Assassin’s Creed III ریجن فیری هست یا نه؟ یعنی میشه ریجن آمریکا( 1 یا NTSC ) رو برای کنسول پال استفاده کرد.
![]()
بدیش اینکه سره کاریه
اخرش جایزه قابل استفاده نمیده
سوال در مورد سکانس 12
موقعی که میوفتیم دنبال چارز لی میره تو کشتی که آتیش گرفته اونجا دقیق چطوری باید دنبالش کنم؟ از هر طرفی میرم Target Lost میزنه

باید تو بخش Crafting بری تو اون فسمتی که میشه اسلحه و شمشیر و چیزای دیگه ساخت (اسمش الان یادم نیست ولی زیر Inventions بود) و Twin Hustler رو بسازی. (از عکسش مشخصه جای 2تا اسلحه هست)دوست عزیز من منظورم از دو اسلحه ای یعنی اینکه دو تا تفنگ داشته باشه که تو تریلر e3 هم بود
کسایی که بازی را تموم کردن باز کنن اسپولو
آخر بازی حالت انتخابی واسه دزموند بود؟ یا اینکه زنده بمونه و خودشم جز شیطان پرستا شه .. یا الان بمیره و دینارو نجات بده درسته؟
بعد کسی فهمید تو نقشه ای که نشون داد جایی که سبز نشده بودن کجاها بود ؟؟؟ و تمپلارها هنوز اونجاها وجود دارند
سلام به دوستان من رفتم بازیو بگیرم دیدم فقط دی وی دی یک رو داده!!!!!!!!!!
و دوم این که بقیه بازی هارو بدون مشکل بازی میکنم
اما این فقط یه بار تا تیزر های اول بازی اومد بعدش هی ارور میده دیسکت رو پاک کن نمیدونم کار کنم؟
خووووووب من پوستم کنده شد هم هآساسین هامو به درجه آساسین و رنک 11 رسوندم کلا 11 رنکه
4 تا artisan گرفتم حسابی خوش میگذره باو
فقط یه چیزی رو اعصابمه
خیلی جون آساسین ها سوسولی شده....ولی وقتی زخمی بشن بازم بر میگردن خیالتو نراحت اصلا نمیمیرن....و خیلی هم قوینآخر بازی موهاشو میتراشه و کلاهشو ور میداره...بعد بازی نمیشه بازم کلاهشو بذاره؟
خوش باشین با ابازی تازه من این همه کار کردم 50 درصدم نصف بازی مونده که معلوم نیست چیه اصلا....
کسایی که بازی را تموم کردن باز کنن اسپولو
آخر بازی حالت انتخابی واسه دزموند بود؟ یا اینکه زنده بمونه و خودشم جز شیطان پرستا شه .. یا الان بمیره و دینارو نجات بده درسته؟
بعد کسی فهمید تو نقشه ای که نشون داد جایی که سبز نشده بودن کجاها بود ؟؟؟ و تمپلارها هنوز اونجاها وجود دارند
اونجا باید به استفاده از روش Triangulate یه سری آیتم هایی رو پیدا کنی.و یک سوال بعد از اتمام بازی وقتی دوباره میری با کانر بازی کنه ماموریت اصلی هست اونارو که میری تو بوستون یا نیویورک دقیقا یادم نیست کدوم بود یک اموزشی باز میکنه 3 تا نقطه سبز میشه pro چی چی هم بودن که میری تو قسمتی که خودش گفت میشه coenct online من نفهمیدم چیه دقیقا یکی توضیح بده
من همرو رفتم 3 تا دادهخوب مراحل home تلفظ آخرشو یادم نیستو میریبعد میان دیگه
الان دیه نمیدونم چکار کنم آقا یه لباس سرخ پوستیم هست ک هبا جمع کردن همه پر ها باز میشه...هر کی جمع کرد بیاد بگه باحاله یا نه