Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Gamespot 8 یا 7.5 داد تعجب نکنید !
باگ ها،هوش مصنوعی،زاویه دوربین،افت شدید فریم ریت در بازی، و ... خیلی رو مخ ـه
بازی به کل تغییر کرده و اصلا مثل گذشته نیست
نسخه های پیش که همه تکرار بود یه ایراد بود تغییر کرده ام باز یه ایراد دیگه میگیرین! خیلی کارتون درسته :دی

نسخه های پیش که همه تکرار بود یه ایراد بود تغییر کرده ام باز یه ایراد دیگه میگیرین! خیلی کارتون درسته :دی
پدر کشتگی نداریم که با بازی ... ما هم میخواییم لذت ببریم از بازی ... قبول کنید مشکل کم نداره
حداقل میتونس یه HD پک براش در نظر بگیره ... افتظاح ـه

ببین دوست عزیز مطمئن باش کسی ایراد الکی نمیگیره واقعا انتظار از ac3 بالاست .من خودم تا الان مشکلی با گیم پلی و داستان بازی ندارم اما بازی واقعا مشکلات گرافیکی و باگ های فراوان داره هر کسی فقط 1 ساعتم بازی کنه به وضوح این نقص ها را میبینه

پدر کشتگی نداریم که با بازی ... ما هم میخواییم لذت ببریم از بازی ... قبول کنید مشکل کم نداره
حداقل میتونس یه HD پک براش در نظر بگیره ... افتظاح ـه
خداوکیلی به نظرت تکسچرها اونقدر ضعیفن که نیاز به یه hd pack داره؟!نمیدونم این بازی رو داری با چه بازیه کنسولی دیگه مقایسه میکنی که میگی پایینه؟!
به نظر من از لحاظ گرافیکی اگه بخوام ازش مشکل بگیرم (حالا جدای از باگها) نبود نورپردازیه حجمی هستش که توی کوچکترین بازیها هم دیگه استفاده میشه!
ولی در کل بازی از لحاظ گرافیکی خیلی شیک و قابل قبول هستش و هیچکس نمیتونه پیشرفت فوق العاده گرافیکیه این بازی رو نسببت به نسخه قبلی انکار کنه که توی بازی های چند شماره ای دیگه اینقدر تغییر گرافیک دیده نمیشه!

بازی عرضه نشده من دارم تمومش میکنم سکانس 9 هستم 12 تا بیشتر نی که:d
امشب تمومه قبل عرضه رسمی
بازی خوبی بود باهاش حال کردم
راستی یهو نوشت یه لباس برات باز شده هنوز نرفتم ببینمش به نظرتون کدوم لباسه؟
سخت ترین چیز تو بازی به نظر من گوش دادن مخفیانست خیلیییییی رو مخه گوش دادنو دنبال کردن...خیلی سخت شدن....مبارزه که مثل هلو میمونه:D منم زیاد باگ دیدم ولی بیخی بابا باگ اصلا ب هحساب نمیاد داستانش خیلی عالیه...
جون جرج واشنگتنم که نجات دادمو
شما هم بدل دو نفر انجام دادید؟فقطی دو نفر حمله میکنن بدل بگیرید یه کارای عجیبی میکنه:D من که دهنم وا موند
راستی پدر کانر هنوز زندست

آخرین ویرایش:
بازی عرضه نشده من دارم تمومش میکنم سکانس 9 هستم 12 تا بیشتر نی که:d
امشب تمومه قبل عرضه رسمی
بازی خوبی بود باهاش حال کردم
راستی یهو نوشت یه لباس برات باز شده هنوز نرفتم ببینمش به نظرتون کدوم لباسه؟
سخت ترین چیز تو بازی به نظر من گوش دادن مخفیانست خیلیییییی رو مخه گوش دادنو دنبال کردن...خیلی سخت شدن....مبارزه که مثل هلو میمونه:D منم زیاد باگ دیدم ولی بیخی بابا باگ اصلا ب هحساب نمیاد داستانش خیلی عالیه...
جون جرج واشنگتنم که نجات دادمو
شما هم بدل دو نفر انجام دادید؟فقطی دو نفر حمله میکنن بدل بگیرید یه کارای عجیبی میکنه:D من که دهنم وا موند
راستی پدر کانر هنوز زندست

برادر من اخه این چه کاریه میکنی...)xمن بدبخت که هنوز بازی نرسیده دستم:wallbash: الان فهمیدم چند تا سکانسه....نکن این کار رو خوبیت نداره...[-(

بالاخره دانلود منم تموم شد:dامشب بازیش میکنم.
قبلا من میگفتم تکسچرا ضعیفن دوستان میگفتن از رو تریلر قضاوت نکن.هوش مصنوعی هم معلوم بود چیه.
ولی اینا مهم نیست مهم داستان و گیم پلی:dکه اینو مطمئنم داره.فقط بهتره زیاد کشش ندن که تکراری نشه.>:d<

نمره مجله ایکس باکس ۳۶۰ ایتالیا: 10 از 10 :>
چند خط از نقد این مجله: ” این بازی یک شاهکاری مطلقیست که تجربه آن برای هر یک از طرفداران بازی های ویدیویی ضروری می باشد و فراتر از آن عنوانیست که برای مدت زمان طولانی در تاریخ بازی های ویدیویی باقی خواهد ماند. ”

ببین دوست عزیز مطمئن باش کسی ایراد الکی نمیگیره واقعا انتظار از ac3 بالاست .من خودم تا الان مشکلی با گیم پلی و داستان بازی ندارم اما بازی واقعا مشکلات گرافیکی و باگ های فراوان داره هر کسی فقط 1 ساعتم بازی کنه به وضوح این نقص ها را میبینه

من تا الان حداقل 6 ساعت بازی کردم. بدون این که بخوام طرفداری کنم یا چیز دیگه فقط 3-4 تا باگ دیدم. در مورد مشکلات گرافیکی دقیقا منظورتون چی هستش؟ شاید من بازی رو زیبا می بینم :d
به نظر من که کیفیت بافت ها و تکسچرها خیلی خوب هستش. مثلا تو بوستون وقتی برف می یاد واقعا برف همه جا رو پوشش می ده و وقتی راه می رید دقیقا صدای حرکت پا روی برف به گوش می رسه :d و می بینید که روی درخت ها هم برف جمع شده.

آخرین ویرایش:
چرا بعضیا هر بازی جدیدی میاد دوس دارن باملت لج کنن؟:weightlif:weightlifبازی به این قشنگی از چند تا چیز الکی ایراد میگیرین؟
بابا بسه برید لذتشو ببرید.یذارید کسایی که نخریدن دلشون سیاه نشه:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

حسرت به دلمون موند یه دفعه این تاپیک رو باز کنیم توش 4 بحث راجع به نحوه بازی امکانات جدید و این چیزها باشه....همش مدام در مورد کیفیت و باگ و این چیزها داریم میخونیم....

حالا خوبه جمیعا بازی هاتون رو کپی میخرید.....دونه 8 تومن 10 تومن....پس اون بدبخت تایی که 30-40 دلار میدن تو خارج ارجینال میخرن چی باید بگن.....حالا فرض کنید 4 تا باگ هم داشت....مگر اولین بازی هست تو تاریخ کنسول که باگ دارد؟ یا فرض کنید یکم مثلا نورپردازی اش به قول خودتون ضعیفه....یعنی بازی نمیکنید؟ اونایی که این ایرادها رو میگیرن اگر راست میگن بازی نکنن....بازی ایراد داره دیگه....برای چی وقت خودتون رو تلف میکنید.....:-&

به جای این کارها یکم دیدخودتون رو باز تر کنید....مگه چند تا عنوان مثل این تو سال ریلیز میشه که انقدر سخت میگیرید....کلی بازی میاد همش چرت و پرت...بعد 1 سال منتظر این میمونید موقع بازی که میشه همه میشن ایراد گیر.....حتما باید یه چیزی بگن و ایرادی بگیرن که بگم بله ما هم کارشناس میباشیم.....میگم خوبه هزینه ای هم ندادید برای خرید بازی....اگر به دلار خرید میکردید یا ارجینال میخریدید لابد میخواستید شرکت بازی ساز رو به اتش بکشید.

حسرت به دلمون موند یه دفعه این تاپیک رو باز کنیم توش 4 بحث راجع به نحوه بازی امکانات جدید و این چیزها باشه....همش مدام در مورد کیفیت و باگ و این چیزها داریم میخونیم....

حالا خوبه جمیعا بازی هاتون رو کپی میخرید.....دونه 8 تومن 10 تومن....پس اون بدبخت تایی که 30-40 دلار میدن تو خارج ارجینال میخرن چی باید بگن.....حالا فرض کنید 4 تا باگ هم داشت....مگر اولین بازی هست تو تاریخ کنسول که باگ دارد؟ یا فرض کنید یکم مثلا نورپردازی اش به قول خودتون ضعیفه....یعنی بازی نمیکنید؟ اونایی که این ایرادها رو میگیرن اگر راست میگن بازی نکنن....بازی ایراد داره دیگه....برای چی وقت خودتون رو تلف میکنید.....:-&

به جای این کارها یکم دیدخودتون رو باز تر کنید....مگه چند تا عنوان مثل این تو سال ریلیز میشه که انقدر سخت میگیرید....کلی بازی میاد همش چرت و پرت...بعد 1 سال منتظر این میمونید موقع بازی که میشه همه میشن ایراد گیر.....حتما باید یه چیزی بگن و ایرادی بگیرن که بگم بله ما هم کارشناس میباشیم.....میگم خوبه هزینه ای هم ندادید برای خرید بازی....اگر به دلار خرید میکردید یا ارجینال میخریدید لابد میخواستید شرکت بازی ساز رو به اتش بکشید.

داداش درسته یه سری زیادی گیر میدن ولی با این حرفها شما داری اصل نقد رومیبری زیر سوال که! من به شخصه از بازی کلی خوشم امده ولی خب وقتی باگ میبینم میخوره تو حسم! حتما هم قرار نیست اول پول بدی بعد نقد کنی این قانون رو نمیدونم از کجا اوردی...همین الان سایت ها دارن به بازی های free to play امتیاز میدن و اونها رو نقد میکنن!

Gamespot 8 یا 7.5 داد تعجب نکنید !
باگ ها،هوش مصنوعی،زاویه دوربین،افت شدید فریم ریت در بازی، و ... خیلی رو مخ ـه
کاملا موافقم با شما
ونی که شما میگید به انیمیشن کارکتر بازی ربط داره نه فیزیک ! فیزیک به تعامل و عکس العمل محیط با کارهای شما میگند . مثلا پات بخوره به یه سنگ جابجا بشه یا به پوشش گیاهی و.......
بله درسته فکر کردم نوشتم انیمیشن :دی اخه معمولا افتاده تو دهنم به اشتباه هی میگم فیزیک :دی درسته حق با شماست :دی
ما تو این بازی چیزی بنام 60 فریم نداریم ! شاهکار کنه همون میتونه 30 فریمش را نگه داره ! تو بازی حالا ما صحنه های داریم که زیر 30 فریم اجرا میشه ! که خودم با بازی کردنش متوجه شدم که مطمئنا DF بهشون اشاره میکنه .
حقیقتا هنوزم فکر میکنم 60 فریمه ولی دقت میکنم ( 60 فریم فقط تویه منوی اصلی بازی که استارتو میزنیما :دی تو خود بازی که eagle vision رو میزنیم فریم خیلی میاد پایین
اصلا شما گرفتي من چي ميگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا شمايي كه نه اسكايريمو درست حسابي بازي كردي نه اساسين 3 رو نميخواد براي من متخصص بشي.
مثالايي رو هم كه آوردي به درد خودت ميخوره.
فقط كم مونده بود تو هم منو بخندوني.
شما هم که ظاهرا متوجه منظور من نمیشی
شما میگی گرافیک اسکایریم از نظر فنی و هنری از این بهتره :دی در صورتی که اسکایریم خیلی باگ داشت
هرچند منکر این نمیشم که این بازی باگ نداره :دی اما در هر صورت فکر نمیکنم مث اون باشه :دی اگه توهینی شد ببخشید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or