Arkham City بدون توقف...

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
آیا شما هم از اون دسته افرادی هستید که در هنگام بازی کردن یک بازی پر هیجان مثل Batman از دیدن صفحه Loading یا نقاط غیر قابل دسترس عصبی میشید ؟ استدیوی Rockstady سازنده بازی Batman Arkham City به بازیکنان این بازی قول داده هیچ صفحه Loading یا نقطه غیر قابل دسترسی رو برای شما نگذاره.

arkhamcity.jpg

همه جای بازی برای شما قابل دسترسه حتی آسمان ، به این دلیل که شما حس کنید Batman هستید. دلیل این موضوع اینه که بازی ما یک بازی خطی بسته نیست.

همه جا ، همیشه در دسترس! این چیزیه که کارگردان دوست داره. یک بازی بزرگ و آزاد. پنج برابر بزرگتر از چیزی که قبلاً ما ساختیم.

حتی ورود به فضاهای داخلی نیز Loading ندارد. ما با استفاده از techno-wizardry توانستیم این چالش بسیار بسیار بزرگ را حل کنیم.

همچنین آقای Dax Ginn در پایان این مصاحبه با سرویس خبری CVG اعلام کرد که این بازی همانطور که از قبل تایید شده بود فاقد بخش چند نفره است"زیرا Batman یک تجربه تک نفرس!"

لینک خبر
​

آخرین ویرایش:
اگه چیزی از بازی حذف نشه خوبه.BURNOUT هم لودینگ نداشت ولی وقتی یه مسابقه رو میرفتی و میخواستی از اول سریع شروع بشه نمیشد و باید کل راه رو دوباره میرفتی تا به جای اول میرسیدی و از اون نقطه دوباره مسابقه رو شروع میکردی.

من الان یه سوال برام پیش اومده اونم اینکه الان بتمن بمیره چجوری میشه؟:d
همچین چیزی بدرد این بازی نمیخوره
امیدوارم پر از باک نشه!
بازی از آخرین چکپوینت اصولاً لود میشه
وقتی قراره لود نباشه چجوری میشه همچین چیزی؟
مثل B:P نیست که خودت دوباره بری سر مسابقه!!!
اونم داشت همچین چیزی

آخرین ویرایش:
من الان یه سوال برام پیش اومده اونم اینکه الان بتمن بمیره چجوری میشه؟:d
همچین چیزی بدرد این بازی نمیخوره
امیدوارم پر از باک نشه!
بازی از آخرین چکپوینت اصولاً لود میشه.
بلانسبت مثل بازی شوم و امپریالیستی GTA .

techno-wizardry??! جادو کردن؟! من که چیزی در مورد این تکنیک توی بازی سازی پیدا نکردم

در مورد این باید بگم من نظر اینه ایشون خیلی خودمونی به مصاحبه گر گفتند که ما کاری مانند جادوگری رو انجام دادیم.

هر چی گفته، دمش گرم....!
اصلولا Batmanبا بازی قبلیش سبک خاصی رو پرورش داد...
کلا شاهکاره ، این ادعا هم با باگ زیباست! ما پذیرا هستیم...:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or