Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بدیش اینکه سره کاریه
اخرش جایزه قابل استفاده نمیده

سره کاری که هست اما قشنگه .به نظر من بهترین محیط های بازی را همون گنجهای کاپیتان کید داره مثلا اونجایی که میره جامائیکا فوق العاده است .اون ماموریت های فرعی هم باحالند .مثلا اخرش نشون میده اکیلیس میمیره و قبرشو میکنی و مراسمی که براش برگذار میکنند جالبه یا اون جشن عروسی اون یارو فرانسویه با ماریام خیلی جالب بود .

سوال در مورد سکانس 12

موقعی که میوفتیم دنبال چارز لی میره تو کشتی که آتیش گرفته اونجا دقیق چطوری باید دنبالش کنم؟ از هر طرفی میرم Target Lost میزنه

سوال در مورد سکانس 12
موقعی که میوفتیم دنبال چارز لی میره تو کشتی که آتیش گرفته اونجا دقیق چطوری باید دنبالش کنم؟ از هر طرفی میرم Target Lost میزنه
اونجا یه مقدار بدقلق ـه.
دقیقش به این صورت ـه:
وقتی وارد کشتیم میشی اول از زیر یه سری چوب سر میخوری.
بعد Lee از یه جا رد میشه که پشتش خراب میشه و باید از سمت راست بری بالا و روی یه چوب و بعد میپری یه میله رو میگیری و از یه تیکه چوب V شکل رد میشی و میری رو سطح بعدی.
بعد میخوای از یه درگاهی رد بشی که اونم آتیش میگیره و باید بپری رو چوبی که سمت چپش هست و مستقیم بری. اینجا ممکنه بیفتی پایین. از همون پایین مستقیم همون مسیری که باید میرفتی رو دنبال کن و از یه دیوار برو بالا، میرسی به یه جا که تقریبا بیرون کشتی هست.
بعد سمت چپ میری و از یه سری چوب رد میشی و بقیه ش دیگه راحته. ;)

نمیشه برداری
و اینکه فقط شمشیر یا تبر یا hidden blade میتونه با تپانچه یا دارت یا... استفاده کنه
2 تا شمشیر نمیشه بگیره دستش و نمیشه بندازی...
و بعضی از ماموریت های فرعی بهت لباس میدن...[/QUOTE]
دوست عزیز من منظورم از دو اسلحه ای یعنی اینکه دو تا تفنگ داشته باشه که تو تریلر e3 هم بود

دوست عزیز من منظورم از دو اسلحه ای یعنی اینکه دو تا تفنگ داشته باشه که تو تریلر e3 هم بود
باید تو بخش Crafting بری تو اون فسمتی که میشه اسلحه و شمشیر و چیزای دیگه ساخت (اسمش الان یادم نیست ولی زیر Inventions بود) و Twin Hustler رو بسازی. (از عکسش مشخصه جای 2تا اسلحه هست)
بعد میری تو زیر زمین خونه و اسلحه هایی که میخوای همرات باشه رو انتخاب میکنی.

خووووووب من پوستم کنده شد هم هآساسین هامو به درجه آساسین و رنک 11 رسوندم کلا 11 رنکه
4 تا artisan گرفتم حسابی خوش میگذره باو
فقط یه چیزی رو اعصابمه
آخر بازی موهاشو میتراشه و کلاهشو ور میداره...بعد بازی نمیشه بازم کلاهشو بذاره؟
خیلی جون آساسین ها سوسولی شده....ولی وقتی زخمی بشن بازم بر میگردن خیالتو نراحت اصلا نمیمیرن....و خیلی هم قوین
خوش باشین با ابازی تازه من این همه کار کردم 50 درصدم نصف بازی مونده که معلوم نیست چیه اصلا....

سلام به دوستان من رفتم بازیو بگیرم دیدم فقط دی وی دی یک رو داده!!!!!!!!!!
و دوم این که بقیه بازی هارو بدون مشکل بازی میکنم
اما این فقط یه بار تا تیزر های اول بازی اومد بعدش هی ارور میده دیسکت رو پاک کن نمیدونم کار کنم؟

کسایی که بازی را تموم کردن باز کنن اسپولو

آخر بازی حالت انتخابی واسه دزموند بود؟ یا اینکه زنده بمونه و خودشم جز شیطان پرستا شه .. یا الان بمیره و دینارو نجات بده درسته؟
بعد کسی فهمید تو نقشه ای که نشون داد جایی که سبز نشده بودن کجاها بود ؟؟؟ و تمپلارها هنوز اونجاها وجود دارند

آخر بازی حالت انتخابی واسه دزموند بود؟ یا اینکه زنده بمونه و خودشم جز شیطان پرستا شه .. یا الان بمیره و دینارو نجات بده درسته؟
بعد کسی فهمید تو نقشه ای که نشون داد جایی که سبز نشده بودن کجاها بود ؟؟؟ و تمپلارها هنوز اونجاها وجود دارند

انتخاب نمیشد کرد
و یک سوال بعد از اتمام بازی وقتی دوباره میری با کانر بازی کنه ماموریت اصلی هست اونارو که میری تو بوستون یا نیویورک دقیقا یادم نیست کدوم بود یک اموزشی باز میکنه 3 تا نقطه سبز میشه pro چی چی هم بودن که میری تو قسمتی که خودش گفت میشه coenct online من نفهمیدم چیه دقیقا یکی توضیح بده:D

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

سلام به دوستان من رفتم بازیو بگیرم دیدم فقط دی وی دی یک رو داده!!!!!!!!!!
و دوم این که بقیه بازی هارو بدون مشکل بازی میکنم
اما این فقط یه بار تا تیزر های اول بازی اومد بعدش هی ارور میده دیسکت رو پاک کن نمیدونم کار کنم؟

خرابه دیسکه

---------- نوشته در 05:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

خووووووب من پوستم کنده شد هم هآساسین هامو به درجه آساسین و رنک 11 رسوندم کلا 11 رنکه
4 تا artisan گرفتم حسابی خوش میگذره باو
فقط یه چیزی رو اعصابمه
آخر بازی موهاشو میتراشه و کلاهشو ور میداره...بعد بازی نمیشه بازم کلاهشو بذاره؟
خیلی جون آساسین ها سوسولی شده....ولی وقتی زخمی بشن بازم بر میگردن خیالتو نراحت اصلا نمیمیرن....و خیلی هم قوین
خوش باشین با ابازی تازه من این همه کار کردم 50 درصدم نصف بازی مونده که معلوم نیست چیه اصلا....

برای پر جم کردن اون کاپ ها... هست
و چجوری چهارمین ارتیسین گرفتی؟

خوب مراحل home تلفظ آخرشو یادم نیستو میری:D بعد میان دیگه
الان دیه نمیدونم چکار کنم آقا یه لباس سرخ پوستیم هست ک هبا جمع کردن همه پر ها باز میشه...هر کی جمع کرد بیاد بگه باحاله یا نه

و یک سوال بعد از اتمام بازی وقتی دوباره میری با کانر بازی کنه ماموریت اصلی هست اونارو که میری تو بوستون یا نیویورک دقیقا یادم نیست کدوم بود یک اموزشی باز میکنه 3 تا نقطه سبز میشه pro چی چی هم بودن که میری تو قسمتی که خودش گفت میشه coenct online من نفهمیدم چیه دقیقا یکی توضیح بده:D

اونجا باید به استفاده از روش Triangulate یه سری آیتم هایی رو پیدا کنی.
باید آنلاین باشی که بشه اینکارو کرد. آخرش هم یه اچیومنت 10 تایی میده. (یکی از Secret Achievement ها)
تقریبا وقت و حوصله ی زیادی میخواد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or