Assassin’s Creed III و جنگ جهاني دوم !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
assassinscreed232.jpg

درود.

Ubisoft به تازگي اعلام كرده است كه ممكن است Assassin’s Creed III در طول وقايع جنگ جهاني دوم و با يك كركتر زن اتفاق بيفتد.

Sébastien Puel گفته است ، احتمالا شخصيت نسخه سوم يك زن است كه در طول وقايع تاريخ فرانسه و انگليس در جنگ جهاني دوم اتفاق مي افتد.

"ما خيلي در مورد اين موضوع بحث كرده ايم ، اين خيلي جالب خواهد بود ولي ما بايد مكان و زمان مناسبي براي آن پيدا كنيم."

"ما بي دليل نمي خواهيم تصميم بگيريم كه كركتر را زن كنيم و ممكن است بازي در انگليس اتفاق بيفتد."
"هميشه اين احتمال و پتانسيل وجود داشته كه اين بازي بيش از يك سه گانه باشد "

Patrice Fortier مي گويد: " يك چيز جالب در مورد Assassin’s Creed اين است كه ما مي توانيم آن را خيلي خيلي بسط دهيم."

منبع

اگر بازی رو به سمت تمدن مصر ببرند عالی میشه
مومیایی-اهرام ثلاثه-فرعون و......من که تو هیچ بازی ای این نظیرشونو ندیدم
:eek:
جدی گفتی؟!!
باز هم بگذریم

اتفاقا زن توانایی های خوبی داره در زمینه آدم کشی...:-"
البته ارتباط داستانیش هم عجیب بنظر میاد
نکنه این یکی هم مادر بزرگ دسموندِ:دی قیافش هم COPY /PASTE
:دی

اگر یه ذره به خودشون تکون بدن از این هم میتونن یه بازی درست درمون دربیارن.ولی خدا کنه آخر عاقبت نقش اول های شماره پیشینشو معلوم کنه.مثلا altair یا ezio بعد از بازی چه بلایی سرشون میاد.فکر کنم تو نسخه pspش بگه altair چی میشه بالاخره ولی من که psp ندارم:cheesygri

بازی خوبه فقط از نظر زمانی جلو میریم
و از نظر مکانی توی همین زمینیم
ولی این گذر زمان توی AC خیلی بالاست
شاید توی نسخه های بعد برگردن به عقب

اینطوری که معلومه می خوان بازی رو بکنن Valvet Assassin
آخه هم زنه هم مخفی کاری هم احتمالا تفنگی:biggrin1:
ولی در کل به نظرم شایعه ای بیش نباشه.مثل ی نفر قبلا توی ی سایت وقتی ac2 دو روز بیش از معرفیش نگذشته بود نوشته بود من ی ویدیو از Ac2 دیدم یارو دست می کنه هفت تیر ولی بعد معلوم شد شایعه بید
به نظرم جالب نشه و بیشتر بشه شبیه Valvet assassin نه نسخه های قبلی ac

آخرین ویرایش:
بابا یکی بیاد این یوبی رو از برق بکشه !
واقعا کاراش مسخره ــس ، نمیدونم چرا انقدر آینده نگره ، اول AC2 رو بده بیرون بعد .......
اگه مثل AC2 توش *** باشه ، اونوقت چی ؟:دی
با توجه به اینکه........:دی ببخشید بقیه ــش رو نمیشه گفت !:دی

خب تو شماره ی 1 بازی خیلی کسل کننده میشد به نظرم! اگه 2 هم بخواد همین طور باشه شاید زیاد جالب نشه به نظرم این تغییرات میتونه جالب بشه ! بازی که تاریخ ادوار مختلف رو نشون بده ایده ی جالبیه...
یعنی الان SC رو به سبک FPS تو جنگ جهانی چهارم بازی کنی به نظرت حال میده؟
ACII با اون همه تغییراتش هیچ حرفی برای گفتن نزاشته بعدش هم بازی جنگ جهانی حتی از تیپ Assasin اش هم مزخرف، دیگه اگر تیر و تفنگ بخوایم دستمون بگیریم میریم بازی های دیگه رو بازی میکنیم.

خودم به شخصه نمیتونم درک کنم که چه طوری یک زن میتونه یک چاقو توی خر خره مردم فرو کنه و بدون هیچ مشکلی پیش بره.
این انتخاب کرکتر زن کاملا بر میگرده به ماجرای قدیمی استفاده از جنسیت.

حالا شماره 3 که بماند نمی دونم چرا احساس خوبی نسبت به شماره 2 ش هم ندارم. هم گرافیکش توی ذوق می زنه هم توی همه ی تریلر هاش افت فریم می دیدم. و کلا به نظرم ...:(

دوسته من,سری ac وجنگ جهانی چه ربطی به spider man و matrix داره؟!!!:biggrin1:
حالا تلفیقشون چی میشه؟!!!:biggrin1:

من سري چهارم رو كه قرار بود بره به آينده گفتم
اين دو تا بازي هم مثل ac از درو ديوار بالا مي رند و ...
و علاوه بر ac اسلحه هم دارند.مخصوصا سري ميتريكس.(بحث سر اين بود كه ac با اسلحه چه جوري ميشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or