Arkham City بدون توقف...

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
آیا شما هم از اون دسته افرادی هستید که در هنگام بازی کردن یک بازی پر هیجان مثل Batman از دیدن صفحه Loading یا نقاط غیر قابل دسترس عصبی میشید ؟ استدیوی Rockstady سازنده بازی Batman Arkham City به بازیکنان این بازی قول داده هیچ صفحه Loading یا نقطه غیر قابل دسترسی رو برای شما نگذاره.

arkhamcity.jpg

همه جای بازی برای شما قابل دسترسه حتی آسمان ، به این دلیل که شما حس کنید Batman هستید. دلیل این موضوع اینه که بازی ما یک بازی خطی بسته نیست.

همه جا ، همیشه در دسترس! این چیزیه که کارگردان دوست داره. یک بازی بزرگ و آزاد. پنج برابر بزرگتر از چیزی که قبلاً ما ساختیم.

حتی ورود به فضاهای داخلی نیز Loading ندارد. ما با استفاده از techno-wizardry توانستیم این چالش بسیار بسیار بزرگ را حل کنیم.

همچنین آقای Dax Ginn در پایان این مصاحبه با سرویس خبری CVG اعلام کرد که این بازی همانطور که از قبل تایید شده بود فاقد بخش چند نفره است"زیرا Batman یک تجربه تک نفرس!"

لینک خبر
​

آخرین ویرایش:
همه جا ، همیشه در دسترس! این چیزیه که کارگردان دوست داره. یک بازی بزرگ و آزاد. پنج برابر بزرگتر از چیزی که قبلاً ما ساختیم.

خیلی بلند پروازانس ! امیدوارم باگ باعث نابودی بازی نشه چون این وسعت بدون لودینگ باگ ذاتشه :d

وای نمی دونم تو پائیز چی کار کنم از دست این همه بازی!!!:d
واقعا که عالیه این دقیقا چیزی هست که گیمر ها احتیاج دارند.
بدون لودینگ:d
همه ی نقاط قابل دسترسی هستن:x:x

حرف نداره به این میگن یه گیم واقعی
ولی فکر کنم Loading اول بازی خیلی طول میکشه یه چیزی تو مایه های Assassins creed Brother hood که Loading بازی دست خودش بود فکر کنم منظورش همینه

دمشون واقعا گرم !
اما اگه یه 2 تا تریلر از گیمپلی میدادن خوب بود !
دادن كه تريلر گيم پلي .

بسيار هم خفن بود ، هلي كوپتر رو ميزد تو هوا عشق ميكردي ، از بالا ساختمون هم كه ميپريد پايين همچين ميگفتي ووووييي :دي

یهنی تمام بازی ها بتونن همچین کاری رو بکنن خیلی لذت بخش میشه من فکر کنم مثلاً به جای لودینگ دموی مرحله ی بعد رو نشون بدن یا در حین بازی سیستم داره اون جلوتر رو لود میکنه که تا بهش رسید دیگه لود نخواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or