به نظر من که صبر کن قیمت Iphone 4 پایین تر بیاد بعد برو بخر یادمه یه زمانی 3GS هم همین 1300000 بود ،کلا به نظر من مشکل Apple اینه که یه محصول میزنه خدا بعد در کم تر از یک سال یکی دیگه میزنه محصول قبلیش رو خار و خفیف میکنه حالا قیمتاشون کمم که نیست بریم مدل جدید ترشو بگیریم ولی به نظر من همون 2G هم از همه ی گوشی های بازار بهترهدوستان يک سوال الان خريد 3gs منطقي تره يا اينکه بايد صبر کنم تا آيفون 4 قيمتش بياد پايين تر بخرم؟
آيفون 4 جيلبريک ميشه که مشکلي تو نصب بازي و برنامه ي کرک شده پيش نياد؟
خوب 11 پیج بیشتر نمیشه برنامه ریخت.البته یه هکهایی داره چند صفحه اضافه میشه ولی زیاد نیست.
دادی خود مغازه برات برنامه بریزه؟ نباید این کارو میکردی.چون الان بخوای خودت برنامه بریزی همه چیزی که برات ریخته پاک میشه.
بعد هم سعی کن برنماه های خوب رو بریزی نه همه چیو!
اید برنامه ی Overboard رو از Cydia دانلود کنی اونوقت می تونی بیشتر از 11 صفحه داشته باشی
خوبی محصولات اپل اینه که با اینکه هر سال یک محصول جدید میزنه ولی محصول جدیدش از قبلی خیلی قوی تر نیست و تفاوت زیادی نداره.و تا سالها هم همه محصولاتشو ساپورت میکنه.به نظر من که صبر کن قیمت Iphone 4 پایین تر بیاد بعد برو بخر یادمه یه زمانی 3GS هم همین 1300000 بود ،کلا به نظر من مشکل Apple اینه که یه محصول میزنه خدا بعد در کم تر از یک سال یکی دیگه میزنه محصول قبلیش رو خار و خفیف میکنه حالا قیمتاشون کمم که نیست بریم مدل جدید ترشو بگیریم ولی به نظر من همون 2G هم از همه ی گوشی های بازار بهتره
اگه بخوایم با این وضعی که شما میگی پیش بریم الان یعنی باید 2G داشته باشیم وحدود 1 سال برنامه های جدید رو نمیشد روش ریخت اتفاقا مشکل سر همین ساپورتست تو برو یه سر بزن Appstore ببین چند تا برنامه ی مربوط به یه سال پیش رو 2G ساپورت میشهخوبی محصولات اپل اینه که با اینکه هر سال یک محصول جدید میزنه ولی محصول جدیدش از قبلی خیلی قوی تر نیست و تفاوت زیادی نداره.و تا سالها هم همه محصولاتشو ساپورت میکنه.
برای همینه که میگن ایفون رو هر 2 سال یک بار باید عوض کرد.
یه مشکل بزرگی که iPhone 4 داره اینه که میکروسیم میخوره, و آنتشم که وضعشو همه میدونن,البته شنیدم که اگه ببری نمایندگی اپل تعمیر میکنن و بهت تحویل میدن ولی چه فایده؟ما تتو ایرانیم![]()
میدونم بامپر میدن , مجانی هم میدن,اما قیافه گوشی با بامپر خیلی مسخره میشه...مشکل آنتن فقط برای شبکه 3g هست اونم با یه bumper حل میشه
میکروسیم هم که هرکس خودش میتونه سیمکارتشو ببره بشه اندازه ی میکروسیم
میدونم بامپر میدن , مجانی هم میدن,اما قیافه گوشی با بامپر خیلی مسخره میشه...
عزیزم میکروسیم کردن سیمکارت هم کاری نداره , اما شما حاضری همراه اولتو میکروسیم کنی؟؟
ببخشید من یه سوال دارم بدجوری اعصابمو خورد کرده!)x
بین iphone 4g و galaxy s i9000 موندم عقلم میگهiphone ولی از طرفی قیمتش یکم با امکاناتش نمی خوره
!
الان iphone 4g به چند رسیده؟
فکر می کنید قیمتش پایین میاد تا آخر تابستون؟تا چقدر؟چون من که زیاد عجله ندارم:d