Army of Two: The 40th Day, Xbox 360 Topic

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
منم تموم کردم زیاد طول نکشید.
دیشب بازی کزدم و از صبح ساعت 10 تا 30 ساعت پیش.
جذاب بود ولی ورژن قبلی خیلی خیلی بهتر بود.
تنوع سلاح ، UPGRADE های خفن و ...
ولی در هر صورت قشنگ بود.:cool:

مزخرف!

در عجبم كه چطور اين بازي به قسمت مهم بازي هاي xbox 360 راه پيدا كرد !!....نميگم مزخرفه , ولي يكم ديگه تلاش ميكردن ميشد همچين چيزي هم بهش نسبت داد !(نظر شخصي ...)كلا حال نكردم , اصلا بازي جذابي نيست (نظر شخصي) , حالم از اين انفجارها بهم خورد ...البته از اونجايي كه خوشم نمياد بازي رو تا نيمه برم ! حتما تمومش ميكنم !!

در عجبم كه چطور اين بازي به قسمت مهم بازي هاي xbox 360 راه پيدا كرد !!....نميگم مزخرفه , ولي يكم ديگه تلاش ميكردن ميشد همچين چيزي هم بهش نسبت داد !(نظر شخصي ...)كلا حال نكردم , اصلا بازي جذابي نيست (نظر شخصي) , حالم از اين انفجارها بهم خورد ...البته از اونجايي كه خوشم نمياد بازي رو تا نيمه برم ! حتما تمومش ميكنم !!
این نظر تنها شما نیست
خیلیا بعد از شماره اول وقتی این شماره رو بازی کردن حالشون بهم خورد!
به نظر من این بازی رو استثنا کن تمومش نکن که جز وقت حروم کردن هیچی نداره

این نظر تنها شما نیست
خیلیا بعد از شماره اول وقتی این شماره رو بازی کردن حالشون بهم خورد!
به نظر من این بازی رو استثنا کن تمومش نکن که جز وقت حروم کردن هیچی نداره
لطف کن از طرف خودت حرف بزن
بازی بسیار قشنگی هست.
نمیدونم شما چی تو بازی دیدین که اینقدر بهش گیر میدید .
geow که نمیخواستن بسازن! در حد خودشون بسیار هم عالی کار کردن.

یا حق

لطف کن از طرف خودت حرف بزن
بازی بسیار قشنگی هست.
نمیدونم شما چی تو بازی دیدین که اینقدر بهش گیر میدید .
geow که نمیخواستن بسازن! در حد خودشون بسیار هم عالی کار کردن.

یا حق
100% موافقم بازي خوبي بوود ولي بعضيها بدشون اومد البته مشكل زياد داشت ولي در كل خوب بود

بازی خیلی معمولی هست ! من امروز با داداشم Co Op ش رو 1 ساعت بازی کردم ! خیلی شلوغ پلوغه ! این تغییر وضعیت دوربین هم خیلی رو اعصابه ! کلا نظر مساعدی روش ندارم ! البته شاید چون قبلش 1 ساعت ME 2 بازی کردم از این خوشم نیومد :d

بچه ها من همینجوری دارم میرم جلو و هیچ اسلحه ای نخریدم هر چی گشتم جاشو پیدا نکردم خنگ نیستم اینقدر بازی تموم کردم نابودشدم نه امسال نه به سال قبل

راهنمایی کنید بگید به من کجاش برم اسلحه بخرم و ....

بچه ها من همینجوری دارم میرم جلو و هیچ اسلحه ای نخریدم هر چی گشتم جاشو پیدا نکردم خنگ نیستم اینقدر بازی تموم کردم نابودشدم نه امسال نه به سال قبل

راهنمایی کنید بگید به من کجاش برم اسلحه بخرم و ....
ta onjai ke man yadame aslan aslahe nemikhari kolan on 3 ta aslahato mitoni UP koni ke kheyli ham bahal mishan
hamonja ke aslahe avaz mikoni bayad paini ro entekhab koni
kolan ye mosalsal dari ye sniper va kolt
mosalsalo UP kon halesho bebar;)

سلام
شما باید وقتی درگیر نبرد نیستید دکمه Yرو نگه دارید که یه صفحه انتخاب اسلحه میاد.اگه گزینه پایین رو بزنید بخش خرید و ارتقاء اسلحه باز میشه.

یا حق

سلام
بازی خوبیه ولی نسبت به نسخه اولش افت داشته تا پیشرفت
چرا همش بازی حالت فریم فریم داره نسخه اولش اینجوری نبود ، توی اولای CHAPTER 5 وقتی با SNIPER هدف رو نزدیک میکنم آهسته آهسته میشه تصویر :eek:
واسه دوستان هم همینجوریه؟؟؟

سلام
بازی خوبیه ولی نسبت به نسخه اولش افت داشته تا پیشرفت
چرا همش بازی حالت فریم فریم داره نسخه اولش اینجوری نبود ، توی اولای CHAPTER 5 وقتی با SNIPER هدف رو نزدیک میکنم آهسته آهسته میشه تصویر :eek:
واسه دوستان هم همینجوریه؟؟؟

نه اینجوری نیست :d;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or