Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستانی که بازی کردن نسخه 97% با روش اهنگ پلی کردن مشکلی نداره؟ مثل مدال مشکل چک کردن دیسک وسط بازی رو نداره که بپره بیاد بیرون

یکی از بچه ها اومد دقیق توضیح داد دیگه :دی
میگه 100 روش برای مبارزه دارید ! ( منظورش اینه که تعدادش زیاده :دی )
گیمپلی روون داره
بعد میگه رُل کاننر کلا باعث میشه اتزیو رو فراموش کنی :دی
یادش بخیر چقدر سر تلفظ : requescat in pace اتزیو با بچه ها میخندیدیم :دی

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------

یه سئوال اساسی و مهم :
بمب و ساختنش بطور کل حذف شده ؟ ( اگه شده که خدا رو شکر :دی )
بجای هوک بلید چیزی اضافه نشده ؟ مثلا تبرشو بزنه تو سطوح بره بالا :دی ( تو سنگای کوه مثلا :دی * )
این بمب سازی خیلی مسخره بود:دی
چهار تا نخود لوبیا رو با هم قاطی می‌کردی بمب می‌شد:دی:|

دوستانی که بازی کردن نسخه 97% با روش اهنگ پلی کردن مشکلی نداره؟ مثل مدال مشکل چک کردن دیسک وسط بازی رو نداره که بپره بیاد بیرون
مدال که 97 درصد که مشکلی نداشت من راحت بازیش کردم ولی اساسین رو نمیدونم کسی نیست جواب بده مشکل داره یا نه؟؟؟

بازی چه سیستمی می خواد؟
فک کنم اشتباه پست دادید.اینجا تاپیک بازی برای ایکس باکس

---------- نوشته در 08:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:47 PM ارسال شده بود ----------

بازی چه سیستمی می خواد؟
تاپیک بازی کامپیوتر اینه http://forum.bazicenter.com/thread57240/

دوستان خواهشا به این سوالام جواب بدین مرسی:

1. اون زنه از همون مردی که templar هستش بچه دار میشه؟
2.مردی که 1 ساعت اول باهاش بازی رو میریم جلو چرا templar هست اخهه؟؟

من یه 2-3 ساعتی بازی کردم، به طرز خفنی باگ داره اصلا باورم نشد اینهمه باگ...شاید ورژن نهایی نیست که لیک شده!
خیلی هم دیگه داره کش پیدا میکنه تا درست و حسابی شروع شه دیگه...همش cutscene دیدم تو این مدت خسته کننده شد...

مطمئن باشید با اپدیت رفعش میکنن
ولی برای منم جای تعجب داره چرا انقدر میگین باگ داره :دی شاید ایین گلد شده نیستش :دی!
راستی اگه مشکلی دارید میخواید تو اسپویل بذارید لا اقل قبلش بنویسید در مورد داستانه :) یا به تاپیک TRIVIA مراجعه کنید :)

من یه 2-3 ساعتی بازی کردم، به طرز خفنی باگ داره اصلا باورم نشد اینهمه باگ...شاید ورژن نهایی نیست که لیک شده!
خیلی هم دیگه داره کش پیدا میکنه تا درست و حسابی شروع شه دیگه...همش cutscene دیدم تو این مدت خسته کننده شد...

خوب cutscene که خوبه. باعث می شه بازی هر چه بیشتر به یک فیلم شبیه بشه.
در مورد داستان هم چون تو این نسخه می خوان داستان دزموند رو تموم کن یک مقدار طولانی و جالب شده (به نظر من)
در مورد باگ هم چند صفحه پیش با یکی از دوستان بحث می کردم. با توجه به این که این بازی openworld هستش و وسعت خیلی زیادی داره داشتن چند تا باگ طبیعی هستش.

باز هم تاکید می کنم کسانی که عاشق سری AC هستند این اشکالات جزیی رو اصلا نمی بینند:d:d

باگ چیزه خیلی مهمی نیست.
اسکایریم با باگ هاش بازی سال شد.
ایراده الکی نذارین رو شاهکار ubisoft

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or