Army of Two: The 40th Day معرفي شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

armyoftwo40thday.jpg

شركت EA رسما بازي Army of Two: The 40th Day را معرفي كرد.
............
اين بازي دنباله بازي زيبا Army of Two خواهد بود. Salem و Rios همچنان شخصيت هاي اصلي بازي هستند و بايد از شهر خراب شده كه حالا تحت محاصره هست جان سالم به در ببرند.

حوادث اين قسمت در Shanghai واقع در چين اتفاق مي افتد. Salem و Rios زماني به خودشون ميانند كه درگير ماجرايي شدند كه به انها ربطي ندارد. انها براي سالم ماندن بايد از هم ديگر محافظت كنند و پرده از راز روز چهلم بردارند. اين شماره بازي هم يك بازي كاملا co-op خواهد بود.

به game play بازي المان هاي جديدي استفاده شده است كه كار بازيكنان را راحت تر مي كند و قسمت co-op بازي بسيار پيشرفت كرده و حركات جديدي به ان اضافه شده است , مي توان انتظار AI بهتري را هم داشت. اين قسمت بازي هم توسط سازندگان شماره اصلي يعني EA Montreal ساخته مي شود. اين بازي در زمستان امسال براي X360 , PS3 , PSP عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
امید وارم بازی رو در حد انیمیشن های بین دو نیمه کنند:biggrin1:
همین طور یکمی کشتن موجودات زنده رو به عقل انسان نزدیک تر کنند:biggrin1:انگاری باس فایتن ادماش:biggrin1:

نکته جالب اینجاست که EA از عرف مربوط به انتشار ادامه یک بازی پیروی نمیکنه:biggrin1:
منظورم از عرف همون فروش بالاست اخه این بازی چقدرفروخته که حالا میخواد ادامه هم داشته باشه؟:biggrin1:
مسخره هست البته از نابودگران NFS غیراز این انتظار نداریم

نکته جالب اینجاست که EA از عرف مربوط به انتشار ادامه یک بازی پیروی نمیکنه:biggrin1:
منظورم از عرف همون فروش بالاست اخه این بازی چقدرفروخته که حالا میخواد ادامه هم داشته باشه؟:biggrin1:
فكر كنم نزديك 2 ميليون فروخته ( عدد خيلي بالايي هست معراج براي يك IP جديد )
در ثاني فيلمش هم قراره ساخته بشه. :biggrin1:

فكر كنم نزديك 2 ميليون فروخته ( عدد خيلي بالايي هست معراج براي يك IP جديد )
در ثاني فيلمش هم قراره ساخته بشه. :biggrin1:
:eek:
به همه احترامی که برای تو قائلم ولی باید ازت درخواست منبع کنم کسری:blushing:
البته این بازی از نظر من یه اشغال به تمام معنا بود:sick:

پ.ن:اون تیونینگ اسلحه رو خوب اومدی:biggrin1:

نمیدونم چرا این سمت چپی و میبینم یاد Kabal اگه اشتباه ننوشته باشم که توی کمبت بود میفتم :biggrin1:
من که شماره اولشو بازی نکردم امیدوارم این یکی بتونه بهتر از قبلیش باشه :smile:

چرا اين حرف ميزني؟ AoT در بدترين زمان ممكن عرضه شد و يك بازي بسيار مطلوب بود زماني كه EA همين طور بازي مي داد بيرون و گند بالا مياورد و واقعا نو آوري پشتش خوابيده بود.

من قبول دارم بازي تكنفري خيلي مسخره بود ولي واقعا وقتي بازي دو نفري معركه بود به اعتقاد خودم چنين بازي اي خيلي كمه.

نه مثل اینکه خوب فروشی هم داشته من خودم 1این بازی رو تموم کردم درسته قبول دارم بخش 2نفره این بازی خوبه وجذابیت داره ولی داستانش مسخره بود یه چیز تخیلی صرف بااین حال من قانع شدم که باید 2این بازی هم بیاد

ممنون کسری جان بابت خبرت:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or