Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان اگه کسی موزیک منو شروع بازی رو داره دریغ نکنه دیوانش شدم روزی ده بار از بازی میرم بیرون میام تو فقط به موزیک شروعش گوش کنم. البته چند تا مختلف داره ولی همشون تو یه وزن هستن.
من بیشتر اونی که اولین بار میری مد نظرمه.

---------- نوشته در 10:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 AM ارسال شده بود ----------

هیچی شما از اول داشتید با یه شخصیت تمپلار بازی میکردید که خودتون هم نمیدونید شخصیت عضو چه گروهی هست تمپلار ها هم دنبال سیب هستن که دنیا رو کنترل کنن (یعنی گروه مخالف اسسین ها) اگه یکم در مورد فراماسونی بخونید و اطلاع جمع کنید متوجه میشید ...اینجا تمپلار ها همون صهیونیست هان که دنبال کنترل دنیا به وسیله چیز هایی که زیر مسجد قدس هست. اساسین ها همون مسلمون ها که نمیذارن اینا دستشون برسه به اینا. اگه دنبال فراماسونی برید کاملا متوجه میشید سری اساسین کرید دقیقا واقعیته. فقط اسم ها گروه ها کمی عوض شده. دقیقا این سیب هم یکی از نماد های فراماسونی هست.

خلاصه اینکه شما یسری ماموریت رو در قالب یه تمپلار انجام میدید و در اخر شما عضو گیری یک تمپلار و هدف اونا رو مشاهده میکنید که یهو همه تعجب میکنن و دزموند از رو انیموس بلند میشه. البته دقیقا مکالمه رو متوجه نشدم که چی میگن که اینا اینطوری تعجب میکنن و به یچیزی پی میبرن. اگه کسی دقیقا فهمیده بیاد بگه
شرمنده زیاد حرف زدم اگه چیزی مبهم بود ببخشید بگید بیشتر توضیح میدم.

دوستان کسی نداشت اهنگ هاشو؟

دو سوال از دوستانی که بازی کردن و آخر بازی هستند
1.ماموریت جانبی پیدا کردن صفحه های گم شده فرانکلین تا آخر بازی می توانیم انجام بدیم یا تا یک Sequance بخصوص میشه انجام داد؟
2.آیا مثل سایر AC میشه نقشه تمام این صحفه ها و جعبه ها را از جای خرید توی بازی یا باید بصورت رندم توی map چرخید و پیداشون کرد؟

Nobahar عزیز
ممنون از توضیحاتت
متوجه شدم
فقط اینو نفهمیدم
چرا اون چند نفر یار بابای کانر،به دهکده کانر حمله کردن و آتشش زدن؟؟؟

فکر میکنم صلاح اصلی همون تبر باشه
و تا چند ماموریت اول هم اینجوری باشه
در کل فکر نکنم بتونی شمشیر به عنوان سلاح اصلی انتخاب کنی :d

اطلاع غلط ندید.برید از مغازه بخرید شمشیر.من یکی خریدم.هم تیر کمون میتونید تیراشو بخرید.هم تفنگ بخرید با تیر و هم همه ی سلاح های دیگه.و میتونید گوشت هاش شکار شده رو بفروشید.

Nobahar عزیز
ممنون از توضیحاتت
متوجه شدم
فقط اینو نفهمیدم
جواب شما :
اونا از دست هیتم یعنی بابای کانر هیچ دستوری نگرفته بودند و به صورت خودجوش اون عملو انجام دادن دلیلشو یادم نیست ولی وقتی کانر به باباش گوشزد میکنه بابائه میگه من روحمم از این جریان خبر نداره و من گفتم حمله نکنن!

بازی را تمام کردم !
حیف این پنج سال که درگیر عقده های وا نشده ی یه عده تخیلی تو یوبی سافت شده بودم .... نمیدونم من که فن اساسینز بودم یوهویی زده شدم ! (نیش) دارم با طیاره میرم دم خونه ی Mehradcreed تا حالیش کنم

لا اقل اتزیو رو تو 2 همه نمیشناختن :دی اینجا همه میشناسنش :دی
البته برا من فرقی نداره چون درصد مخفی کاریش بنظر من بیشتر از 2 ـشه !
( چه راه های خفنی برای مخفی شدن داره :دی )

من نفهمیدم چجوری یکی میگرفتیم جلومون تا تیر نخوریم؟:-؟؟
و اینکه شمشیرای این کسایی که میکشیمو نمیشه برداشت برای همیشه استفاده کرد؟

شانسي يه چيزايي بزن مي شه:d

نه نمي شه ، به جز اينكه هيچ شمشيري همراه نداشته باشي

ببیت وقتی بالای سر چنتا سرباز یهویی زرد میشه و میخوان تیر بزنن به جلوی نزدیک ترین سربازی که بهت وایساده A رو بزن میگیریش !
اگه ب جز سلاح هایی که خود بازی میده هیچی نداشته باشی میتونی یه چیزی از زمین برداری برا همیشه استفاده کنی مثل 2 ـش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or