داداش revelation انقلاب نمیشه میشه آشکار سازی اینجور معنی میده...این بازی آساسینس کرید 3 در اصل انقلاب آمریکاستسلام به دوستان گل!!!
میبینم که عرضه شده بصورت کپی!
یه سوال داشتم برام مهمه!
ریولیشن رو برم و تمام کنم بعد نسخه 3 رو بازی کنم یه 3 رو بازی کرد داستانش براحتی قابل هضمه؟تا
brotherhoodرو رفتم ولی انقلاب رو نه!
بابرنامه abgx یا xbox backup creatorMedia-id دیسکم رو چجوری میشه بفهمم چیه؟
منم دارم تلاش میکنم واسه ریختنش توی Flash اما نمیدونم از ایکس باک چجوری اجراش کنموایی برای من چرا انقدر افت فریم داره برای شما هم اینجوریه؟؟؟)x
این پچ رو من ریختم از کجا بفهمم خوندش یا نه چون چیزی تغییر نکرده؟؟
بابرنامه abgx یا xbox backup creator
---------- نوشته در 07:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------
منم دارم تلاش میکنم واسه ریختنش توی Flash اما نمیدونم از ایکس باک چجوری اجراش کنم
با برنامه ی Horizon راحت میشه ریختخب بالاخره دوستان راهش رو پیدا کردم و ریختم توی ایکس باکس
اینجا میزارم اگه دوستان خواستند استفاده کنند:
خب اول یه فلش رو با ایکس باکس فرمت کنید
بعد وصلش کنید به کامپیوتر
برنامه USBXTAFGUI_v44 رو دانلود کنید
اجرا کنید این برنامه رو و از قسمت File گزینه Open First USB Drive روانتخاب کنید
2 تا فولدر وجود داره یکی Cache و یکی Data
وارد Data بشید اگر فولدری به اسم Content وجود نداره خودتون بسازید (روی فولدر Data راست کلیک و گزینه new folder رو انتخاب و سپس نامش رو Content بزارید)
حالا دوباره توی این فولدر ساخته شده فولدر دیگری به این اسم 0000000000000000 بسازید
در داخل این فولدر یک فولدر به اسم اون Media ID که دانلود کردید بسازید(نام مدیا را میتونید از برنامه abgx و یا xbox backup creator در بیارید)
مثال : \Data Partition\Content\0000000000000000\Media-ID
در درون این فولدر که نام مدیا دیسک بازیتون هستش یه فولدر به نام 000B0000 بسازید
و در درون این فولدر راست کلیک و اون فایل آپدیت رو incjet کنید
فلش رو بزنید به ایکس باکس
برید توی فلش و توی فولدر Game و اون فایل رو Move کنید توی هارد ایکس باکس
تمام

حالا من نفهمیدم این چه خاصیتی داره!!!چه اتفاقی رخ میده واسه بازیاین پچ نیست تایتل اپدیت هست...
فلشت رو با ایکس باکس فرمت کن بعد با برنامه ی Horizon تایتل اپدیت رو بریز توی فلش بعد روی هارد ایکس باکست کپی کن...اصلا هم نیاز به اجرا کردن نداره...
مگه همینجوری در حالت عادی اجرا نمیشه؟
یادمه این تایتل آپدیت برای بازی هایی که اجرا نمی شدند استفاده می کردیم جریان پارسال را میگم