Army of Two

گرافیک عالی داره
موتور بازی آنریل هست
گیم پلی بازی رو که من دیدم فکر نمیکردم که خود ریل تایم بازی باشه
گرافیک خیلی خیلی خوبی داره

اونطور که شنیدم 2 تا کاراکتر متفاوت هستند
یکی کهنه کار وی دیگری جوان
کهنه کار برای اینکه توی ارتش بوده و زن و بچش این کارو میکنه و قوی هستش ولی در کار های سریع کمی کم میاره و توانایی حمل سلاح های سنگین رو داره
ولی جوونه به خاطر پول بهش میدن و سریع هستش...توانایی حمل وسایل سنگین رو زیاد نداره
توی بازی هم اگر هرکدومشون زخمی بشن اونیکی وظیفه داره کسی رو که زخمی شده رو باخودش بکشه و به یک جای امن ببره...جالب اینجاست که اون کسی که زخمی شده هم دست از دیوونگیش برنمیداره و اون موقع هم دشمنارو میزنه

boxshot این بازی
66jqkg3.jpg

من هیچی در مورد این بازی نمیدونم یعنی بازی هسا که بتونه بالای 9 بگیره؟!
زدی تو خال :) من میگم همون 9 میگیره
تو عکس هایی که از بازی منتشر شده ساختمون هایی به سبک اسیای شرقی دیده میشه احتمالا" بازی اونجا اتفاق میوفته
من هم همین رو میگم چون توی یکی از تریلر ها یک زن رو نشون ممیده که احتمال زیاد آسیایی هست میدمنم دلیله مسخره ای اوردم:biggrin1:

من هیچی در مورد این بازی نمیدونم یعنی بازی هسا که بتونه بالای 9 بگیره؟!
من امید زیادی به این بازی دارم:excited: با توجه به تراکم بازی ها تو 2007 به نظرم از بهترین ها باشه اگه تریلر هاشو ببینی نظر منو پیدا میکنی;)

Army of Two جدا بازیی فوق العاده و نوییه !
من 7-8 تا دمو از گیم پلی این بازی دیدم مخم هنگ کرد /:)
همکاری 2 شخصیت بازی با هم دیگه یه چیزیه که تقریبا تو هیچ بازی دیگه ای نمونشو ندیدین و واقعا جالبه و البته جالبتر از اون زد و خورد و دعوا مرافعه شون هست که خیلی پایس :biggrin1:
من که خیلی خیلی به این بازی امیدوارم و شدیدا انتظارشو میکشم :blushing:

مطمعئن باشین این بازی کم کمش جزو 10 بازی برتر سال 2007 میشه :laughing:

فک کن این بازی رو با رفیقت به صورت Split Screen بازی کنی !
وای که چه حالی میده :excited::excited:

ولی من هوش مصنوعی دشمن هارو دیدم یکم تعجب کردم....یکی پشت یک پنجره با یک تیربار داشت تیر اندازی میکرد...بعد شخصیت ما رفت توی خونه اونم نه بهش تیر اندازی میکرد و نه دید که اومد توی خونه تازه آخرش که داشتیم میزدیمش یارو برگشت 2تا تیر زد و به دیار حق شتافت!!!!

ولی من هوش مصنوعی دشمن هارو دیدم یکم تعجب کردم....یکی پشت یک پنجره با یک تیربار داشت تیر اندازی میکرد...بعد شخصیت ما رفت توی خونه اونم نه بهش تیر اندازی میکرد و نه دید که اومد توی خونه تازه آخرش که داشتیم میزدیمش یارو برگشت 2تا تیر زد و به دیار حق شتافت!!!!

اره اینو قبول دارم .
هوش مصنوعیش هنوز جای کار داره . حتی تو دمو های E3 2007 هم چنتا اشکال مشابه با این که شما گفتی از هوش مصنوعی وجود داشت و امیذواریم که تا زمان عرضه ی بازی مشکلات هوش مصنوعی حل بشه ;)
یه چیز دیگم که تو این بازی یکم تو ذوق من زد این علامت نشونه گیری اسلحه بود که همچین یه جورایی بودش انگار /:)

منم از اين بازي خيلي خوشم اومده ولي به نظرم كل كيفش به 2 نفره بازي كردنشه. هوش مصنوعي حال نميده. اما در كل بازي فوق العاده اي هست.

Army of two X360

بازی فوق العاده و بسیار زیبای army of twoعرضه شده توسط شرکت EA که در آن شما باید با همکاری یک دوست یا هوش مصنوعی کامپیوتر ماموریت هایی را به پایان بر سانید وقتی بازی را شروع می کنید mercs-to-be Salem و Rios هنوز تفنگ دران معمولی سپاه می باشند و اول بازی با یک قسمت آموزشی مختصر آغاز می شود که شما کار هایی را که باید با هم تیمیتان درون بازی انجام دهید را یاد می گیرید.
وقتی بازی را شروع میکنید اگر یک نفره بازی کنید همتیمیتان هوش مصنوعی بسیار بالایی دارد انگار که یک انسان دیگر با شما بازی می کند ولی آن شخصیت توسط بازی کنترل میشود پس می توانید به او دستورهای زیادی بدهید :cheesygriاین دستور ها واقعا جالب هستند شما می توانید به او دستور بدهید راه بیفتد، بایستد و حرکاتی جدید مانند مدل خشونت:( هر چیز را که میبیند می زند ) ویا حالت محافظت :biggrin1:کار های جالب تری هست مثلا می توانید اصلحه هایتان را عوض کنید یا با هم به حالت اسنایپ بروید یا حتی میتوانید پش به پشت یکدیگر جلو بروید :biggrin1: حتی می توانید به او دستور بدهید که هر وقت دشمنی را کشتید به شما دست بدهد یا با هم گیتار هوایی بزنید.
اطلاعاتی از بازی:
سبک: modern first- person shooter
تاریخ انتشار: 4march 2008

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or