Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان هیچ راهی نداره که شمشیر یا تبری که بر میداره رو دوباره بندازه و اینکه چه جوری کانر دو اسلحه ای میشه ؟ راستی به غیر از اون لباس هایی که تو general store هست از اون لباس های ویژه که تو سری های قبلی بود و برای به دست آوردنش باید چند تا ماموریت فرعی میرفتی تو بازی هست؟ ممنون میشم جواب بدید.>:d

اخیش منم فردا بازی اول صبحی به دستم میرسه دیروز شانس من ساعت 13.29دقیقه به اداره پست رسیده که 5 دقیقه دیگر رفتن خونه تعطیل شدوبه همین دلیل فردا اول صبحی به دستم میرسه چه حالی کنم با این بازی راستی چند سوال

تا سکانس چند بازی رو با کانر شروع می کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایا در بازی مراحل کودکی کانر وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گرافیک بازی چه طوریه هر چی عکس دیدم خیلی جالب نبوده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطف کنید جوابمو بدید همین:d

دوستان داخل سکانس9 اولین مرحله با دزموند است / در اسیتگاه قطار چی کارکنم مامورا میشناسنم
تو spoiler بذار
اگه اوله اولش منظورته که کنار مامور ها یک دره هست باید بری تو از یک باغ که 2 تا سرباز توشه مخفیانه رد بشی...

---------- نوشته در 09:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 PM ارسال شده بود ----------

اخیش منم فردا بازی اول صبحی به دستم میرسه دیروز شانس من ساعت 13.29دقیقه به اداره پست رسیده که 5 دقیقه دیگر رفتن خونه تعطیل شدوبه همین دلیل فردا اول صبحی به دستم میرسه چه حالی کنم با این بازی راستی چند سوال

تا سکانس چند بازی رو با کانر شروع می کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایا در بازی مراحل کودکی کانر وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گرافیک بازی چه طوریه هر چی عکس دیدم خیلی جالب نبوده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطف کنید جوابمو بدید همین:d
سکانس 4
دوران بچگیشم داریم
گرافیکشم شاهکاره...

---------- نوشته در 09:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 PM ارسال شده بود ----------

دوستان هیچ راهی نداره که شمشیر یا تبری که بر میداره رو دوباره بندازه و اینکه چه جوری کانر دو اسلحه ای میشه ؟ راستی به غیر از اون لباس هایی که تو general store هست از اون لباس های ویژه که تو سری های قبلی بود و برای به دست آوردنش باید چند تا ماموریت فرعی میرفتی تو بازی هست؟ ممنون میشم جواب بدید.>:d

نمیشه برداری
و اینکه فقط شمشیر یا تبر یا hidden blade میتونه با تپانچه یا دارت یا... استفاده کنه
2 تا شمشیر نمیشه بگیره دستش و نمیشه بندازی...
و بعضی از ماموریت های فرعی بهت لباس میدن...

دوستان یه سوال میگم من تمام هاhomestead mission رو رفتم و بعضی از اینایی که توی مزرعه و معدنو نجاریو اینا کار میکنند(همونایی که بعد از انجام مراحل homestead میان و به ما کمک میکنند وکار میکنن برامون) رو اپگرد کردم ولی دیگه ماموریتی نیست و اینا دیگه اپگرید نمیشن میخواستم بدونم کسی میدونه که میشه ایناو بیشتر اپگرید کرد؟:d
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟اگه میدونید لطفا جواب بدید:d

كي گفته سر كاريه؟:d
شما با اون حلقه ديگه تير هاي دشمن بهتون نميخوره..

فک کردم باید استفاده کنی...(و تو... نبود)

---------- نوشته در 10:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال:
اینونطوری کانر چه قدره؟ من الان 2 تا گوزن دوتا خرگوش با سه تا خرس دارم ولی هنوزم پر نشده!!!!!!!!!!!!

من تا 120 تا وسیله هم تو اینون رفتم فک کنم بی نهایته

داداش من باغ رد میکنم بعد ازش میام بیرون تو یه سالن بزرگ بعد نگهبانا شناساییم میکنن

نگهبانا جلوی پله وایسادن؟نمیتونی بری؟
اگه اونجاشی هم دورو بر یک جایی بود میرفتی تو میرفتی بالا از پنجره پله هه میومدی بیرون
در کل دنبال یک راه بگرد...هستش راحتم پیدا میشه.....(سمته چپش بود فک کنم)
و این یکی باغه که گفتم برای اخرهه این مرحلس...:D

امروز رفتم بازی رو بخرم . طرف فت اگر ایکس باکست fat هست روش اجرا نمیشه و فقط روی slim اجرا میشه .
همچین چیزی هست ؟؟
ایشون کاملا چرت گفتند بازی بر روی هر نوع 360 اجرا میشه اسلیم و غیر اسلیم نداره من خودم ارکید دارم و بازی اجرا میشه این مغازه دارا چه حرفایی میزنند:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or