سلام
من هم بالا خره بازی رو از وست گرفتم بازی خیلی باحاله مخصوصا قسمتی که سلاح ها رو آپگرید میکنی حالت بک تو بک هم جالب در اومده تو بازی می تونی به یارت دستور بدی که راه رو بره یا پشت تو حرکت کنه شخصیت ها می تونن 4 تا اسلحه با خودشون حمل کنند هر مر حله هم که تموم میشه بهت پول میده تا سلاح جدید بخری به نظر من همه باید بازی رو بخرن
چون خیلی قشنگ است فقط یه سوال برام پیش اومد تو بازی می تونیم از هدست هم استفاده کنیم :confused: خواهشا جواب بدید.
تا قبل از لانچ همه می گفتن : این بازیا از EA بعیده !
- یه Texture درست و حسابی تو بازی نیست !
- گیم پلیش آشغاله !
- ارزش بازی کردن رو نداره !
حالا دقیقا دارم می بینم که بقول معروف تاریخ تکرار میشه ! البته جسارت نباشه من خودم هم از این دست آدما بودم !
ولی حداقل ایمانمو به بازی از دست ندادم !
خیلی بازی قشنگیه ! حتما بخرید و حال کنید ! اینقد هم پشت Ea بد نگید !
ویرایش :
آقا میثم خان ! حال کردی بازیو ! دیدی گفتم باحاله !
اون زمان ها كه هر وقت بازي هاش ميكردم يك چيزي ميشد! مثلا سر همون Sims كه دوبار سيو هام پريد! يادش بخير NFS MW تا مرحله آخرش رفتم شب خوابيدم صبح بلند شدم ديدم مرحله اول يا پدر خوانده كه اشتباهي سيوش پاك كردم
حالا هم كه Army Of Two رو گرفتم ديسك لعنتيش خرابه!
باز هي بگو EA خوبه :biggrin1:
البته دلیل اصلیش که این بازی خوب شد اون تاخیریه که خورد اگه یادتون باشه بازی قرار بود 2007 بیاد ولی EA گفت بزار برای تنوع هم که شده یه بازی خوب بدیم بیرون بازی تاخیر خورد تا روش بیشتر کار کنن اگه سر بقییه ی بازی ها هم عجله نمیکرد الان از یوبی سافت هم محبوب تر بود
قبول دارم یوبی خیلی محبوبه ولی از نظر بنده حقیر :blushing: الان CAPCOM در صنعت بازیسازی حرف اول را میزند.
همین الان هم EA بخاطر بازیهای ورزشی فوق العاده اش خیلی محبوبه.
سلام من اولین پستم هست و تازه عضو شدم من این بازیرو تا مرحله ی 5 رفتم بازیه خوبی هست و پیشنهاد میکنم بازی رو بخرید در ضمن اگر مشکلی داشتید خوشحال میشم کمک کنم