Army of Two: The 40th Day, Xbox 360 Topic

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تنها نكته اي كه همه بهش اشاره كردن همينه ! واقعا تو همون تريلرها هم معلوم بود خيلي مصنوعي هستن انفجارها ! خدا بكشتشون !
متاسفانه انفجار هاش یکی دوتا هم نیست از اول بازی شروغ میشه هی این ساختمون منفجر میشه دوباره ساختمون بعدی میخوره بهش منفجر میشه الی اخر..:)

منم بالاخره خریدم!بازی خیلی خوب شده.گرافیکش که بهتر شده و به خصوص از اون حالت گرفته ی سابق درآمده!boss هاش هم بهتر شدن و دیگه آنقدر مسخره نیست که یه بار بیاد بالا کله شان و جونشون را نشان بده!هر چند هنوز هم مثل ترمیناتور میان تو دل آدم!در کل بازی خیلی خوبی هست.

Last edited by a moderator:
در مورد سوال دوستان که می ارزه بگیریم باید بگم نه نه و نه
گرافیک بازی اصلا قشنگ نیست مخصوصا طراحی شخصیت ها و واقعا متاسفم که بازی رو گرفتم و به آقای polarstar باید بگم که گرافیکش نصف modern warfare 2 هم نیست.

دوستان من حرف Colonel Radec را بشدت تکذیب می کنم!!!:laughing::p
بازی ارزش بازی کردن را داره!خیلی هم داره.به خصوص اگر پارتنر داشته باشید.گراافیک بازی پیشرفت زیادی داشته و رنگ های شادی به بازی اضافه شده که روحیتون را شاد می کنه!البته گرافیکش با MW2 فاصله داره ولی باز هم خوبه!فقط یکمی انفجارهاش مصنوعیدر ضمن من فکر نمی کنم نسخه ی اول هم با شکستی مواجه شده بود!

دوستمون هم خودش گفت. اصلا مسئله پولش نيست. چيزي كه از پول ارزش خيلي بيشتري داره وقته وقت.

اگه واقعا وقت برامون ارزش داشت(خودم رو عرض ميكنم!) كلا دور بازي رو خط مي كشيديم و يك ذره به فكر عمر و آخرت خود مي بوديم. اگر ازت سوال كردند جوونيت رو چه راهي صرف كردي چي ميگي؟ مي گي Army of twoبازي ميكردم؟! :laughing:

اگه واقعا وقت برامون ارزش داشت(خودم رو عرض ميكنم!) كلا دور بازي رو خط مي كشيديم و يك ذره به فكر عمر و آخرت خود مي بوديم. اگر ازت سوال كردند جوونيت رو چه راهي صرف كردي چي ميگي؟ مي گي Army of twoبازي ميكردم؟! :laughing:[/QUOTE

حق با ایشون هست کاملا درست می گویند

من نسخه دمو پلی 3 رو بازی کردم در حالت اسپلیت اسکرین صفحه به شکل عمودی نصف میشد و هیچ گونه آپشنی برای افقی کردنش وجود نداشت.حالا توی نسخه نهایی این مشکل حل شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or