Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
به تاريخ ما بازي كي مياد؟
:-/

---------- نوشته در 09:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:59 PM ارسال شده بود ----------

طرف شده یه پا تارزان !!
به جا اینکه از دیوار و خونه ها بالا بره از درخت ها ورجه وورجه میره ! :|
اره با نظر شما موافقم

30 اکتبر میشه 9 آبان

چون من تولدم 5 آبانه میشه 26 اکتبر پس 4 روز بعدش میشه 30 اکتبر میشه 9 آبان 1391

---------- نوشته در 08:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

راستی اطلاعات کامل هرکی خواست میتونه بپرسه

آخرین ویرایش:
درود

حدود 3 ساعت از بازی رو در اختیار اعضای Game trailers گذاشتن. اسم طرف یادم نیست (:دی) ولی درمورد انیمیشنها اینطور گفته: انیمیشن ها فوق العاده هستن و تنها بازی که در این مورد به AC III نزدیک هست Uncharted 3 ـه".
ببینید چه انیمیشن های ساختن :دی.

بابا من مردممممممممممممممم چه جوری تا اومدنش وایسم؟؟؟؟؟؟
دوستانی که هی میگن هیدن بلید هست یا نه اگه عکس روی کاور بازیو ببینین میفهمن....فقط کافیه روی مچ دست کانر زوم کنین

دوستانی که هی میگن هیدن بلید هست یا نه اگه عکس روی کاور بازیو ببینین میفهمن....فقط کافیه روی مچ دست کانر زوم کنین
09131878681176559288.jpg

یه عکس دیدم تو صحفه ی فیک بوک AC III گفتم بزارم اینجا شاید همه دسترسی نداشته باشن:

9a0mbjydu3f2aglne58q.jpg

اطلاعاتی در مورد Join or Die Edition بازی AC III

خرده فروش ایتالیایی نسخۀ "Join or Die" دومین Collector's Edition از بازی Assassin's Creed III را فاش کرد.

با توجه به جزئیات موجود در عکس پایین Collector's Edition جدید بازی Assassin's Creed III شامل: بازی اصلی ، نوعی گردن آویز که معمولا برای یادگاری به گردن می آویزند ، یک دفترچه خاطرات روزانه از جرج واشنگتن و یک پک مولتی پلیر شامل یک شارپ شوتر و همچنین یک مرحلۀ انحصاری بازی از قسمت تک نفره.

assassins-creed-3-collectors-edition.jpg

قسمتی از مصاحبه ی Ubisoft با CVG

Ubisoft طی صحبت با خبرنگاران در یک رویداد آشکار سازی و پرداختن به جزئیات بازی AC3 در لندن گفت: زمانیکه Red Dead منتشر شد ، برای ما غافلگیر کننده و تعجب آور بود دیدن اینکه راکستار شکار حیوانات وحشی و یک دنیای عظیم دارای حد و مرز و وسعتی زیاد برای جستجو و ماجراجویی را هر دو در کنار هم ترکیب و برنامه ریزی کرده برای گرفتن نتیجه ی مطلوب خود.

Turner یکی از نویسندگان متن بازی به CVG (سایت computer and video games ) گفته است یوبی سافت در حال حاضر در حال مشاهده ی موفقیت Red Dead است و در حال تلاش برای به دست آوردن فرمول آن و بکارگیری ـش در بازی جدید خود یعنی AC III است.

شخصيت بازي Conner خيلي زيبا طراحي شده
توي اين تريلر موقعي كه مي خواد با تيركمون اون بنده خدا بزنه قيافش معلوم مي شه
كه خيلي قيافش جذاب هستش.

شخصيت بازي Conner خيلي زيبا طراحي شده
توي اين تريلر موقعي كه مي خواد با تيركمون اون بنده خدا بزنه قيافش معلوم مي شه
كه خيلي قيافش جذاب هستش.
یه حالت دانته ای هم داره که موقع کشتن دشمن داره لبخند میزنه و اصلا براش مهم نیست:دی

نمیدونم کسی تریلر کامل رو دیده یا نه. ولی از نظر Visual معرکه بود!
این یا داشته رو Wii U اجرا میشده یا PC. چون به گمونم 60 فریم داشت رندر میشد.

خدایی کانر به ازیو نرفته؟:d به جوونیای ازیو خیلی شباهت داره.نه؟

---------- نوشته در 11:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

خوب بچه ها. یه خبر خوب دیگه و یه تریلر خوب دیگه از گیم پلی.آیا دیده اید؟:d

دانلود

19 mg

حالت من موقع دیدن تریلر: :wow::o
فقط میتونم بگم عالی بود.
نکته ی جالب Pre-Alpha Footage بودن تریلر بود، با این وضعیت نسخه ی نهایی باعث کشیده شدن دائمی فک روی زمین میشه. :دی
به نظر میاد با یه گیم پلی ـه سوپر نرم طرف هستیم. حرکات کانر واقعا نرم و روون بود.
یه تیکه هم نشون داد کانر از پنجره ی یه خونه میره تو و از اتاق رد میشه و از یه پنچره ی دیگه میره بیرون، قند تو دلم آب شد. :دی
حتما تریلر رو ببینید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or