Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان تویه زیرزمین واسه بازکردن فست تراول هایه بوستون 3 تا در هست که روش 4 تا عکسه کسی میدونه چطوری باز میشه
اون یادداشتی که اون کنار هست رو بگیر و اون تیکه هاییش که با حروف بزرگ نوشته رو بخون خیلی راحته !
مثلا زده THE LAW ON LEFT یا یه همچین چیزی !

سکانس 4 به بعد بازی از لحاط داستانی خیلی بهتر میشه ولی یکم مراحلش سرکاریه و هنوزم کانر برای من جا نیفتاده شخصیت نچسبیه ,,,
گرافیک و صداگذاری عالیه ,,, بازی بشدت هم آسون شده !

سلام
این Crafting غیر از اون قسمت Special بقیه ی قسمتاش فایده ای غیر از فروختن(بیشتر وقتا با ضرر فروختن) نداره؟!!
مثلا من الان mining tools ساختم فکر کردم میدمشون به Noris و بهتر میتونه توی معدن کار کنه
ولی انگار اینطور نیست

سلام
این Crafting غیر از اون قسمت Special بقیه ی قسمتاش فایده ای غیر از فروختن(بیشتر وقتا با ضرر فروختن) نداره؟!!
خیر. اصلش همون Special و Inventions هست که دومی صرفا جنبه ی تزئینی واسه خونه داره + یه اچیومنت.
تموم میشن فرعی هارو میشه بعد از تموم کردن بازی رفت؟
بله میشه.

تو اون تریلر که کانر دنبال گوزناست بعد یکی رو شکار می کنه میبره میفروشه بعدش یک میشنی انجام میده می خواستم بدونم اون میشن هست اینجا؟؟؟

تو اون تریلر که کانر دنبال گوزناست بعد یکی رو شکار می کنه میبره میفروشه بعدش یک میشنی انجام میده می خواستم بدونم اون میشن هست اینجا؟؟؟

فکر کنم شما همون E3 Stage Show رو میگید
اگه اره , نه اون ماموریت عوض شده و در بازی نیست

اگه اپدیت نکنیم چی میشه؟ برای بازی حتما باید به لایو وصل باشی؟
آپدیت فقط برای رفع یه سری از باگ های بازیه.
اگه آپدیت نکنی باگ هاش به شدت اذیت میکنه ولی در کل اجباری نیست.
نه لازم نیست وصل باشی.

وا الله من دو تا باگ خیلی خیلی خفن یادمه...یکی که وسط مبارزه یهو کانر خشکش زد یعنی همینجوری موند همه مردم حرکت میکردن غیر من....خدا رو شکر کنار چند تا جنازه بودم سربازا اومدن یه تیر بهم زدن خلاص شدم....کلا بازی عالی بود به نظر من راضیم ازش فقط دار زدنش می ارزه به کل آساسینس ها و بازی های دیگه شما هم که غر غر میکنین مشکل از خودتونه....که باگ هاش زیاده...نمیگم نداره ولی برا من که خیلی کم بوده...

برای من هم یه دفعه همین طوری شد درست همون موقع که کانر با پدرش برای نجات چند سرباز کت قرمز رفته بود تعداد دشمن زیاد بود

البته در بعضی مراحل هم که باید کسی رو دنبال کرد 3 بار پیش اومد که طرف یه جا وا میستاد و تکون نمیخورد مجبور شدم برگردم چکپوینت

---------- نوشته در 09:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:10 AM ارسال شده بود ----------

سکانس 4 به بعد بازی از لحاط داستانی خیلی بهتر میشه ولی یکم مراحلش سرکاریه و هنوزم کانر برای من جا نیفتاده شخصیت نچسبیه ,,,
گرافیک و صداگذاری عالیه ,,, بازی بشدت هم آسون شده !

این مراحل سرکاریه رو خوب اومدی وللی در مورد کانر موافق نیستم پسر خوبیه داداش گلم

آقا یه سوالی واسم پیش اومده، اونجایی که دزموند از انیموس میاد بیرون و اون فرشته میاد باهاش صحبت میکنه:
میره بالای ساختمون و مثل این عکسه:
l1676_1.jpg

تا میریم جلو فرشته غیب میشه و بعدش به جایی راه نداره یعنی این عکسه:
b879_2.jpg

الان باید چی کار کنم؟ لازم به ذکره که الان سکانس 5 هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or