Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با اینکه با هیچ شماره بازی نتونستم ارتباط برقرار کنم ولی بعد از دیدن تریلر Outsider بد جوری رفتم تو نخش ...
یه جورایی حس این بازیایی رو داره که قراره یه تکون اساسی به صنعت گیم بده...
رفت تو لیست انتظار نافرم...

اخه چرا وسط صبحانه رو مخ آدم میرید ریویلیشن کجاش گرافیکش بد بود تا قبل از این که سری رو تموم نکنی نمی فهمی نود درصد حرفای انجمنا چرته بازی به این خوبی چشه بابا
Sent from my Schubert using Board Express

دیگه شاهکار نبود بزرگش نکنید انقدر شاهکار شماره 2 بود تو سری اتزیو
تو سری کلی هم بدون شک شماره 1
ایم شماره ام بازی بزرگی میشه چون عوامل سازنده اصلی AC2 ساختنش و من خیلی امیدوار کرد

وااااااااااااااای چی بود اینا انیمیشن هاش رو چی داشت اجرا میشد نصفه شبی چشمام داشت میوفتاد رو کیبرد وقتی انیمشن هاش رو دیدم چه جنگی چه گرافیکی خدااااا چه تعاملی با محیط برقرار کرد اونجا که از صخره رفت بالا زبان قاصره :|

خون ! خون روی زمین ریخت برای اولین بار در کل سری AC ! دیشب داشتم پرواز میکردم تو اتتاق اونبخت اینجا یه نفرم کامنت نداده یعنی هیچکدوماتون با این بازی رابطه برقرار نکردین :d

این انیمیشن ها غیر قابل باور بود برای من هر لحظه یه انیمیشن جدید میدیدم بیخود Satterfiled نگفت که هیچ بازی تو انیمیشن بهش نمیرسه واقعا تو یه بازی OW غیر قابل باوره ! گرافیکش هم برای منیکه خیلی انتظار پیشرفت گرافیکی از AC III نداشتم رویاییه

فقط تنها نکات منفیش یکی چهره کانر بود که بد بود یکیم اسب سواریش که هیچ ظاهرا تغییری نکرده بقیش بی نظیر بود

?
اول از همه چیز فرم Connor نظرم رو جلب کرد که بر خلاف اساسین هایی که به خوبی میشناسیم>> Aquilus, Altaïr Ibn-La'Ahad, Ezio Auditore da Firenze, Aveline de Grandpré,Nikolai Orelov << طراحی Connor به گرگ شبیه تره تا عقاب که نماد اساسین هاست.
اما اسمش:
Connor اسمی با ریشه ای Gailck (زبان بومی اسکاتلندی) به معنی lover of hounds (حالا هر جور که خودتون درست میدونید ترجمه اش کنید.:biggrin1:)
Kenway هم یک اسمی قدیمی انگلیسی هست به معنی brave royal fighter
Ratonhnhaké:ton" (pronounced Ra-doon-ha-kay-doon هم که اسم اصلیش هست "his spirit lives"یا "life scratcher"
تا به حال رمز به خصوصی در اسمش پیدا نشده و گمون نکنم داشته باشه.فرق دیگه اینکه Connor بر خلاف، اتزیو،دزموند،الطائر زخمی روی لبش نداره،(البته Aquilius هم همینطور بود.)

نکته ی مهم دیگه، جرج واشنگتن و سیب سوم هست، که از AC2 دقیقا به ایندو اشاره شده بود.معلوم نیست که واشنگتن دقیقا از سیب چی میخواد، یا اینکه قدرت های سیب میتونه واشنگتن رو تحت تاثیر قرار بده و سرنوشت دیگه ای رو براش رقم بزنه؟البته واشنگتن با Connor اینطور که تا الان معلومه رابطه ی خوبی رو داره.

اولین نفر استفاده کننده ازش جرج واشنگتن بود. پس از او روزولت و کندی و گریر ودر نهایت Lyndon B. Johnson بود که با کمک سیب سوم در آپولو 11 ازش ا تونست سیب پنجم رو از ماه بر روی زمین بیاره!

طرف مدرن داستان هم ویلیام در مقابل دانیل کراس قرار داده.در حال حاصر ویلیام رهبر فعلی اساسین هاست و تحت تعقیبه.ماموریت قتل ویلیام بر هم بر عهده کراس هست که قبلا اساسین بوده در حاضر تمپلار هست.
دزموند هم ماموریت پیدا کردن The Vault رو که در نیویورک هست رو داره.کلا 4 تا Vault وجود داره که 3 تاش رو پیدا کردیم در شماره های قبلی مونده:
The Central Vault: the Vault under the statue of Jupiter, Juno and Minerva buried by the Catastrophe in upstate New York.

کلا قرار بازی تو 6 نسخه بیاد با لوازم و مراحل جانبی گوناگون. برای ما شاید سه مرحله Single-Player به نظر مهم بیاد که شامل A Dangerous Secret-Lost Mayan Ruins - Ghost of War میشه که چیز خاصی نداره جز اسلحه گوناگون.
کمیک Subject 4 هم در نسخه ی Ubi Workshop هست که درباره ی دانیل کراس میباشد.( ادامه ی The Chain )

خلاصه اینکه زیادی درباره ی این نسخه نگرانم، پایان بردن این سری خیلی خیلی حساسه.اونقدر سوال مونده که من نمیدونم یوبی میخواد چه جوری حمعش کنه.....ولی انتخاب آمریکا خیلی معقولانه تر از مصر و ژاپن و ...بود، شخصیت جدید هم به اندازه ی کافی ظاهرش جذاب هست سوای اینکه چه گذشته ای داشته و .....در کل تا اینجا که اکثرا راضی بودند.
الان چیزی که خیلی رو اعصاب رفته نبودن Jesper Kyd هست.
However, for reasons unknown, Jasper would not be returning for Assassin's Creed III, whose sole composer is Lorne Balfe.
Jasper would not be returning for Assassin's Creed III
)x

اطلاعاتی که دادی فوقالعاده بود
بنظرم داستان باین بازی خیلی جذابتر و گرا ترو و اضح تر از بازی های قبلی بشه چون باید یوبی یه جورایی این داستان طولانی رو تا حده زیادی جمعش کنه

من یه صحبتیم میخواستم بکنم در مورده گیم پلی بازی که پیشرفت های زیادی کرده و خیلی سرعتی تر و نفسگیر تر شده و تو تریر کامل گیم پلیش من واقعا لذت بردم از سرعت نبرد ها و تنوع اسلحه ها
هوش مصنوعی فقط برای من نگران کننده است که تو تریر دشمن ها خیلی ضعیف بودن و به راحتی با فن های مختلف کانر از پا درمیمودن و این مشکل AI از اون همون سری اول AC همراهش بوده و هیچوقت بهبود پیدا نکرده

یک قسمت از تریلر فقط خیلی منو ناامید کرد اونم صدای تبر و انیمیشن مبارزه ها بود.مثلا از یک انیمیشن حمله،سریع میپرید به انیمیشن دفاع.منظورم اینه که تو واقعیت اول سرو یه چرخی میدند و بعد برمیگردند اما اینجوری نبود و انگار اون تیکه ی برگشتن رو Cut کرده بودند و همیچین نرم نبود،میدونی.
صدای تبر هم حتی وقتی که به سر دشمن برخورد میکرد یه صدایی میداد انگار که داری چاقو رو با ته نلبکی تیز میکنی خدایی:d
اما بقیه قسمت های تریلر خیلی قشنگ بود،من که از استفاده از محیط تو این بازی خیلی خوشم اومد.و همین طور انیمیشن های بسیار نرم موقع دویدن و پریدن و حتی راه رفتن روی برف که خیلی خفن بود.

من موندم چجوری می خوان اینو با گیریم به دزموند شبیه کنن:دی
Untitled-2.jpg

گرچه به دزموندی که تو تریلر آخر AC: R دیدیم شبیه ـه:دی
Desmond_Waking_Up.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or