Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدایی کانر به ازیو نرفته؟:d به جوونیای ازیو خیلی شباهت داره.نه؟

---------- نوشته در 11:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

خوب بچه ها. یه خبر خوب دیگه و یه تریلر خوب دیگه از گیم پلی.آیا دیده اید؟:d

دانلود

19 mg
عزیز این که میزنه 410 Gone:(

تو این تریلر، به نظر میرسه انیمیشن ها خیلی روون تر و طبیعی تر شدن.مبارزات هم که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیذاره.فقط نمیدونم چطور میشه این شیوه مبارزاتی رو داخل بازی پیاده کرد تا مثل AC های قبلی تکراری و راحت نشه.
گرافیک هم پیشرفتش واقعاً محسوس هست.
خیلی به بازی امید دارم و با این اتمسفر و تغییر داستان و محیط که تو بازی دادن،مطمئنم که یکی از برترین های سال خواهد بود.

گیم پلی خیلی فوق العاده بود گرافیک بگذریم(خیلی خوب بود ولی اصلا در مقابل چیز ها دیگش هیچی نبود)گیم پلی بازی فوق العاده روون و عالی بود.روش ها کشتن و فرار کردن و غیره خیلی متنوع شده کلا تو تریلر خیلی چیز ها جالبی می شد دید مثل تکون خوردن شاخه ها درخت وقتی رد می شدیم از روش خون هایی که میریخت کلا خیلی شاخ بود.پیشرفت بازیش تو حلقم

تریلر را دیدم ...
. بدین سان بود قیافه من بعد از دیدن تریلر
:-o:-o

بسی هایپیده شدیم
این فیزیکو از کجا اوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o

فوقالعاده بود اسبش هم دیگه ناقص الخلقه نبود دمشون گرم

منم که قبلا گفته بودم دیگه اسسین بازی نمیکنم به خاطر گند رولیشنز حرفمو پس میگیرم واقعا فوق العاده بود تریلر کلی هایپ شدم.انیمیشن گیم پلی گرافیک همه چیزش به نظر عالی میومد.این نسخه فکر کنم پا جای دوش بزاره و همون قدری که دوش نسبت به یک پیشرفت داشت اینم نسبت به قبلیها داشته باشه و تبدیل به بهترین نسخه از این سری برای من بشه و جای یک و دو رو بگیره.

آخرین ویرایش:
یکی از بروبچه های GT.COM حدود 3 ساعت بازی کرده و میگفت "تنها بازی که انیمیشنهاش نزدیک به ACIII هست Uncharted 3ـه". داشته باشید عظمت کارو که انیمیشنهای فوق العاده زیبا و دقیق U3 فقط "نزدیک" هست به این بازی :دی.
منظر نمره های بالای 9 باشد.

یکی از بروبچه های GT.COM حدود 3 ساعت بازی کرده و میگفت "تنها بازی که انیمیشنهاش نزدیک به ACIII هست Uncharted 3ـه". داشته باشید عظمت کارو که انیمیشنهای فوق العاده زیبا و دقیق U3 فقط "نزدیک" هست به این بازی :دی.
منظر نمره های بالای 9 باشد.
فقط گرافیکش اگر پیشرفت نکنه باعث نمره پایین 9 میشه وگرنه همه چیش فوق العاده شده.مخصوصا کانر خیلی بی خیال ــه:دی

36079630502604281608.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or