دو سوال از دوستانی که بازی کردن و آخر بازی هستند
1.ماموریت جانبی پیدا کردن صفحه های گم شده فرانکلین تا آخر بازی می توانیم انجام بدیم یا تا یک Sequance بخصوص میشه انجام داد؟
2.آیا مثل سایر AC میشه نقشه تمام این صحفه ها و جعبه ها را از جای خرید توی بازی یا باید بصورت رندم توی map چرخید و پیداشون کرد؟
بازی را گرفتم و سکانس یک را تموم کردم .
راستش سکانس اول با این حال که یک ساعت شاید هم کمتر طول کشید نشون دهنده اینه که روی جزئیات خیلی کار شده و از اون حالت یکنواختی اساسین های قبلی یه مقدار فاصله گرفته .
فقط یه سوال :
شخصیت اصلی بازی همین یارو هست که تو سکانس اول باهاش بازی میکنیم ؟ این که اصلا به قهرمان ها نمیخوره ، اصلا نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد .
دوستان من بازی دیشب گرفتم الان سکانس2 هستم یه مرحلش اسیت که میریم تو قرار گاه انگلیسی ها باید چی کار کنم
من این گنج trinket گرفتمیک هدف قرمز تو نقشه هست باید بری اونجا...
چجوری کار میکنه این حلقه هه؟![]()
خود بازی بهت پیام می ده چی کار کنی
اول دکمه L رو بچرخون تا فیکس بشه بعد خودش بهت پیام میده که دکمه R را بچرخونی بعد که R هم فیکس شد. باید RT رو پشت سر هم و به سرعت بزنی تا در جعبه باز بشه. (وقتی هر دو دستت رو درست داخل قفل قرار داده باشی می بینی یه اهرمی بالای قفل شروع می کنه به حرکت به سمت چپ، قبل از این که این اهرم به سمت چپ برسه باید RT رو به سرعت بزنی تا در باز بشه).
---------- نوشته در 05:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:51 PM ارسال شده بود ----------
من یه مشکلی دارم. توی homstead و تو frontier بعضی قسمت ها که انتهای سمت چپ نقشه قرار گرفتند هیچ راه دسترسی ندارند. یعنی وقتی می ری می بینی مثلا یه مرحله یا یه پر بالای صخره است و هیچ راهی هم برای بالارفتن وجود نداره. من حتی همه قسمت های دور و برش رو می گردم تا یه راه نفوذ پیدا کنم ولی خبری نیست!!!