Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکم در رابطه با شخصیت های بازی توضیح میدید
من گیچ شدم کدوم الطایره کدوم اتزیو هست و کدوم دزموند
این بازی یکی ار بهترین بازیهای عمرم بود.مخضصوصا داستان گیچ کنندش کخ من هیچی ازش نفهمیدم ولی کدوم با دیدن تصویر بازی یه چیزیی دست میاد
یه نفر این کارکترهای بازی رو که من نفهمیدم رابطه ی اینها رو با هم چیهرو توضیح بده ؟
و سوال اخر اینکه پایان سکانس 11 چه اتفاقی افتاد؟کلا چی شد؟

بازی را تموم کردم ولی یه سوال برام مونده
چرا هیچ اثری از new England نبود ؟تو تریلر e3که از game play نشون داد بالاش نوشته بود new England که کانر اولش دنباله حیوونا کرده بعدش گرگا بش حمله میکنند و...

یکم در رابطه با شخصیت های بازی توضیح میدید
من گیچ شدم کدوم الطایره کدوم اتزیو هست و کدوم دزموند
این بازی یکی ار بهترین بازیهای عمرم بود.مخضصوصا داستان گیچ کنندش کخ من هیچی ازش نفهمیدم ولی کدوم با دیدن تصویر بازی یه چیزیی دست میاد
یه نفر این کارکترهای بازی رو که من نفهمیدم رابطه ی اینها رو با هم چیهرو توضیح بده ؟
و سوال اخر اینکه پایان سکانس 11 چه اتفاقی افتاد؟کلا چی شد؟
اولا که از اسپویلر استفاده کنید
برای جواب دزموند و اینا :
الطائر شخصیت شماره 1 بازیه که اصلا اینتو نیست فقط تو دموی CG اول بازی نشونش میده روی برج وایساده و به افق دور دست نگاه میکنه :دیاتزیو هم اینتو نیست اونم شخصیت 2 - BROTHERHOOD - REVELATION بوده که اینتو نیست و فقط تو اون CG اول بازی میبینیمش بعد الطائر نشونش میده که دستاش رو سینه هاشه و خنجر مخفیاشو دراورده
کاننر شخصیت این شماره ـست که باهاش بازی میکنی :دی
دزموند شخصیت زمان حاله ( کیف پشتش داره )
سکانس 11 :
هیچی دیگه زد هیتم رو کشت ! باباش بوده :دی کانر معتقد بود چارلز لی ( سیبیل سیاه :دی ) داره همه چیو به گند میکشه و باید از بین بره ولی هیتم چون مستر تمپلار بود مخالف این کار بود ! پس کانر تو این سکانس میاد که خودش چارلز رو بکشه به دوستاش میگه با کشتی بیان توی لنگر و شروع به تیر اندازی کنن
ولی در این حین هیتم سریع به چارلز میگه بره و خودشو مخفی کنه و میگه بعد از من تو تمپلار ها رو هدایت میکنی :دی
دیگه ؟:دی

چرا من شمشیر ندارم؟
از مرحله سرخپوست به بعد یدونه چکش دارم و دیگر هیچ.
فروشگاه هم نیست که بخریم.البته پیش درشکه چی رفتم اونم شمشیر نداشت
تو تنظیمات اسلحه هم رفتم ولی بازم هیچی
یه مرد پیدا میشه جواب ما رو بده:d

چرا من شمشیر ندارم؟

فکر میکنم صلاح اصلی همون تبر باشه
و تا چند ماموریت اول هم اینجوری باشه
در کل فکر نکنم بتونی شمشیر به عنوان سلاح اصلی انتخاب کنی :d

چرا من شمشیر ندارم؟
چرا از اسپویلر استفاده نمیکنی تو؟!

سلام دوستان اگه کسی موزیک منو شروع بازی رو داره دریغ نکنه دیوانش شدم روزی ده بار از بازی میرم بیرون میام تو فقط به موزیک شروعش گوش کنم. البته چند تا مختلف داره ولی همشون تو یه وزن هستن.
من بیشتر اونی که اولین بار میری مد نظرمه.

---------- نوشته در 10:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 AM ارسال شده بود ----------

سلام
یکی از دوستان لطف میکنه خلاصه داستان تا سکانس4 رو تو اسپویل بگه؟؟؟من درست متوجه قضایا نشدم
ممنون
هیچی شما از اول داشتید با یه شخصیت تمپلار بازی میکردید که خودتون هم نمیدونید شخصیت عضو چه گروهی هست تمپلار ها هم دنبال سیب هستن که دنیا رو کنترل کنن (یعنی گروه مخالف اسسین ها) اگه یکم در مورد فراماسونی بخونید و اطلاع جمع کنید متوجه میشید ...اینجا تمپلار ها همون صهیونیست هان که دنبال کنترل دنیا به وسیله چیز هایی که زیر مسجد قدس هست. اساسین ها همون مسلمون ها که نمیذارن اینا دستشون برسه به اینا. اگه دنبال فراماسونی برید کاملا متوجه میشید سری اساسین کرید دقیقا واقعیته. فقط اسم ها گروه ها کمی عوض شده. دقیقا این سیب هم یکی از نماد های فراماسونی هست.

خلاصه اینکه شما یسری ماموریت رو در قالب یه تمپلار انجام میدید و در اخر شما عضو گیری یک تمپلار و هدف اونا رو مشاهده میکنید که یهو همه تعجب میکنن و دزموند از رو انیموس بلند میشه. البته دقیقا مکالمه رو متوجه نشدم که چی میگن که اینا اینطوری تعجب میکنن و به یچیزی پی میبرن. اگه کسی دقیقا فهمیده بیاد بگه
شرمنده زیاد حرف زدم اگه چیزی مبهم بود ببخشید بگید بیشتر توضیح میدم.

پدر كانر تپملاره؟

آره دیگه .یجورایی تو این بازی سر همه تمپلار های امریکاست. (رئیس تمپلار ها)

اگه دقت کنید وقتی کانر میره پیش اون پیر مرده برای اموزش یه دیوار رو نشونش میده که چند تا عکس روش هست که باباش بالای همه اون عکس هاست راس هرمه که میگه حتی بابام هم باید تو این راه بکشم که پیر مرده میگه بابات که اصلیه حتما باید بکشیش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or