Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ماموریتها که با علامت تعجب مشخص میشه
کارهایی هم که باید انجام بدی گوشه سمت چپ مینویسه
اگه دیدی رفت یه بار سریع back رو بزن دوباره بزن که بسته بشه مینویسه :دی
من نمیدونم ماموریت پرورش یار چجوریه :|
باید منطقه ازادکنیم تا یار بگیریم؟ مثل برادر هود و رویلیشن؟

دو سوال از دوستانی که بازی کردن و آخر بازی هستند
1.ماموریت جانبی پیدا کردن صفحه های گم شده فرانکلین تا آخر بازی می توانیم انجام بدیم یا تا یک Sequance بخصوص میشه انجام داد؟
2.آیا مثل سایر AC میشه نقشه تمام این صحفه ها و جعبه ها را از جای خرید توی بازی یا باید بصورت رندم توی map چرخید و پیداشون کرد؟

یعنی یکبار نشد من یک سوال توی این فرم بپرسم بهم یکی جواب بده.یعنی شما هایی که بازی کردین جواب این دو تا سوال من را نمی دونید.

حتما اگه میدونستم میگفتم کم خودمم درمورد اونا سئوال دارم ! اونایی که آلمانیک گرفتن بگن :
من یدونه گرفتم ولی هیچی نشد ! باید بنجامینو پیدا کنیم بهش بدیم ؟! چی میشه بععدش ؟

بازی را گرفتم و سکانس یک را تموم کردم .
راستش سکانس اول با این حال که یک ساعت شاید هم کمتر طول کشید نشون دهنده اینه که روی جزئیات خیلی کار شده و از اون حالت یکنواختی اساسین های قبلی یه مقدار فاصله گرفته .

فقط یه سوال :

شخصیت اصلی بازی همین یارو هست که تو سکانس اول باهاش بازی میکنیم ؟ این که اصلا به قهرمان ها نمیخوره ، اصلا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد .

بازی را گرفتم و سکانس یک را تموم کردم .
راستش سکانس اول با این حال که یک ساعت شاید هم کمتر طول کشید نشون دهنده اینه که روی جزئیات خیلی کار شده و از اون حالت یکنواختی اساسین های قبلی یه مقدار فاصله گرفته .

فقط یه سوال :

شخصیت اصلی بازی همین یارو هست که تو سکانس اول باهاش بازی میکنیم ؟ این که اصلا به قهرمان ها نمیخوره ، اصلا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد .

خیر.حالا حالا ها مونده تا شخصیت اصلی.ایشون پدر شخصیت اصلی هستن.

دوستان این پرورش یار و پیدا کردن یار چجوریاست؟

دوستانی که میخوان یار استخدام کنند باید مراحلی که سمشون liberation mission هست رو در همه ی مناطق بازی کامل کنید به همین راحتی به همین خوشمزگی:d

یک هدف قرمز تو نقشه هست باید بری اونجا...
من این گنج trinket گرفتم
چجوری کار میکنه این حلقه هه؟:D

خود بازی بهت پیام می ده چی کار کنی
اول دکمه L رو بچرخون تا فیکس بشه بعد خودش بهت پیام میده که دکمه R را بچرخونی بعد که R هم فیکس شد. باید RT رو پشت سر هم و به سرعت بزنی تا در جعبه باز بشه. (وقتی هر دو دستت رو درست داخل قفل قرار داده باشی می بینی یه اهرمی بالای قفل شروع می کنه به حرکت به سمت چپ، قبل از این که این اهرم به سمت چپ برسه باید RT رو به سرعت بزنی تا در باز بشه).

---------- نوشته در 05:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:51 PM ارسال شده بود ----------

من یه مشکلی دارم. توی homstead و تو frontier بعضی قسمت ها که انتهای سمت چپ نقشه قرار گرفتند هیچ راه دسترسی ندارند. یعنی وقتی می ری می بینی مثلا یه مرحله یا یه پر بالای صخره است و هیچ راهی هم برای بالارفتن وجود نداره. من حتی همه قسمت های دور و برش رو می گردم تا یه راه نفوذ پیدا کنم ولی خبری نیست!!!

خود بازی بهت پیام می ده چی کار کنی
اول دکمه L رو بچرخون تا فیکس بشه بعد خودش بهت پیام میده که دکمه R را بچرخونی بعد که R هم فیکس شد. باید RT رو پشت سر هم و به سرعت بزنی تا در جعبه باز بشه. (وقتی هر دو دستت رو درست داخل قفل قرار داده باشی می بینی یه اهرمی بالای قفل شروع می کنه به حرکت به سمت چپ، قبل از این که این اهرم به سمت چپ برسه باید RT رو به سرعت بزنی تا در باز بشه).

---------- نوشته در 05:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:51 PM ارسال شده بود ----------

من یه مشکلی دارم. توی homstead و تو frontier بعضی قسمت ها که انتهای سمت چپ نقشه قرار گرفتند هیچ راه دسترسی ندارند. یعنی وقتی می ری می بینی مثلا یه مرحله یا یه پر بالای صخره است و هیچ راهی هم برای بالارفتن وجود نداره. من حتی همه قسمت های دور و برش رو می گردم تا یه راه نفوذ پیدا کنم ولی خبری نیست!!!

یک درخت نزدیکشون پیدا کن برو بالا...
و اینکه 24 peg leg trinket جمع کنی بدی به یارو بهت نامه میده...
میری یک حلقه پیدا میکنی
من میخوام بدونم با حلقه چیکار کنم نه با صندوق:D

دوستان من تازه بازیو شروع کردم و اوایل سکانس 3 هستم ولی اینجا گیر کردم
مجبورم بکشم وو کاری که گفترو انجام میدم ولی ادامش نمیدونم چی کار کنم اگه میشه یکی کامل این قسمت و توضیح بده
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/60045371383512522510.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or