این بمب سازی خیلی مسخره بودیکی از بچه ها اومد دقیق توضیح داد دیگه![]()
میگه 100 روش برای مبارزه دارید ! ( منظورش اینه که تعدادش زیاده)
گیمپلی روون داره
بعد میگه رُل کاننر کلا باعث میشه اتزیو رو فراموش کنی![]()
یادش بخیر چقدر سر تلفظ : requescat in pace اتزیو با بچه ها میخندیدیم
---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------
یه سئوال اساسی و مهم :
بمب و ساختنش بطور کل حذف شده ؟ ( اگه شده که خدا رو شکر)
بجای هوک بلید چیزی اضافه نشده ؟ مثلا تبرشو بزنه تو سطوح بره بالا( تو سنگای کوه مثلا
* )

مدال که 97 درصد که مشکلی نداشت من راحت بازیش کردم ولی اساسین رو نمیدونم کسی نیست جواب بده مشکل داره یا نه؟؟؟دوستانی که بازی کردن نسخه 97% با روش اهنگ پلی کردن مشکلی نداره؟ مثل مدال مشکل چک کردن دیسک وسط بازی رو نداره که بپره بیاد بیرون
این بمب سازی خیلی مسخره بود
چهار تا نخود لوبیا رو با هم قاطی میکردی بمب میشد![]()
فک کنم اشتباه پست دادید.اینجا تاپیک بازی برای ایکس باکسبازی چه سیستمی می خواد؟
تاپیک بازی کامپیوتر اینه http://forum.bazicenter.com/thread57240/بازی چه سیستمی می خواد؟
وقتی لانچ تریلرش اومده و بازی گلد شده یعنی نسخه ی نهایی هستمن یه 2-3 ساعتی بازی کردم، به طرز خفنی باگ داره اصلا باورم نشد اینهمه باگ...شاید ورژن نهایی نیست که لیک شده!
وقتی لانچ تریلرش اومده و بازی گلد شده یعنی نسخه ی نهایی هست
ac ها همشون باگ دارن
من یه 2-3 ساعتی بازی کردم، به طرز خفنی باگ داره اصلا باورم نشد اینهمه باگ...شاید ورژن نهایی نیست که لیک شده!
خیلی هم دیگه داره کش پیدا میکنه تا درست و حسابی شروع شه دیگه...همش cutscene دیدم تو این مدت خسته کننده شد...
من یه 2-3 ساعتی بازی کردم، به طرز خفنی باگ داره اصلا باورم نشد اینهمه باگ...شاید ورژن نهایی نیست که لیک شده!
خیلی هم دیگه داره کش پیدا میکنه تا درست و حسابی شروع شه دیگه...همش cutscene دیدم تو این مدت خسته کننده شد...