Army of Two: The 40th Day, Xbox 360 Topic

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم این بازی رو خریدم.یک افتضاح به تمام معنا بود.یعنی حیف اون 5 تومن.حیف اون لنز 360 که خودش رو برای این بازی خسته کنه:biggrin1:.چیزی فراتر از افتضاح.اگر کسی نخریده به هیچ وجه نخره.چون واقعا پشیمون میشه

من هم این بازی رو خریدم.یک افتضاح به تمام معنا بود.یعنی حیف اون 5 تومن.حیف اون لنز 360 که خودش رو برای این بازی خسته کنه:biggrin1:.چیزی فراتر از افتضاح.اگر کسی نخریده به هیچ وجه نخره.چون واقعا پشیمون میشه
دوست من به این میگی افتضاح ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
پس اگه dark void رو ببینی حتما" خودتو از پنجره پرت میکنی بیرون:laughing:

من بازی رو تا اونجا که یه هواپیما میخوره به جلوی ساختمونمون و حدود 10دیقه بعدش رو هم بازی کردم بازیه جالبی نبود حالا واقعا ارزش بازی کردن رو داره ؟برم جلوتر باحال تر میشه ؟:-"

به نظر من اینهمه هم دوستان میگن افتضاح نیست و بازی خوبیه .
گرافیکش هم بد نیست فقط انفجاراش خیلی بده !!!
ولی در کل ارزش تموم کردن رو داره .

شماره اول بازی خیلی خوبی بود ولی چند چیز توی این شماره گند زده به بازی
اول چاغ کردن ریوس بود که شبیه گوریل شده!
بعد تعوض کردن صدای ریوس و سالم هست که واقعا حرکت چرتی بود.صدای ریوس که شبیه گودزیلا شده و سالم هم نولان نورث هست که واقعا بعد از دیدن این همه بازی پشت سر هم با صدای این آقا ،یه جورایی کاری کرده که ادم حالش از صداش بهم میخوره!
کلا ریوس رو که نابود کردن
و مشاجره اینا هم توی شماره 1 جالب بود ولی توی شماره 2 اکثر اوقات ساکت هستن
بعد موضوع اسلحه ها هست.بیش از حد اسلحه ها دقتشون بالا هست و به سختی تیرتون خطا میره!
برای همین تفاوت بین اسلحه ها نسبت به قبل واقعا کم شده.یعنی نیازی نیست که اصلا اسلحه جدید بخرید!
داستان کلا نابود شده!تا اینجایی که من رفتم کلا میشه گفت داستان صفر بود!
قسمت لودینگ خرید آپگرید اسلحه که شدیدا روی اعصاب بود هنوز هم وجود داره که مشخص نیست اینا این مشکل به این کوچیکی و سادگی رو چرا نتونستن هنوز درست کنن
و اینکه بعد از مردن قبل از چک پوینت همه خرید ها و اپگرید ها هم از دست میره که کلا با این وضع بیخیال شدن خرید و آپگرید میتونه بهترین انتخاب باشه!
من هر چی تست کردم نتونستم اون حالتی که اگرو به نهایت میرسید و بعد حالت اسلوموشن میشد رو اجرا کنم.به احتمال زیاد حذف شده!
منو و لودینگ بازی به حدی سریع ،چرت و بی دقت و خلاقیت طراحی شده که حالتون رو بهم میزنه!توی لودینگ ها فقط یه سکه ساده در حال چرخش هست و یه عکس که احتمالا باس آخری هست رو نشون میده که هیچ موقع تغییر نمیکنه!منو هم فوق العاده ساده و مسخره هست و به نسبت شماره یک که مدل 3D ریوس و سالم بود و با گردش در منو دوربین حول مدل ها میچرخید قابل مقایسه نیست
شروع بازی چرت و مسخره هست که واقعا نمی فهمید چی جور بازی شروع شد و داستان از چه قراره!توی شماره 1 حداقل یه 4 تا کات سنس CG بود که از کیفیته نسبتا خوبی برخوردار بود که کلا بیخیالش شدن
فقط تنها چیزایی که پیشرفت کرده گرافیک بازیه که اونم چندان مهم نیست چون اصل این بازی روی گیم پلی تمرکز داشت و اینکه میشه در هنگامی که صدمه دیدید حرکت کنید.
سیستم دستگیر کردن و یا تسلیم شدن هم واقعا ضعیف هست و فقط اولین بار جالبه و بعد کاملا معمولی میشه
میلی ها هم شماره یک خیلی سریع تر و جذاب تر بود
در کل اصلا اون چیزی نبود که فکرش رو میکردم
چون شماره یک رو خیلی وقت پیش رفتم ممکنه تازگی ویزگی های بازی در نسخه اول نظر منو جلب کرده و شاید شماره 2 چندان تفاوتی نکنه.البته تفاوتی هم در اصل وجود نداره و بیشتر پسرفت داشته تا پیشرفت
بهرحال ضد حال بود

آخرین ویرایش:
بازی بد نبود من که یکش رو بازی نکردم این رو بازی کردم بد نبود دوست داشتم فقط تمومش کنم پ

در مورد داستان هم با دوستان موافق خیلی جالب نبودش

در مورد اسلحه من عاشق اسلحه با خفه کن هستم اسلحه تک تیرانداز هر خفه کنی هم گذاشتم باز همه دشمنان میفهمیدن که اصلا حال نمیده مجبور بودم همه رو با کلت با خفه کن بزنم که اون هم بعضی وقتها لو میرفت

یاد igi بخیر

چه عجب یکی نظر من داشت:biggrin1:
واقعا لذت بخش بود:love:

من هم با شما موافقم بازی خوب بود . هوش مصنوعی هم در حد قابل قبول بود و به نظر من از رزیدنت 5 با هون همه ادعا بهتر بود .

دوستان میخوان همه بازی ها در حد Gears و CODMW باشه:cheesygri

دوستان من بازی رو گرفتم!
ازم آپدیت خواست!:eek:
بعدش که آپدیت کردم ( که نشد ) آواتارم سیاه شد!
بازی رو با دیسک اکتیو بالا آوردم! ( قبلا هم آپدیت کردم 360 او آخرین بازی ای که کردم Darksiders بود! )

سلام
من دنبال یه بازی میگردم که بشه دو نفره با هم رفت جلو (البته قابلیت ادامه با یک نفر رو هم داشته باشه) به نظرتون این بازی به درد این کار میخوره؟! ارزش وقت گزاشتن داره؟
(اگر با این بازی موافق نیستید لطفا به غیر از RE5 یه بازی معرفی کنید)
ممنون

دوستان من بازی رو گرفتم!
ازم آپدیت خواست!:eek:
بعدش که آپدیت کردم ( که نشد ) آواتارم سیاه شد!
بازی رو با دیسک اکتیو بالا آوردم! ( قبلا هم آپدیت کردم 360 او آخرین بازی ای که کردم Darksiders بود! )
شما اپدیت جدید(8955)رو از یه جای دیگه دان و نصب کن درست میشه.

سلام
من دنبال یه بازی میگردم که بشه دو نفره با هم رفت جلو (البته قابلیت ادامه با یک نفر رو هم داشته باشه) به نظرتون این بازی به درد این کار میخوره؟! ارزش وقت گزاشتن داره؟
(اگر با این بازی موافق نیستید لطفا به غیر از RE5 یه بازی معرفی کنید)
ممنون

بازی خوبیه...
من 2 مرحله بازی کردم ولی بازی خیلی زیباییه.
گرافیکش در حد MV2 و اینجور بازی ها نیست اما اگه یه گیمر واقعی باشی که به گیم پلی نگاه میکنه بازی روونیه.

یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or