Assassin’s Creed III | Xbox 360 (پست اول حتما خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه خبره امروز؟:دی باکس شات بازی هم اومد:
13306226781.jpg

یکدفعه بیاد بازی عرضه کنه دیگه :d چه خبرشه این یوبی تریلرش نداده بیرون جو گرفتدش داره چپ و راست تصویر میده بیرون :d تام هاوک پرت نکنه که حال نمیده :|
اطلاعات کامل بازی + تصاویر دیگر + اولین تریلر نیز روز دوشنبه نمایش داده خواهد شد.
Ubisoft to formally announce AC3 details on Monday | VG247

[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #eeeeee"]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ایــــول! امیدوارم صدا گذار به خوی الطایر باشه :d گیم پلی احتمالا تغییر پیدا می کنه! این حجم نفرات که هستند یه چیز مثل Prince of Persia میشه

wow...استیلش شدیدا خوفه!من یه نمه یهو دلم واسه الطیر-اتزیو تنگ شد ولی خوب خداحافظیه با شکوهی باجفتشون داشتیم...حالا وقت تموم کردن ماجراست....
دیگه اساسینز کرید نابود شد رفت پی کارش!
اشتباه کردی...در راستای ترول Ac اول باید صب کنی بازی تاخیری چیزی بخوره بعد بگی AC نابود شد....

ایول بازم یه Assassin Creed دیگه، تو این عکسها خبری از Hidden Blade نیست، یعنی دوره Hidden Blade تموم شد؟

دقت کنید هست قرار نیست که هر نسخه نشون بدن دیگه همه می دونند هایدن بلید داره دیگه نیازی نیست نشون بدن حتما دقت کنی رو دستاش جاش مشخصه رو دستش :d اصل بازی رو این هایدن بلید ها انگار
پ.ن این تصاویر جدیدش من سوپر هایپ کرد :| یوبی الکی 3سال روش کار نکرده لامصب ترکونده :d

[FONT=&quot]خوب اینجور که عکسها نشون میدن اینبار محیط بازی دارای یه تم برفی و آب و هوای سرده که که بسیار عالیه و به شخصه عاشق اینجور محیط ها هستم[/FONT]

دقت کنید هست قرار نیست که هر نسخه نشون بدن دیگه همه می دونند هایدن بلید داره دیگه نیازی نیست نشون بدن حتما دقت کنی رو دستاش جاش مشخصه رو دستش :d اصل بازی رو این هایدن بلید ها انگار
اما به نظر من تو این شماره اون تبر جای هایدن بلید رو گرفته باشه . اگه به کاور بازی هم نگاه کنید می بینید چیزی که نشون دهنده ی وجود هیدن بلید باشه وجود نداره . بلکه حالت کشتن به صورت مخفیانه توسط تبر انجام میشه

اما به نظر من تو این شماره اون تبر جای هایدن بلید رو گرفته باشه . اگه به کاور بازی هم نگاه کنید می بینید چیزی که نشون دهنده ی وجود هیدن بلید باشه وجود نداره . بلکه حالت کشتن به صورت مخفیانه توسط تبر انجام میشه

تبر سلاح جانبی هست نه اصلی اطلاعاتش خونده باشی نوشته هیدن بلید جدید برای کانر در نظر گرفتن و مثل بقیه نسخه ها شخصیت اصلی ازش بهره میبره
25- Connor داری یک هیدن بلید است ( هنوز دقیق مشخص نشده )
http://forum.bazicenter.com/thread58130/

چرا انقدر اینجا خلوته پَ :d بابا ملت از شدت هایپ دل رودشون زده بیرون

حالا بگذریم من خودم دیشب دیر وقت اومدم ولی نتونستم بخوابم نشستم عکس هارو دیدم یه سری چیزا دستگیرم شد

اول از همه طرح باکس شات هست که همیشه یجوری هیدن بلید رو نشون میدادن و خشونت روی باکس شات ختم میشد به یه هیدن بلید که اومده بیرون ولی اینبار به جای هیدن بلید تام هاوک و همینطور خشونت از باکس شات میباره این اولین که این نکته رو احتمالا خیلیا فهمیدین

نکته جالب این تام هاوک اینه که تیغَش دقیقا لوگوی اسسین هاست و از دل همین تیغه یه لوگوی دیگه درومده (برای دیدن تیغه به امضا رجوع کنید:d) این یعنی تام هاوک شخصیت ما مخصوصه خودشه و احتمال پرتابش به صفر میرسه چون اگر گم بشه از کجا یه تام هاوک گیر بیاریم که جفت جفت لوگوی اسسین توش باشه ؟ :|:d

خوب نوبت به عکسا میرسه

این عکس اگر از کات سین کپچر نشده باشه میشه نتیجه گرفت که انیمیشن این گونه راه رفتن (نشسته راه رفتن!) به بازی اضافه شده که در حوضه مخفی کاری به شدت احتیاج هست

برای اولین بار کاراکتر اصلی صلاح گرم دستشه به شرطی که این عکس هم کات سین نباشه یا به سری ماموریت خاص خلاصه نشه این معنی رو میده صلاح گرممون به اون تپانچه خلاصه نمیشه و میتونیم صلاح گرم بزرگ داشته باشیم حالا یا از دشمن بگیریم و نتونیم حملش کنیم مثله نیزه در BH و R یا اینکه بشه حملش کرد!

این عکس دوره نوجوانی Connor رو نشون میده که احتمالا نشان از این باشه که مثله اتزیو مراحل نوجوانی کانر هم ببینیم

خوب این دو عکس برای من به شدت عذاب اوره البته فقط حدسه و تا تریلر پیم پلی نمیشه مطمئن شد ولی چیزی که اینجا میشه حدس زد اینه که انیمیشن های راه رفتن و دویدن کانر همون انیمیشن های فسیله الطائر و اتزیو باشه البته عکس اول به نظر Art Work میاد ولی عکس دوم راه رفتنش

به نظر من خیلی به این دوتا شباهت داره که حداقل برای من مساوی با اتش زدن یوبیسافته نمیدونم به چه زبونی باید گفت راه رفتن پریدن و همه انیمیمشن های بازی تقریبا بلااستفاده شدن به قول حسین اگر از پارکور Ryan Doyle موشن کپچر بگیرن و راه رفتن و Free run هم مثله ادمیزاد باشه

نه شبیه این فلج اطفالیای ناقص الخلقه:d معرکه میشه البته انیمیشن های هیدن بلید هم نباید فراموش کرد 4 ساله دست بهش نزدن

احتمالا این معنی رو میده که با اسب میشه تو شهر تردد کرد

یه نکته دیگه هم هست که ظاهرا برطرفش کردن و من براش عکس پیدا نکردم محیط های بین شهری بازی بود که فوق العاده خطی و داغون بود مخصوصا AC II که خوب ظاهرا این مشکلم حل شده

بازم هست شب اومدم شاید تکمیلش کردم بقیه دوستان هم اینجا به دست پشه و مگسا ندن دست بگیرین بابا امسال قراره بترکونه ها حیفه :d

بهتر نیست تیتر این رو یکم بهتر بنویسید
من خودم فکر کردم درمورد Assassin Creed :BH بحث می شه
اگه عنوان کامل نوشته شه یا شماره 5 فکر کنم بهتر می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or