Army of Two: The 40th Day, Xbox 360 Topic

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا اینجوری نیس
یعنی ایراد چیه ما دونفری بازی میکنیم توی صحنه های انفجاری و دود وقتی هدفونزدیک میکنم خیلی کند میشه
اصلا روند بازی انگار کنده اون روونی یکشو نداره
دوستان راهنمایی کنن

واقعا اینجوری نیس
یعنی ایراد چیه ما دونفری بازی میکنیم توی صحنه های انفجاری و دود وقتی هدفونزدیک میکنم خیلی کند میشه
اصلا روند بازی انگار کنده اون روونی یکشو نداره
دوستان راهنمایی کنن

گفتم من که ندیدم اینجوری بشه حالا ببین بقیه چی میگن;)

دوستان من امروز این بازی را گرفتم و همون اوایل کار به مشکل برخوردم .
اول بازی بعد از دو سه دقیقه که از شروع آن میگذرد اونجاییکه برای اولین بار سوار آسانسور میشیم هرچی صبر میکنم از آسانسور پیاده نمیشیم و حدود 5 دقیقه آسانسور داشت میرفت بالا .
چی کار باید کرد ؟

دوستان من امروز این بازی را گرفتم و همون اوایل کار به مشکل برخوردم .
اول بازی بعد از دو سه دقیقه که از شروع آن میگذرد اونجاییکه برای اولین بار سوار آسانسور میشیم هرچی صبر میکنم از آسانسور پیاده نمیشیم و حدود 5 دقیقه آسانسور داشت میرفت بالا .
چی کار باید کرد ؟
سلام
اونجا باید برید به قسمت ارتقای تفنگ
(دکمه Y رو نگه دارید، بعد D-Pad رو بدید به سمت پایین)

این بازی هم بالاخره تموم شد .
خیلی کوتاه بود کلا فکر کنم 5 ساعت هم طول نکشید ولی باید گفت اون قدر ها هم که بد تعریف کرده بودند بد نبود . به نظر من که سرگرم کننده بود

من اين بازي رو دوست دارم ها ولي نميدونم چرا كنترل بازي اصلا به دلم نميچسبه ،مخصوصا وقتي با يه عنوان مثل سريهاي cod مقايسه ميكنم كه اصلا نا اميد ميشم!!!
به حر حال بازي بدي نيست محض سرگرمي خوبه فقط همين!

من اين بازي رو دوست دارم ها ولي نميدونم چرا كنترل بازي اصلا به دلم نميچسبه ،مخصوصا وقتي با يه عنوان مثل سريهاي cod مقايسه ميكنم كه اصلا نا اميد ميشم!!!
به حر حال بازي بدي نيست محض سرگرمي خوبه فقط همين!
خوب برای اینکه شما نباید بازی اول شخص و سوم شخص را با هم مقایسه کنید!
دوستان یه سول داستانی از کسانی که بازی را تمام کردند در مورد آخر داستان داشتم تو اسپویلر می پرسم:
آخرش دقیقا چی شد؟اون یارو رییس تروریست ها,برای چی شهر را تصرف کرده بود؟برای قدرت؟
من انتخاب کردم که اون یارو را بکشم نه رفیقم را.ولی خیلی دموی نقاشی مانند بازی گنگ بود.بالاخره اون بمب منفجر شد یا نه؟
در ضمن می شه لطف کنید بگید اون یکی آخر بازی چی می شه؟آخه اون آخرین سیو بازی قبل از اتمامش خیلی سخت بود.پدرم درومد تا به اون در رسیدم.حوصله ندارم دوباره برم!

خ
آخرش دقیقا چی شد؟اون یارو رییس تروریست ها,برای چی شهر را تصرف کرده بود؟برای قدرت؟
من انتخاب کردم که اون یارو را بکشم نه رفیقم را.ولی خیلی دموی نقاشی مانند بازی گنگ بود.بالاخره اون بمب منفجر شد یا نه؟
در ضمن می شه لطف کنید بگید اون یکی آخر بازی چی می شه؟آخه اون آخرین سیو بازی قبل از اتمامش خیلی سخت بود.پدرم درومد تا به اون در رسیدم.حوصله ندارم دوباره برم!

راستش من خودمم دقیق نفهمیدم اما به نظرم که شهر منفجر نشد چون سالم بعد از اینکه یارو رو کشت رفت کنترل مربوط به بمب را در دستش گرفت و مانع از انفجار شد .

سلام دوستان
من اين بازيو تازه وقت كردم بازي كنم
اواسط بازي گير كردم:cheesygri
من با برادرم دو نفره بازي ميكنيم
يه جا اين مرده كه سر تا پاش اهنه با يه اسلحه شش لول و سرش هم يه كلاه عراقي :cheesygri قرمزه.
تمام خشابام روش خالي كردم انگار به ديوار ميزني.
تو يه اتوبانه خراب شده هم هست. چه طوري دخلشو بيارم

سلام دوستان
من اين بازيو تازه وقت كردم بازي كنم
اواسط بازي گير كردم:cheesygri
من با برادرم دو نفره بازي ميكنيم
يه جا اين مرده كه سر تا پاش اهنه با يه اسلحه شش لول و سرش هم يه كلاه عراقي :cheesygri قرمزه.
تمام خشابام روش خالي كردم انگار به ديوار ميزني.
تو يه اتوبانه خراب شده هم هست. چه طوري دخلشو بيارم

خوب باید یکیتوم حواسش پرت کنه اونیکی بره پشتش تیر برنه به box پشت کمرش;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or