Assassin’s Creed III و جنگ جهاني دوم !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
assassinscreed232.jpg

درود.

Ubisoft به تازگي اعلام كرده است كه ممكن است Assassin’s Creed III در طول وقايع جنگ جهاني دوم و با يك كركتر زن اتفاق بيفتد.

Sébastien Puel گفته است ، احتمالا شخصيت نسخه سوم يك زن است كه در طول وقايع تاريخ فرانسه و انگليس در جنگ جهاني دوم اتفاق مي افتد.

"ما خيلي در مورد اين موضوع بحث كرده ايم ، اين خيلي جالب خواهد بود ولي ما بايد مكان و زمان مناسبي براي آن پيدا كنيم."

"ما بي دليل نمي خواهيم تصميم بگيريم كه كركتر را زن كنيم و ممكن است بازي در انگليس اتفاق بيفتد."
"هميشه اين احتمال و پتانسيل وجود داشته كه اين بازي بيش از يك سه گانه باشد "

Patrice Fortier مي گويد: " يك چيز جالب در مورد Assassin’s Creed اين است كه ما مي توانيم آن را خيلي خيلي بسط دهيم."

منبع

داستان نسخه دومش كمreadديگه با اين يكي به سبزه نيز آراسته شد:laughing:
نگفتم سيستم كاورگيري و ديد در شب به اين بازي اضافه ميشه بريد خدا رو شكر كنيد استراتجيك نشه:laughing:
يه سوال احتمالا كارگردان نسخه اول بازي عوض نشده؟اصلا كارگردانش كي بود؟

خب تو شماره ی 1 بازی خیلی کسل کننده میشد به نظرم! اگه 2 هم بخواد همین طور باشه شاید زیاد جالب نشه به نظرم این تغییرات میتونه جالب بشه ! بازی که تاریخ ادوار مختلف رو نشون بده ایده ی جالبیه...
امين جون موافقم.ولي تجربه ثابت كرده يوبي تو شماره هاي بعدش گند ميزنه به خودش :biggrin1:

شخصيت زن هم خيلي باحاله :love:

ولی من همیشه به این جمله اعتقاد دارم
یوبی سافت تا حالا گند نزده و گند نخواهد زد!!!
به نظر منم نسخه سوم هم اگه مثه اینا اشه تکراری میشه
به هر حال مطمئن هستم که یوبی سافت بهترین راه چارشو داره!

اش کشکه یوبی بخوری ........
بله دیگه جنگ جهانی دوم.....
یاد COD افتادم.اخه اون موقع اسسین ها کجا بودن؟

این هیتلر کلی Assassin داشته که البته موفق نشدن بکشنش. البته کاری به فرقه حشاشیون نداره ولی خب اسسین ، اسسین هست دیگه.

یاد COD افتادم.اخه اون موقع اسسین ها کجا بودن؟
ما تو همین دوران هم ASSASSIN داریم زیاد حالا ASSASSIN که نباید با تیزی بره جلو:biggrin1:
این هیتلر کلی Assassin داشته که البته موفق نشدن بکشنش. البته کاری به فرقه حشاشیون نداره ولی خب اسسین ، اسسین هست دیگه.
انگلیس از این آدما بیشتر داشت چند وقت پیش یه کتاب خوندم جالب بود درباره همین جور آدما بوده.
در کل این بازی بیشتر از 3 گانه هست من که به شدت FAN این بازیم بازی رو دوران 2050 ببره قبولش دارم:biggrin1:

ایده ی جالبی هستش که در هر شماره از بازی به ترتیب از زمان های قدیم به سمت حال پیش میره اما یه مشکل داره اونم اینه که خیلی با سرعت پیش میره ... اگه با همن سرعت پیش بره بازی های بعدی همش توی آینده میشن !

در ضمن شخصیت زن اصلا حال نمیده ....
ولی حالا فعلا فقط تز دادن حالا کو تا بخوان شماره ی 3 رو بسازن ...

اگه بازی بره جنگ جهانی که میشه یه بازی اکشن سوم شخص پر زد و خرد..... در مورده شخصیت زن به نظرم فکر جالبیه ولی جالبیه این بازی به قدیمی بودنشه

نباید زود قضاوت کرد ولی دروغ چرا منم از این ایده زیاد خوشم نیومد ترجیح میدادم با یه سه گانه ی خیلی خوب بازی رو جاودانه میکرد ( این فقط نظر من بود )

بعد از فروش عالی قسمت اول جید ریموند گفته بود که بازی سه گانه هست اما با این داستانی که ubi میخواد پیاده کنه به نظر میرسه میخوان از این سری بازی به عنوان ماشینه پول ساز استفاده کنن:mad:
با این موضوع داستانی بعیدم نیست که این بازی به 5 قسمت برسه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or