زدی تو خالمن هیچی در مورد این بازی نمیدونم یعنی بازی هسا که بتونه بالای 9 بگیره؟!
من هم همین رو میگم چون توی یکی از تریلر ها یک زن رو نشون ممیده که احتمال زیاد آسیایی هست میدمنم دلیله مسخره ای اوردم:biggrin1:تو عکس هایی که از بازی منتشر شده ساختمون هایی به سبک اسیای شرقی دیده میشه احتمالا" بازی اونجا اتفاق میوفته
من امید زیادی به این بازی دارم:excited: با توجه به تراکم بازی ها تو 2007 به نظرم از بهترین ها باشه اگه تریلر هاشو ببینی نظر منو پیدا میکنیمن هیچی در مورد این بازی نمیدونم یعنی بازی هسا که بتونه بالای 9 بگیره؟!

ولی من هوش مصنوعی دشمن هارو دیدم یکم تعجب کردم....یکی پشت یک پنجره با یک تیربار داشت تیر اندازی میکرد...بعد شخصیت ما رفت توی خونه اونم نه بهش تیر اندازی میکرد و نه دید که اومد توی خونه تازه آخرش که داشتیم میزدیمش یارو برگشت 2تا تیر زد و به دیار حق شتافت!!!!

منم از اين بازي خيلي خوشم اومده ولي به نظرم كل كيفش به 2 نفره بازي كردنشه. هوش مصنوعي حال نميده. اما در كل بازي فوق العاده اي هست.

هر چیز را که میبیند می زند ) ویا حالت محافظت :biggrin1:کار های جالب تری هست مثلا می توانید اصلحه هایتان را عوض کنید یا با هم به حالت اسنایپ بروید یا حتی میتوانید پش به پشت یکدیگر جلو بروید :biggrin1: حتی می توانید به او دستور بدهید که هر وقت دشمنی را کشتید به شما دست بدهد یا با هم گیتار هوایی بزنید.