشون چجوریه؟
از کجا میشه شمشیرو لباسو ازین چیزا خرید مثل نسخه های قبل؟
من بازیو تموم کردم هنوز پیدا نکردم:d

بازی از نظر گرافیک فنی در ظاهر خیلی زیباست مثلا کوهستان و جنگل ولی داخل شهر یک افتضاح به تمام معناست و از شماره 2 هم ضعیفتره
بازی بشدت هم آسون و بدون چالش هست ,,, روایت داستان هم گنگ و کلیت داستان خیلی تخیلی و نامفهوم شده فقظ بخش گیم پلی و مبارزاتش خیلی پیشرفت کرده

من تازه بازی رو شروع کردم،احساس میکنم خیلی نچسبه.با هیچکدوم از نسخه های قبل قابل مقایسه نیست.
هوش مصنوعیش که در حد شورش در شهر سگاس!!!جلوتر برم وضع بهتر میشه یا فعلن بذارمش کنار؟

من تازه بازی رو شروع کردم،احساس میکنم خیلی نچسبه.با هیچکدوم از نسخه های قبل قابل مقایسه نیست.
هوش مصنوعیش که در حد شورش در شهر سگاس!!!جلوتر برم وضع بهتر میشه یا فعلن بذارمش کنار؟

با این دیدگاهی که شما بازی رو شروع کردی به نظر من با ادامش حال نمی کنی!!!
من که دارم با سرعت خیلی کم تو بازی می رم جلو و از تک تک مراحل اصلی و فرعی و .... لذت می برم. :d

میشه یکی کمک کنه ؟؟
من یه جا گیز کردم . همون جا که میگه از دونفر تو کشتی کنار شهر محافظت کن که وقتی 100 نفر رو کشتی . و فیلم اون سه نفر نشون میده دیگه جایی نمیشه رفت ؟؟ باید کجا رفت و ماموریت گرفت علامت ! دیگه نیست . مر30

برو جلو خیالت راحت، اگه هنوز به سکانس 6 نرسیدی و بهت نچسبیده حق داری چون تا اونجا هنوز خاله بازیه و تازه 6 به بعد یکم بازی جون میگیره.
ولی وقار و کلاس ایتالیایی اتزیو رو نداره.

بالاخره 1000G شد.
اگه تو گرفتن اچیومنت مشکل داشتید در خدمتم . بعضی از اچیومنتها مثل Contract و Delivery قلق داره.
راستی بدون پوینت میتونین 1000G رو کامل کنید.
بدون Uplay میشه آنلاین بازی کرد , فقط نمیشه از یه سری امکانات استفاده کرد که اونم برای اچیومنتها مشکلی ایجاد نمیکنه

میشه یکی کمکم کنه من سلاح اصلی کانر رو بی حواسی انداختم چه طور میتونم برش گردونم؟من الآن بخش9هستم اما کانر هنوز یه اسلحه داره چه طور میتونم دوتاش کنم؟تو این نسخه مغازه هست؟میخوام یه چندتا چیز براکانر بگیرم!

سلام چند تا سوال داشتم
الان سکانس 5 هستم
سلاح و این جور چیزا رو از کجا باس خرید؟
راه تجرات چیه دیگه نمیشه مغازه خرید؟
چطوری اساسین اضافه کنیم
مثل سری قبلی بازی نیست؟

بحث خریدن سلاح شد. این سلاح ها رو تجربه کردین فرقی هم تو قدرتشون میکنه؟ :دی.
من همیشه برام سوال بود مثلن فلان سلاح که فلان قدرت رو داره چرا تو بازی هیچ فرقی با یه چاقو جیبی نیمکنه :|؟

میشه یکی کمکم کنه من سلاح اصلی کانر رو بی حواسی انداختم چه طور میتونم برش گردونم؟من الآن بخش9هستم اما کانر هنوز یه اسلحه داره چه طور میتونم دوتاش کنم؟تو این نسخه مغازه هست؟میخوام یه چندتا چیز براکانر بگیرم!

روی نقشه مناطقی رو با علامت E میبینی .
اونجا میتونی سلاح جدید بخری و یا روی سلاح قبلی که داشتی بری و A بزنی تا همون رو دستش بگیره

بحث خریدن سلاح شد. این سلاح ها رو تجربه کردین فرقی هم تو قدرتشون میکنه؟ :دی.
من همیشه برام سوال بود مثلن فلان سلاح که فلان قدرت رو داره چرا تو بازی هیچ فرقی با یه چاقو جیبی نیمکنه :|؟

سلاح ها فرق میکنن . رو هرکدوم که بری سمت راست بالا زده که مثلا Speed -2 و غیره.....
سلاح سنگین میتونه با یه ضربه طرف رو بندازه اما با چاقو باید چند تا بزنی (البته در حالت معمول)

درجواب دوست دیگمون هم باید بگم که مغازه نمیشه خرید . شما فقط با رفتن ماموریت ها و کشتن حیوانات و فروختن اونا میتونین پول دربیارین.
برای اضافه کردن اسسین هم شما باید اون علامتهایی که روی نقشه هست رو کامل کنین (شکل درست درمونی نداره , شبیه چند تا خط بالا پایین هست که به هم متصل شدن:d) . این ماموریتها مثل آزاد کردن مردم و یا تعویض نامه اصلی با نامه جعلی و غیره هست .
وقتی همه اینا رو تو یه منطقه تموم کردین میرین پیش همون بابا که اول بهتون ماموریت رو داده . یه ماموریت هم برای اون میرین و بعد اون طرف میشه اسسین شما .
هر اسسین که اضافه میشه یه نوع توانایی هم به شما اضافه میشه . LB رو که بگیرین میبینین سمت راستتون چند تا شکل هست . با یکیش میتونین ترور کنین , یا بصورت زندانی بشین و راحت از بین دشمنها رد بشین , یا افرادتون برن از دشمن دزدی کنین و غیره
راستی من بیشترین پول رو از راه ماموریت اسسینها بدست آوردم . LB رو بگیرین و X رو بزنین . بعد یه منطقه رو انتخاب کنین و اسسین رو بفرستین ماموریت . بعدا که اسسین کامل بشه راحت هر چند دقیقه براتون 250 تا 500 پول میاره .

روی نقشه مناطقی رو با علامت E میبینی .
اونجا میتونی سلاح جدید بخری و یا روی سلاح قبلی که داشتی بری و A بزنی تا همون رو دستش بگیره
البته اون e نیست علامت پونده;)
ببخشید جواب منو ندادید میشه زره خرید؟
در جایی غیر ازgeneral storeو اون گاری ها جاهای دیگه ای برای خرید هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or