Army of Two: The 40th Day, Xbox 360 Topic

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من امروز بازيرو تموم كردم خيلي حال داد بجز انفجارهاش مشكل دبگه اي نداشت
گيمپلي و گرافيكشم خوب بود
اهنگ خوب
پايانشم حال داد
خيلي كوتاه بود
در كل 100% ارزش بازي كردن رو داره
انقدر هم نزنين تو سر بازي
و بايد بگم از يكش خيلي بهتره;)

چند مرحله ای رفتم- بازی اصلا حال نمیده-یکجورایی گیم پلیش خیلی مضخرف شده!
-فقط در حد بی کار بودن و تموم کردن !همین

آقا ما شروع به بازي كردن كرديم چي بگم ...
شل و وله (shol o vel ) يه جوريه نميچسبه .
بايد حتما به رفيقام بگم بيان با هم دو نفره بريم. اينجوري سخته , كشش نداره.

Army of tow

دیشب بازی کردم باید بگم به درد نخور بود :sick: سیستم بازی کنده مثلا می خوای یه نفر رو بکشی مثلا پشت سرت یا بغل دستت باشه در موقعی که هدف گرفتی به زور اون هدف میچرخه نرم نیست که سریع کارهارو انجام بدی تو این بازی حوصله خودت هم نداری چه برسه که به اون رفیق احمقت هم کمک کنی مثلا شما آخر مرحله رسیدی و کم کم تموم هستش ولی به خاطر این رفیق احمقت میبازی و دوباره از اول :-" البته میدونم باید تو این بازی هوای همدیگرو داشته باشین ولی در صورتی که بازی خوب باشه نا این :laughing:

بازی رو تموم کردم .
وافعا که مزرخرف بود اه اه...بازی بی نهایت آرکید وتجاری شده بود وتقریبا از ضعف داستان رنج می برد وهیچ انگیزه ای برای ادامه بازی نداشتم به جز می گفتم اینکه حالا که خریدیم بزار بازی کنیم دیگه!!
بازی خیلی راحت وکم بود واسلحه ها هم در قدرت و...هیچ فرقی باهم نداشتند اصولا شیوه ی بازی های سگا رو که بکش وبرو جلو بود رو پیاده کرده بود!!
واقعا پولمو ریختم دور اصلا سگ خورش کردم!

اين بازي چيزي كه نداره هيجان هستش حالا از coopـش خبر ندارم ! اين يار ما نيز مثل هويج همين جوري ميره جلو ميكشه بعد هم ميميره ! ابله رفته وايساده جلو اون يارو گنده ها كه ازين اسلحه گنده ها دارن بهش تير ميزنه ! خُب باقالي ميزنه ميتركونتت ! خلاصه خيلي رو اعصابه ! chapter 5 هستيم !

اتفاقا بازی بسیار عالیه :love:
کسائی که میگن یارشون گیج.باید بگم مشکل از خودتون هستش(مگه مجبوری یارت بفرستی جلو خوب بزار بیخ گوش خودت باشه):cheesygri
شما باید بهش دستور بدی :-"
در هر صورت من باهاش حال کردم:p

سلام
این بازیو میشه با KANE & LYNCH مقایسه کرد ؟؟؟ بدتره یا بهتره...
مقایسه میشه کرد تا حدودی ولی اصلا کار درستی نیست که بخواهیم معیار کامل قرار بدیم.
من توصیه می کنم اگر کسی رو داری که باهاش بازی کنی ، 2 نفره ، بگیر.
3-4 روزه بازی رو گرفتم ولی حتی توی دستگاه هم نذاشتمش. :d
دیشب بازی کردم باید بگم به درد نخور بود :sick: سیستم بازی کنده مثلا می خوای یه نفر رو بکشی مثلا پشت سرت یا بغل دستت باشه در موقعی که هدف گرفتی به زور اون هدف میچرخه نرم نیست که سریع کارهارو انجام بدی تو این بازی حوصله خودت هم نداری چه برسه که به اون رفیق احمقت هم کمک کنی مثلا شما آخر مرحله رسیدی و کم کم تموم هستش ولی به خاطر این رفیق احمقت میبازی و دوباره از اول :-" البته میدونم باید تو این بازی هوای همدیگرو داشته باشین ولی در صورتی که بازی خوب باشه نا این :laughing:
پس تو این قسمت مثل شماره اوله. :d
اين بازي چيزي كه نداره هيجان هستش حالا از coopـش خبر ندارم !
کلا دو نفرش هم اعصاب خورد کن هست گاهی اوقات البته ، ولی اگه بخوای یه نفره بازی کنی واقعا وقت و اعصاب خودت رو هدر دادی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or