واقعا اینجوری نیس
یعنی ایراد چیه ما دونفری بازی میکنیم توی صحنه های انفجاری و دود وقتی هدفونزدیک میکنم خیلی کند میشه
اصلا روند بازی انگار کنده اون روونی یکشو نداره
دوستان راهنمایی کنن

منم یه همچین چیزی هیچ جای بازی ندیدم.گفتم من که ندیدم اینجوری بشه حالا ببین بقیه چی میگن![]()
سلامدوستان من امروز این بازی را گرفتم و همون اوایل کار به مشکل برخوردم .
اول بازی بعد از دو سه دقیقه که از شروع آن میگذرد اونجاییکه برای اولین بار سوار آسانسور میشیم هرچی صبر میکنم از آسانسور پیاده نمیشیم و حدود 5 دقیقه آسانسور داشت میرفت بالا .
چی کار باید کرد ؟
خوب برای اینکه شما نباید بازی اول شخص و سوم شخص را با هم مقایسه کنید!من اين بازي رو دوست دارم ها ولي نميدونم چرا كنترل بازي اصلا به دلم نميچسبه ،مخصوصا وقتي با يه عنوان مثل سريهاي cod مقايسه ميكنم كه اصلا نا اميد ميشم!!!
به حر حال بازي بدي نيست محض سرگرمي خوبه فقط همين!
خ
آخرش دقیقا چی شد؟اون یارو رییس تروریست ها,برای چی شهر را تصرف کرده بود؟برای قدرت؟
من انتخاب کردم که اون یارو را بکشم نه رفیقم را.ولی خیلی دموی نقاشی مانند بازی گنگ بود.بالاخره اون بمب منفجر شد یا نه؟
در ضمن می شه لطف کنید بگید اون یکی آخر بازی چی می شه؟آخه اون آخرین سیو بازی قبل از اتمامش خیلی سخت بود.پدرم درومد تا به اون در رسیدم.حوصله ندارم دوباره برم!
سلام دوستان
من اين بازيو تازه وقت كردم بازي كنم
اواسط بازي گير كردم:cheesygri
من با برادرم دو نفره بازي ميكنيم
يه جا اين مرده كه سر تا پاش اهنه با يه اسلحه شش لول و سرش هم يه كلاه عراقي :cheesygri قرمزه.
تمام خشابام روش خالي كردم انگار به ديوار ميزني.
تو يه اتوبانه خراب شده هم هست. چه طوري دخلشو بيارم