Fenris Wolf
کاربر سایت
سلام دوستان اگه کسی موزیک منو شروع بازی رو داره دریغ نکنه دیوانش شدم روزی ده بار از بازی میرم بیرون میام تو فقط به موزیک شروعش گوش کنم. البته چند تا مختلف داره ولی همشون تو یه وزن هستن.
من بیشتر اونی که اولین بار میری مد نظرمه.
---------- نوشته در 10:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 AM ارسال شده بود ----------
هیچی شما از اول داشتید با یه شخصیت تمپلار بازی میکردید که خودتون هم نمیدونید شخصیت عضو چه گروهی هست تمپلار ها هم دنبال سیب هستن که دنیا رو کنترل کنن (یعنی گروه مخالف اسسین ها) اگه یکم در مورد فراماسونی بخونید و اطلاع جمع کنید متوجه میشید ...اینجا تمپلار ها همون صهیونیست هان که دنبال کنترل دنیا به وسیله چیز هایی که زیر مسجد قدس هست. اساسین ها همون مسلمون ها که نمیذارن اینا دستشون برسه به اینا. اگه دنبال فراماسونی برید کاملا متوجه میشید سری اساسین کرید دقیقا واقعیته. فقط اسم ها گروه ها کمی عوض شده. دقیقا این سیب هم یکی از نماد های فراماسونی هست.
خلاصه اینکه شما یسری ماموریت رو در قالب یه تمپلار انجام میدید و در اخر شما عضو گیری یک تمپلار و هدف اونا رو مشاهده میکنید که یهو همه تعجب میکنن و دزموند از رو انیموس بلند میشه. البته دقیقا مکالمه رو متوجه نشدم که چی میگن که اینا اینطوری تعجب میکنن و به یچیزی پی میبرن. اگه کسی دقیقا فهمیده بیاد بگه
شرمنده زیاد حرف زدم اگه چیزی مبهم بود ببخشید بگید بیشتر توضیح میدم.
مگه داستان بازی رو لو دادم.گفتم چرا شمشیر ندارمچرا از اسپویلر استفاده نمیکنی تو؟!
فکر میکنم صلاح اصلی همون تبر باشه
و تا چند ماموریت اول هم اینجوری باشه
در کل فکر نکنم بتونی شمشیر به عنوان سلاح اصلی انتخاب کنی :d
من نفهمیدم چجوری یکی میگرفتیم جلومون تا تیر نخوریم؟:-؟؟
و اینکه شمشیرای این کسایی که میکشیمو نمیشه برداشت برای همیشه استفاده کرد؟
ببیت وقتی بالای سر چنتا سرباز یهویی زرد میشه و میخوان تیر بزنن به جلوی نزدیک ترین سربازی که بهت وایساده A رو بزن میگیریش !من نفهمیدم چجوری یکی میگرفتیم جلومون تا تیر نخوریم؟:-؟؟
و اینکه شمشیرای این کسایی که میکشیمو نمیشه برداشت برای همیشه استفاده کرد؟