مثلا چیکار باید میکردن؟ گیم پلی کجاش ایراد داره؟ (خوشحال میشم دلیل بیارید). انیمشن هم همچنین. گرافیکش هم واقعا نمیدونم دیگه چه انتظاری از یه بازی سندباکس دارید. هر کس برای اولین بار شهر رم رو از یه نقطه خیلی بلند ببینه از تعجب فکشو نمیشه جمع کرد.
1-انیمیشن های اتزیو اَئم از راه رفتن (تغریبا)دویدن و Free Run مستقیما کپی پیست از الطیر بود که سال 2007 فوق العلاده بود ولی برای سال 2010 دیگه نرم و طبیعی نیست مثلا وقتی روی سطح شیب دار راه میره اصلا انگار نه انگار
2-جنگیدن به خصوص جنگ با شمشیر!AC2 که مبارزه فوق العاده مضخرفی داشت و برای 4 تا سرباز باید یه ربع وقت میذاشتی تا زره زره زرهش اسیب ببینه تا بالاخره از بین بره مخصوصا سرباز های ونیز از اونور BH دیگه زیادی اکشن بود یعنی تو سیم ثانیه!20 نفرو هوالباقی... حتی اون Swiss Gaurds ها یه فکر اثاثی باید کرد یعنی نه به اون ترشی نه به این شیرینی یه چیزی مابین که نه اذیت کن باشه اینه کریتوس بشی ماشینه ادم کشی
3-نظر شخصیه این البته ولی احساس میکنم BH یه مقدار اسون شده بود یعنی هیدن گان که خیلی سریع کار میکرد همینطور تیغ های سمی و Cross Bow و در عین حال چندین اسسین که تا اراده میکردی از راه میرسیدن دخل همرو میاوردن (البته این یه نکته جزء لذت های BH بود ولی خوب کار رو راحت میکرد)
و گرافیک
گرافیک توی BH از چندین لحاظ بهتر شده بود
1-نور پردازی خیلی طبیعی تر شده بود
2-جزییات چهره ها طبیعی تر شده بود
و کلا از نظر جلوه های بصری خیلی زیباست ولی اولا یه حالت خشکی داره مثلا لباس ها مخصوصا لباس اتزیو و باز مخصوصا شنل اتزیو
همینطور محیط های سبز و جنگلی مانندش که اصلا هیچ حسی به ادم نمیده درخت ها کلا خشک و علف های روی زمین به همه چیز شبیه جز علف که هیچ تکونی هم نمیخورن (البته در BH باز بهتر بود)
باگ های بی پایان بازی مخصوصا BH به کنار استخون بندی بازی مثلا یه نفرو روی بالا پشتبوم میکشی طرف انگار از استخون خلاص میشه مثلا میوفته پایین رو حوا چندین حرکت اکروباتیک میاد و در اخر مثلا پاش از تو دهنش سر در میاره
از طرفی چهره ها که باز توی BH بهتر شده بود ولی باز حسی به ادم دست نمیده یا بهتر بگم چهره ها گیرا نیست
و کلا از نظراتی عالی و از جهاتی ضعیفه واقعا
در اخر اینم بگم فن های بازی میدونن من طرفدار دوبله سوبله AC هستم و هیچکس ندیده تا حالا از بازی ایراد بگیرم ولی این تغییرات و بهبود هارو لازم میدونم تا بازی به اوج خودش برسه