Army of Two: The 40th Day, Xbox 360 Topic

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود بر دوستان!
بچه ها من تا حالا شوتر با 360 بازی نکردم.
بگیرم؟
مرحله اموزشی داره تا یاد بگیرم؟
اخه از گیم پلی و داستان و... بازی خوشم اموده ولی میترسم بگیرمش بندازمش کنار چون یاد ندارم!
لطفا راهنماییم کنید

یا حق

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::-":-":-":-":-":-"
ما اینجا معطلیم ها!

یا حق

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::-":-":-":-":-":-"
ما اینجا معطلیم ها!

یا حق
ظاهرا این نسخه هم راهنمایی داره!من که هنوز اینو بازی نکردم ولی army of two اول را بازی کردم.اون خیلی راهنماییش کامل و دقیق بود!(من خودم همین مشکل را تو گیرز آف وار 2 داشتم,ولی گرفتم و حالشو بردم!)

بازی چطوره؟یکم تعریف کنید از بازی.
نسبت به یکش پیشرفت داشته؟؟؟

گرافیکش یه کم بهتر شده ... تنوع محیطش کمتر شده ! ... دوربینش یه کم ناجوره (کاراکتر وسط صفحه نیست) ... محیطش زیاد جالب نیست (همش خرابه و ساختمون های داغون ، البته تا اینجایی که من رفتم)
در کل بازیه خوبیه ، بگیرش ...:biggrin1:

من بازی رو تموم کردم، این نظرات منه:

1. بازی کوتاهه و این نقصش رو با چکپوینت های بد و دموهایی که قابل Skip کردن نیست یه جورایی خواستن سرپوش بذارن

2. من یه نفره بازی رو رفتم، هوش مصنوعی رفیقمون بعضی جاها خیلی بیخود میشه و برعکس بعضی جاها کافیه بهش بگید Advance تا هرکی رو میرسه بکشه :d
کلا تعداد کشتن های اون، تقریبا اندازه من بود

3. وقتی یه نفر رو با یه اسلحه قوی هدشات کنید، به طور جالبی سر طرف کاملا منفجر میشه (به صورت خیلی مصنوعی) که معلوم نیست چرا من با یه کلت Desert Eagle میتونم همچین کاری رو بکنم. (یاد GTA III افتادم)

4. انتخاب هایی که وسط بازی داریم و 2 گزینه رو میتونیم انتخاب کنیم، یه جورایی زشتش کرده بازی رو . اما خوب اگه کسی بخواد دوباره بازی کنه، میتونه همین رو بذاره بهونش

5. نورپردازی بازی خیلی قشنگه ، اما انفجارهاش واقعا توی ذوق میزنه

6. ارتقا تفنگهاش هم خیلی باحاله و میتونه شما رو سرگرم کنه

7. یه نکته ای که خیلی اذیت می کنه، اگه شما یه ساعت بشینید تفنگ ارتقا بدید و قبل از رسیدن به چکپوینت کشته بشید، تموم آپگریدها از بین میره و دوباره باید اون کارو بکنید که من یکی به خاطر همین، خیلی کم آپگرید می کردم

8. وقتی هم که بازی رو تموم کنید، 2 چیت و چند لباس آزاد میشه که مثه بازی رزیدنت اویل، ارزش دوباره بازی کردن رو میبره بالا

کلا من به خاطر کوتاه بودن، حوصله دوباره رفتنش رو دارم (مخصوصا به خاطر اچیومنت 6666 Kill) اما اگه بازیش طولانی تر بود، قیدش رو راحت میزدم.

پ.ن : پیشنهاد می کنم همیشه موقع انتخاب ها، گزینه منفی رو انتخاب کنید (هم به خاطر اچیومنت هم به خاطر Unlock هاش)

1. بازی کوتاهه و این نقصش رو با چکپوینت های بد و دموهایی که قابل Skip کردن نیست یه جورایی خواستن سرپوش بذارن

2. من یه نفره بازی رو رفتم، هوش مصنوعی رفیقمون بعضی جاها خیلی بیخود میشه و برعکس بعضی جاها کافیه بهش بگید Advance تا هرکی رو میرسه بکشه :d

3. وقتی یه نفر رو با یه اسلحه قوی هدشات کنید، به طور جالبی سر طرف کاملا منفجر میشه (به صورت خیلی مصنوعی) که معلوم نیست چرا من با یه کلت Desert Eagle میتونم همچین کاری رو بکنم. (یاد GTA III افتادم)

4. انتخاب هایی که وسط بازی داریم و 2 گزینه رو میتونیم انتخاب کنیم، یه جورایی زشتش کرده بازی رو . اما خوب اگه کسی بخواد دوباره بازی کنه، میتونه همین رو بذاره بهونش

7. یه نکته ای که خیلی اذیت می کنه، اگه شما یه ساعت بشینید تفنگ ارتقا بدید و قبل از رسیدن به چکپوینت کشته بشید، تموم آپگریدها از بین میره و دوباره باید اون کارو بکنید که من یکی به خاطر همین، خیلی کم آپگرید می کردم

8. وقتی هم که بازی رو تموم کنید، 2 چیت و چند لباس آزاد میشه که مثه بازی رزیدنت اویل، ارزش دوباره بازی کردن رو میبره بالا

کلا من به خاطر کوتاه بودن، حوصله دوباره رفتنش رو دارم (مخصوصا به خاطر اچیومنت 6666 Kill) اما اگه بازیش طولانی تر بود، قیدش رو راحت میزدم.

پ.ن : پیشنهاد می کنم همیشه موقع انتخاب ها، گزینه منفی رو انتخاب کنید (هم به خاطر اچیومنت هم به خاطر Unlock هاش)

ببخشید اقای یگانه میشه بگین چند ساعت گیم پلی داشت ؟من گرفتم ولی بازی هنوز زیاد نکردم می ارزه وقت بزاریم روش یا نه؟:eek:

آخرین ویرایش:
ببخشید اقای یگانه میشه بگین چند ساعت گیم پلی داشت ؟من گرفتم ولی بازی هنوز زیاد نکردم می ارزه وقت بزاریم روش یا نه؟:eek:

همونطور که نوید جان گفتن، حدود 5-6 ساعته. برای من روی درجه نرمال تقریبا 7 ساعت طول کشید

در ضمن من آقای یگانه نیستم :smile:

سلام ميشه بگي اون 2 چیت چي هست؟
كه ما هم استفاده كنيم؟؟؟؟

البته اگه بشه از اول بازي استفادش كرد؟

سلام ميشه بگي اون 2 چیت چي هست؟
كه ما هم استفاده كنيم؟؟؟؟

البته اگه بشه از اول بازي استفادش كرد؟

سلام
از اول بازی که نمیشه، باید حتما یه دور بازی رو تموم کنید (با هر درجه سختی ای که دوست دارید)
البته با فعال بودن این چیت ها، اچیومنت داده نمیشه. چیت ها»
Big Heads که کله همه بزرگتر میشه و واقعا بامزه میشن
Infinite Ammo که مشخصه و مهمات بی نهایت میده

Army of Two The 40th Day Achievement Guide

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or