Army of Two: The Devil's Cartel | Xbox 360

دوباره این سوالات HD Texture Pack شروع شد و اسپم زدن هم که جای خود دارد....:|

حداقل به خودتون زحمت بدین قبل از ارسال پست ارسالات قبلی رو بخونید که توضیح داده شده راجب ارزش داشتن بازی یا HD Texture Pack و یا دیسک بازی بعدش اگه به نتیجه نرسیدید پست بزنید...

دوستان اگر کسی بازی کرد بگه در حد نسخه قبلی هست یا نه؟ من که چشمم آب نمی خوره چیز خوبی باشه. فکر کنم پس رفت داشته باشه.

من نسخه 1و2 را دو نفره تموم کردم ولی هیچ میلی به تجربه ی این ندارم.اخه وقتی ادم گیرز اف وار بازی میکنه چطور میتونه بیاد... .
حالا اگه پوینت نخواد شاید دو نفره روی easy بریم با یکی:|ولی دیگه مثل سابق حوصله ی اسپلیت اسکرین رو ندارم.

اگه این مثل شماره 2 باشه حاضرم این گیرز آشغالو بندازم کنار به جای این که هی از ر**ه شدن به گیرز حرص بخورم زیر لب فحش بدم یه ذره اینو بازی کنم حالشو ببرم.

برای لایو پوینت می خواد؟
البته اگه نخواد تعجب داره EA.....
48 ساعت میشه بدون پوینت بازی کرد و بعدش پوینت میخواد...........
+
تمام لذت این بازی به co-op بازی کردنشه و از یه طرف فقط برای co-op بخوایم پوینت بدیم به نظرم ارزش نداره...............

فقط یه سوال در مورد Texture Pack:
(نگران نباشید در مورد دیسک نیس :d )
این تکسچر پک هم مثه B**tle fie*d و Medal of Honor فقط رو هارد Xbox نصب میشه یا رو فلش هم میشه؟؟؟
رو هارد Xbox 4 gig چی؟؟ (رو اون 4 گیگش) چون دو تا بازی بالایی فقط باید رو هارد 250 یا 320 نصب میکردی :|

فقط یه سوال در مورد Texture Pack:
(نگران نباشید در مورد دیسک نیس :d )
این تکسچر پک هم مثه B**tle fie*d و Medal of Honor فقط رو هارد Xbox نصب میشه یا رو فلش هم میشه؟؟؟
رو هارد Xbox 4 gig چی؟؟ (رو اون 4 گیگش) چون دو تا بازی بالایی فقط باید رو هارد 250 یا 320 نصب میکردی :|

من رو هارد 120 هم موفق به نصب شدم شما چطور؟!؟:d

من که دارم نسخه ی پلی استیشن 3 رو بازی میکنم. اولین نکته ی مثبت که به چشم میاد گرافیک بالا و تخزیب پذیری خوبش هست که به لطف فراست بایت 2 محقق شده. دراو دیستنس بازی هم عالی کار شده. گیم پلی هم خوبه و مثل سری های قبل ولی هوش مصنوعی و انیمیشن دشمنها مخصوصا هنگام مرگ می تونست بهتر باشه. داستان هم مثل اکثر شوتر ها فقط یک بهانه هست.در کل یک شوتری هست که ارزش بازی کردن رو مثل شماره های قبل داره ولی نمیشه بهش گفت بازی عالی!!...در سطح یک عنوان خوب باقی میمونه ولی خب تجربه ی co-op به شدت توصیه میشه.

+
تمام لذت این بازی به co-op بازی کردنشه و از یه طرف فقط برای co-op بخوایم پوینت بدیم به نظرم ارزش نداره...............

خوده بازی رو که میشه با یه نفر تو این 48 ساعت تموم کرد دیگه نیازی به پس نیست پس.
=================

یه سوال از بقیه اینکه این کلا 2 تا dvd هست ؟ :دی و اینکه تو dvd دوم فقط پک hd هست یا مراحل بازی هم هست مثل dead space 3

+

من که متوجه نشدم.یعنی چی 48 ساعت پوینت نمی خواد بعد پوینت میخواد؟!بخش داستانی که فکر نکنم اصلاً 48 ساعت باشه..
در ضمن نسخه قبلی که برای Co op پوینت نمی خواست فقط بخش multiplayer بود که برای بازی کردن 800 پوینت احتیاج داشت.

من که متوجه نشدم.یعنی چی 48 ساعت پوینت نمی خواد بعد پوینت میخواد؟!بخش داستانی که فکر نکنم اصلاً 48 ساعت باشه..

خوب اینطوری که باشه خوبه! یه روز میشینیم از صبح تا شب بازی رو تموم میکنیم دیگ! :دی دیگه نیازی به پوینت نیست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or