Army of Two: The 40th Day معرفي شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

armyoftwo40thday.jpg

شركت EA رسما بازي Army of Two: The 40th Day را معرفي كرد.
............
اين بازي دنباله بازي زيبا Army of Two خواهد بود. Salem و Rios همچنان شخصيت هاي اصلي بازي هستند و بايد از شهر خراب شده كه حالا تحت محاصره هست جان سالم به در ببرند.

حوادث اين قسمت در Shanghai واقع در چين اتفاق مي افتد. Salem و Rios زماني به خودشون ميانند كه درگير ماجرايي شدند كه به انها ربطي ندارد. انها براي سالم ماندن بايد از هم ديگر محافظت كنند و پرده از راز روز چهلم بردارند. اين شماره بازي هم يك بازي كاملا co-op خواهد بود.

به game play بازي المان هاي جديدي استفاده شده است كه كار بازيكنان را راحت تر مي كند و قسمت co-op بازي بسيار پيشرفت كرده و حركات جديدي به ان اضافه شده است , مي توان انتظار AI بهتري را هم داشت. اين قسمت بازي هم توسط سازندگان شماره اصلي يعني EA Montreal ساخته مي شود. اين بازي در زمستان امسال براي X360 , PS3 , PSP عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
خدایی وقتی ادم به بازی معمولیی مثل Army of 2 بگه شاهکار ازش انتظار نمیره بازی شاهکار ی تو عمرش دیده باشه
اگه army of 2 شاهکاره پس doom و HL و wolfstain 3d و ... چین ؟:confused:

سلام

خیلی خیلی ممنون :love:

خبر خوشحال کنندهای بود .این روزها هی دنبال اینجور سبک ها بودم.خدا رو شکر اینکی عاشقشم درست میشه

خدایی وقتی ادم به بازی معمولیی مثل Army of 2 بگه شاهکار ازش انتظار نمیره بازی شاهکار ی تو عمرش دیده باشه
اگه army of 2 شاهکاره پس doom و HL و wolfstain 3d و ... چین ؟:confused:

احتمالا یکشو یا بازی نکردی یا دو نفره بازی نکردی

احتمالا یکشو یا بازی نکردی یا دو نفره بازی نکردی
هم شماره اولشو بازی کردم هم دو نفرشو بازی کردم ولی اینقد بازی معمولی بود نمیتونم قبول کنم یه عده به این بازی بگن شاهکار :sick: !! به جز چنتا همکاری دونفره چیز دیگه ای نداشت که بشه ازش لذت برد تازه اون چنتا جنگولک بازی هم لذتی نداشت ! برای یکی دو دفعه اول جالب بود !
کلا دوستانی که به این میگن شاهکار تعریف این کلمه رو نمیدونن ! مثل اینکه بری فیلم Die hard رو ببینی بگی شاهکار بود !!!:)
البته انتظاری هم نمیره از بچه ها چون عمر گیمر شدنشون بعد از خریدن 360 بوده که شروع شده :)

حالا من مگه گفتم بازی بدیه ؟ !!!
من میگم شاهکار نیست ! همین !;)
یه بازی نسبتا خوبه ! نه بیشتر !
من که عکساش رو دیدم حداقل از نظر گرافیکی پیشرفت کرده ! حالا تا ببینیم چی میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or