همش يك مرحله بيشتر نرفتم!
ولي ميتونم بگم شاهكاري از EA بود كه عمرا تا 10 سال ديگه ببينيد :biggrin1:
گرافيك بازي خيلي خوبه فقط به خوبي Gears Of War نيست يعني محيط تخريب پذيري بالايي نداره. اما نور پردازي بازي خيلي عاليه جز اين طراحي دو تا شخصيت خيلي خوبه و طراحي سلاح ها و... هم در حد مطلوبي اما دشمن ها توي اين يك مرحله چندان چنگي به دل نميزد.
كنترل بازي حرف نداره مانور هاي زيادي ميتوني بدي مثلا Gears Of War تصور كن با مانور هاي البته حالت كاورش مثل GEoW نيست. تنها ايرادي كه گيم پلي داره اين كه وقتي دوربين روي شونه مياد كمي كند كار ميكنه.
سيستم صدمه بازي هم دقيقا مثل Gears Of War هست و وقتي چند بار گلوله بخوري صفحه هي قرمز و قرمز ميشه.
توي اين مرحله اي كه من رفتم توش ميتونيد سلاح خودتون رو با دوستتون عو كنيد يا اگر تير كمتر شد از اون بگيريد ولي نميتونيد سلاح هاي روي زمين برداريد.
جالب ترين بخش بازي اينجا بود يك درب يك ماشين رو كند و به عنوان كاور گرفت جلوش و اون يكي دوستش هم پشت شروع به راه رفتن كرد تق تق آدم ميكشتن! خيلي جالب بود.
كلا من از بازيش خيلي لذت بردم ميتونم بگم ابتكاري كه توي بازي به كار رفته عمرا ديگه ببينيد پشت به پشت هم ديگه جالب اينجاست بايد كاملا تكنيكي كار كنيد مثلا توي يك قسمت بايد به اون دوستتون دستور بديد شليك كنه بعد از پشت بريد طرف رو بكشيد يا مثلا بگيد اون شروع به شليك كنه راه براي شما باز كنه بريد جلو بعد شما شروع به شليك كنيد راه براش باز كنيد تا بياد پيشتون به نظرم تكنيكال كه ميگند اين بازي است.
توي بازي هم هر مرحله پول ميگيريد و با اين پول ميتونيد ضره خودتون آپگريد كنيد يا سلاح هاي جور وا جور بخريد.
اين يادم رفت بگم! توي پشت به پشت بازي حالت اسلو مويشن ميگيره جالب ترين چيزي كه ميبينيد جلوه خون هست وهم انگيزه!
نميدونم ديگه چي بگم؟ اگر نخريديد ...
فقط توي محيط بازي يك خشكي و بي احساسي حس ميكنم مثلا توي CoD4 چنين چيزي حس نميكردم.
يك نكته مثبت هم اين كه ميتونيد با هم رزمتون شوخي كنيد ولي يادتون باشه كاري كه ميكنيد روش اثر مييزاره اگر مدام بزنينش يا تحقيرش كنيد باهاتون بد ميشه از دستورتون پيروي نميكنه يا تا ميخوريد ميزنتتون ولي اگر باهاش خوب باشيد وقتي دشمن هارو كشتيد شروع ميكنند با اسلحه گيتار زدن هر هر خنديدن!
حيف كه مرحله دومش خراب! اينقدر فحش دادم به دستگاه

فكرش بكن! رم ديشب برد با شوق بالا رفتم بازي رو گرفتم بعد نشستم كار هام كردم ساعت 6 گذاشتم شروع به بازي كردن كردم ييهو سر ساعت 8 بازي هنگ كنه!!
صدا رو يادم رفت بگم! من كه با صداگذاري خيلي راضي هستم.
خوبه باز وست فردا بازه.
بازم بگم امين؟ :biggrin1: