Army of Two

بچه ها كساني كه گرفتن مرحله دوم براشون كراش نميكنه؟
من از وست گرفتم! ولي مرحله دوم از بازي ميپره بيرون! :((
چه لذتي با اين بازي لعنتي داشتيم ميبرديم.

بچه ها كساني كه گرفتن مرحله دوم براشون كراش نميكنه؟
من از وست گرفتم! ولي مرحله دوم از بازي ميپره بيرون! :((
چه لذتي با اين بازي لعنتي داشتيم ميبرديم.

سلام
میثم میشه در باره ی بازیش یکم بیشتر توضیح بدی؟!
گرافیک , گیم پلی , صدا , ...

سلام
میثم میشه در باره ی بازیش یکم بیشتر توضیح بدی؟!
گرافیک , گیم پلی , صدا , ...
همش يك مرحله بيشتر نرفتم!
ولي ميتونم بگم شاهكاري از EA بود كه عمرا تا 10 سال ديگه ببينيد :biggrin1:

گرافيك بازي خيلي خوبه فقط به خوبي Gears Of War نيست يعني محيط تخريب پذيري بالايي نداره. اما نور پردازي بازي خيلي عاليه جز اين طراحي دو تا شخصيت خيلي خوبه و طراحي سلاح ها و... هم در حد مطلوبي اما دشمن ها توي اين يك مرحله چندان چنگي به دل نميزد.

كنترل بازي حرف نداره مانور هاي زيادي ميتوني بدي مثلا Gears Of War تصور كن با مانور هاي البته حالت كاورش مثل GEoW نيست. تنها ايرادي كه گيم پلي داره اين كه وقتي دوربين روي شونه مياد كمي كند كار ميكنه.

سيستم صدمه بازي هم دقيقا مثل Gears Of War هست و وقتي چند بار گلوله بخوري صفحه هي قرمز و قرمز ميشه.

توي اين مرحله اي كه من رفتم توش ميتونيد سلاح خودتون رو با دوستتون عو كنيد يا اگر تير كمتر شد از اون بگيريد ولي نميتونيد سلاح هاي روي زمين برداريد.
جالب ترين بخش بازي اينجا بود يك درب يك ماشين رو كند و به عنوان كاور گرفت جلوش و اون يكي دوستش هم پشت شروع به راه رفتن كرد تق تق آدم ميكشتن! خيلي جالب بود.

كلا من از بازيش خيلي لذت بردم ميتونم بگم ابتكاري كه توي بازي به كار رفته عمرا ديگه ببينيد پشت به پشت هم ديگه جالب اينجاست بايد كاملا تكنيكي كار كنيد مثلا توي يك قسمت بايد به اون دوستتون دستور بديد شليك كنه بعد از پشت بريد طرف رو بكشيد يا مثلا بگيد اون شروع به شليك كنه راه براي شما باز كنه بريد جلو بعد شما شروع به شليك كنيد راه براش باز كنيد تا بياد پيشتون به نظرم تكنيكال كه ميگند اين بازي است.

توي بازي هم هر مرحله پول ميگيريد و با اين پول ميتونيد ضره خودتون آپگريد كنيد يا سلاح هاي جور وا جور بخريد.

اين يادم رفت بگم! توي پشت به پشت بازي حالت اسلو مويشن ميگيره جالب ترين چيزي كه ميبينيد جلوه خون هست وهم انگيزه!
نميدونم ديگه چي بگم؟ اگر نخريديد ...

فقط توي محيط بازي يك خشكي و بي احساسي حس ميكنم مثلا توي CoD4 چنين چيزي حس نميكردم.

يك نكته مثبت هم اين كه ميتونيد با هم رزمتون شوخي كنيد ولي يادتون باشه كاري كه ميكنيد روش اثر مييزاره اگر مدام بزنينش يا تحقيرش كنيد باهاتون بد ميشه از دستورتون پيروي نميكنه يا تا ميخوريد ميزنتتون ولي اگر باهاش خوب باشيد وقتي دشمن هارو كشتيد شروع ميكنند با اسلحه گيتار زدن هر هر خنديدن!

حيف كه مرحله دومش خراب! اينقدر فحش دادم به دستگاه :( فكرش بكن! رم ديشب برد با شوق بالا رفتم بازي رو گرفتم بعد نشستم كار هام كردم ساعت 6 گذاشتم شروع به بازي كردن كردم ييهو سر ساعت 8 بازي هنگ كنه!!

صدا رو يادم رفت بگم! من كه با صداگذاري خيلي راضي هستم.

خوبه باز وست فردا بازه.

بازم بگم امين؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
همش يك مرحله بيشتر نرفتم!
ولي ميتونم بگم شاهكاري از EA بود كه عمرا تا 10 سال ديگه ببينيد :biggrin1:

گرافيك بازي خيلي خوبه فقط به خوبي Gears Of War نيست يعني محيط تخريب پذيري بالايي نداره. اما نور پردازي بازي خيلي عاليه جز اين طراحي دو تا شخصيت خيلي خوبه و طراحي سلاح ها و... هم در حد مطلوبي اما دشمن ها توي اين يك مرحله چندان چنگي به دل نميزد.

كنترل بازي حرف نداره مانور هاي زيادي ميتوني بدي مثلا Gears Of War تصور كن با مانور هاي البته حالت كاورش مثل GEoW نيست. تنها ايرادي كه گيم پلي داره اين كه وقتي دوربين روي شونه مياد كمي كند كار ميكنه.

سيستم صدمه بازي هم دقيقا مثل Gears Of War هست و وقتي چند بار گلوله بخوري صفحه هي قرمز و قرمز ميشه.

توي اين مرحله اي كه من رفتم توش ميتونيد سلاح خودتون رو با دوستتون عو كنيد يا اگر تير كمتر شد از اون بگيريد ولي نميتونيد سلاح هاي روي زمين برداريد.
جالب ترين بخش بازي اينجا بود يك درب يك ماشين رو كند و به عنوان كاور گرفت جلوش و اون يكي دوستش هم پشت شروع به راه رفتن كرد تق تق آدم ميكشتن! خيلي جالب بود.

كلا من از بازيش خيلي لذت بردم ميتونم بگم ابتكاري كه توي بازي به كار رفته عمرا ديگه ببينيد پشت به پشت هم ديگه جالب اينجاست بايد كاملا تكنيكي كار كنيد مثلا توي يك قسمت بايد به اون دوستتون دستور بديد شليك كنه بعد از پشت بريد طرف رو بكشيد يا مثلا بگيد اون شروع به شليك كنه راه براي شما باز كنه بريد جلو بعد شما شروع به شليك كنيد راه براش باز كنيد تا بياد پيشتون به نظرم تكنيكال كه ميگند اين بازي است.

توي بازي هم هر مرحله پول ميگيريد و با اين پول ميتونيد ضره خودتون آپگريد كنيد يا سلاح هاي جور وا جور بخريد.

اين يادم رفت بگم! توي پشت به پشت بازي حالت اسلو مويشن ميگيره جالب ترين چيزي كه ميبينيد جلوه خون هست وهم انگيزه!
نميدونم ديگه چي بگم؟ اگر نخريديد ...

فقط توي محيط بازي يك خشكي و بي احساسي حس ميكنم مثلا توي CoD4 چنين چيزي حس نميكردم.

يك نكته مثبت هم اين كه ميتونيد با هم رزمتون شوخي كنيد ولي يادتون باشه كاري كه ميكنيد روش اثر مييزاره اگر مدام بزنينش يا تحقيرش كنيد باهاتون بد ميشه از دستورتون پيروي نميكنه يا تا ميخوريد ميزنتتون ولي اگر باهاش خوب باشيد وقتي دشمن هارو كشتيد شروع ميكنند با اسلحه گيتار زدن هر هر خنديدن!

حيف كه مرحله دومش خراب! اينقدر فحش دادم به دستگاه :( فكرش بكن! رم ديشب برد با شوق بالا رفتم بازي رو گرفتم بعد نشستم كار هام كردم ساعت 6 گذاشتم شروع به بازي كردن كردم ييهو سر ساعت 8 بازي هنگ كنه!!

صدا رو يادم رفت بگم! من كه با صداگذاري خيلي راضي هستم.

خوبه باز وست فردا بازه.

بازم بگم امين؟ :biggrin1:

نوع ديسکی که از وست گرفتی چيه؟؟؟
جمعه مگه بازه وست گيم؟؟

درود
Miesam جون انگار بدجوری حال داده ها :دی. به امیدخدا تا 1شنبه UCش هم رسیده :biggrin1:.

پ.ن.
برو کلات رو بنداز هوا که حداقل اصل بازی رو بهت دادن. یه بار از وست بازیگرفتم، اهان The Darkness رو گرفتم. بعد که گذاشتم تو کنسول PotC: At World's End از اب در امد loooool.

با سلام خدمت دوستان از جمله اقا فریدون خودمون...........:):)
دوست عزیز میثم جان من هم مثل شما از وست گرفتم اما الان مرحله 3 هستم و هیچگونه مشکلی نداشتم.........
در ضمن به همه دوستان توصیه میکنم این بازی رو از دست ندن چون جدا بازی فوق العاده ای هم از لحاظ گرافیک هم از لحاظ داستان هم از لحاظ هوش مصنوعی دشمنان........ اگه سوالی داشتید من در خدمتتون هستم............
موفق باشید.

منم توضيح ميثم جان تاييد كنم

1- بعيد ميدونم بازي به اين زيبايي تا به حال بازي كرده باشم كه نام ea روش باشه

2- بر عكس اينكه قبلا گفته ميشد بازي تقليدي از gow من شديدا تكذيب ميكنم در حدود 90 در صد نو اوري براي خود بازي حتي سيستم كاور هم به هيچ وجه شبيه gow نيست

3 - گرافيك بازي همونطور كه ميثم جان گفت خشكه و بازي از گرافيك معمولي بر خورداره

4 -تا اون جايي كه من رفتم فيزيك بازي خوب بود زماني كه شما head shot ميكنيد دشمن شما به زيبايي پرت ميشه و يه حس جالي بهتون دست ميده !!!!!!!!!!!!!!

5 - بازي نو اوري خيلي داره مثلا اگه جسم فلزي مثل در ماشين جلوتون بود ميتونيد اونو بر داريد جلوي خودتون بگيريد در اين حالت يارتون سريعا پشتتون قرار ميگيره وتير ميزنه و شما سمت مشخص ميكنيد

6 - در بازي ميتونيد هر كدوم از دو فرد انتخاب كنيد

7- اين بازي به هيج وجه در حد ea نبود :biggrin1: بازي در سطح ubi soft بود !!!!!!!!!

دوستانی که مین بازی رو گرفتن حس شلیکش و تفنگ دست گرفتنش چه جوریاس؟
آخه تو تریلرهاش تفنگ رو مثل یه تیکه چوب گرفته بود تو دستش و اصلا حس خوبی نداشت

دوستانی که مین بازی رو گرفتن حس شلیکش و تفنگ دست گرفتنش چه جوریاس؟
آخه تو تریلرهاش تفنگ رو مثل یه تیکه چوب گرفته بود تو دستش و اصلا حس خوبی نداشت
MAMALY_SANDY جان اینطور که دوستان میگن بجز گرافیک بازی که یک مقدار خشک و بیروح هست، در بیقه قسمتها مشکلی دیده نشده که اگر این چیزی که شما میگی بود تا حالا بروبچ گفته بودن :biggrin1:.

نوع ديسکی که از وست گرفتی چيه؟؟؟
جمعه مگه بازه وست گيم؟؟
ديسكش Sea Card همچين چيزي بود! ديشب زنگ زدم گفت فردا 2 تا 7 باز هستيم :biggrin1:

Dragon جان نوع ديسكت چيه؟ من حتم دارم مشكل از ديسك! آخه من الان چندين بازي رو دارم ميرم! هيچ كدومش مشكل نداشت! نامرد مشكلش حل هم نميشد :((

2- بر عكس اينكه قبلا گفته ميشد بازي تقليدي از gow من شديدا تكذيب ميكنم در حدود 90 در صد نو اوري براي خود بازي حتي سيستم كاور هم به هيچ وجه شبيه gow نيست
يك كم شبيه اش هست ديگه!
جالبي كاور اين كه اصلا نياز نيست كليدي يا چيزي بزني وقتي بري پشت يك ستون تقريبا شخصيت انكار كاور گرفته!

اقا حلا كدوم رو انتخاب كنيم كه بهتر باشه؟؟؟؟؟(كدوم شخصيت)
من كه از Salem خوشم اومد ولي Rios هم بدك نيست! با هردوشون رفتم هيچ فرقي با هم ندارن.
حيف كه الان نميتونم بازي كنم :((

درود
Miesam جون انگار بدجوری حال داده ها :biggrin1:. به امیدخدا تا 1شنبه UCش هم رسیده :biggrin1:.
فعلا كه زدتو برجكمون فاجعه ديشب اصلا ديگه نرفتم سراغ X360

برو کلات رو بنداز هوا که حداقل اصل بازی رو بهت دادن. یه بار از وست بازیگرفتم، اهان The Darkness رو گرفتم. بعد که گذاشتم تو کنسول PotC: At World's End از اب در امد loooool.
ولي گذشته از هرچيز اين وست خيلي بهتر از شركت هاي ديگست! يادم اون قديم كه PC باز بودم بازي ميگرفتم توش هرچي بود جز بازي بعد كه ميرفتي به شركت ميگفتي آقا اينجوري ميگفت به ما ربطي نداره! يا اگر ديرتر ميبردم ميگفتن رفتي بازي كردي حالا برگردوندي؟
آخر سر هم يك فحش و فحش كاري حسابي باهاشون كردم ولي باز اين وست گيم يك جور مردونگي داره!.

دوستاني كه گرفتن! قربون شكلشون بگند نوع ديسكشون چيه؟

به قول 619 جان! كه اسمشو نميدونم اگر اون لوگوي EA نبود شك ميكرديد اين بازي براي EA هست :biggrin1:
راستي منوي بازي هم خيلي قشنگ ها ...

سلام ببخشید همیشه بچه های 360 یادشون میره یه چیزه مهم از بازیهای 360 بگن اونم اچیومنتای بازی ناسلامتی این از قابلیتای دستگاست دیگه؟مگه نه؟ خوب تا اینجای که رفتین چه جوری اچیومنت میده خوب یا بد؟;)

با سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا میثم جان..........
میثم جان دیسک من RiDATA هست و اتفاقا من همون روز بازی فرانت لاین هم گرفتم که روی همین دیسک بود و مشکلی هم نداشت(توصیه میکن فرانت لاین هم بازی کنید بازی نسبتا خوبیه)......
راستی یه نکته بگم که دوستان اشاره بهش نکردن اینکه هر کدوم از شخصیتها قابلیتهای مشخصی دارند مثلا شما با برداشتن ریوس از ساپورت تک تیراندازی Salem کمک بگیرین در صورتی که با برداشتن Salem ریوس شما رو پشتیبانی با اسنایپ نمیکنه...........نکته دیگه اینکه هر جا که نیاز هست به بالای اونجا برید(مثلا رفتن بالای دیوار و...) میتونید شما برای همکارتون یا اون برای شما قلاب بگیره........که به اینصورت هست که ابتدا شما بالای دیوار(شما یا همکارتون) رو چک میکنید اگه دشمنی اون بالا بود میزنیدش اگه هم نبود شما یا همکارتون میپرید بالای دیوار و برای اونکه پایین هست دستتون رو دارز مکنید و اون یکیه رو میکشید بالا.
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or