Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مطمئنی همرو رفتی؟
منم فکر کردم همرو رفتم ولی بازم دیدم ببین هم باید اوتارو بری هم فکر کنم یه ماموریت های دیگم بودن.... من همینجوری ماموری تمیرم دفت نمیکنم دیگه...

من از وقتی بازی رو گرفتم پامو تو این تاپیک نذاشتم :دی پس اگه تکراریه ببخشید:

البته ما ارادت داریم به جناب Connor ولی خب :d
18889198187089855747.jpg

بازی تازه از سکانس 4 جذاب میشه. یه مقدار صبر کن پشیمون نمیشی. ;)

ولی برای من اوایلش شاهکار بود بعد خراب شد یجورایی دیگه! سکانس 6 خوب بود الان 7 هستم ولی قبل 6 یه جاهاییش تم حوصله سر ببری اس اسن کریدیش رو داشت نشون میداد ولی میگم تو 6 خوب شد دومرتبه. ولی اولش اون اپرائه واقعا زیبا بود.

دوستان یه سوال خیلی کوچیک دارم
اونم اینه که من وقتی داشتم توی بازی کالا میفروختم به land convoy حمله شده و دیگه زیرش همش قرمز نوشته حمله!!الان من چیکار باید بکنم لامصب نابود هم نمیشه یکی دیگه بسازیم!
راستی توی بازی بعد از اینکه بازیرو تموم کردیم دیگه رنگه برف رو نمیبینیم!!

خووووووب من پوستم کنده شد هم هآساسین هامو به درجه آساسین و رنک 11 رسوندم کلا 11 رنکه
4 تا artisan گرفتم حسابی خوش میگذره باو
فقط یه چیزی رو اعصابمه
آخر بازی موهاشو میتراشه و کلاهشو ور میداره...بعد بازی نمیشه بازم کلاهشو بذاره؟
خیلی جون آساسین ها سوسولی شده....ولی وقتی زخمی بشن بازم بر میگردن خیالتو نراحت اصلا نمیمیرن....و خیلی هم قوین
خوش باشین با ابازی تازه من این همه کار کردم 50 درصدم نصف بازی مونده که معلوم نیست چیه اصلا....

لباس اکیلیاس رو بگیر اون وقت مثل قبل میشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

سلام

این artisan ها رو چطوری میشه پیدا و آپگرید کرد ؟ من الان اول سکانس 7 هستم و فقط یک چوب بر و یک شکارچی و یک نجار دارم و همه هم level 1 هستن. چیکار کنم که level زیاد شه یا artisan جدید پیدا کنم ؟
mission تو نقشه اگه بیاد میرم ولی هیچ چیزی نیومده تا الان.
لطفا کمک کنید و جواب بدید

بچه ها من دیسک یک بازی رو خریدم
و دیسک دو رو نداد اومدم دیدم فقط دیسک یکو داده
میزارمش فیلم اولش که میاد میگه دیسکتو تمیز کن و میاد بیرون مشکل از دیسکه یا کنسول؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or