Apple iPhone User

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هیچ مشکلی نیست!
پی سی سوئیت رو آپدیت کنید درست میشه!

اقا ممنون به زودي انجامش ميدم و نتيجه شو خدمت شما اعلام ميكنم
بيشتر تعجبم سر اين بود كه ناگهاني اين مشكل پيش اومد. فك كن الان وصل كردم شد دوباره وصل كردم نشد :laughing:
ولي ممنون محمد جان

مرسي محمد جان مشكل با كاري كه شما گفتي حل شد !

و يك سوال ديگه، چرا Winterboard انقدر سرعت گوشي رو پايين مياره؟
و راهي داره كه مشكل رو حل كرد؟ يا از يك طريق ديگه تم ريخت روي گوشي؟

سلام.
1:آیپاد تاچ الان آخرین مدلش با آخرین فریمورش که اومده چی هست؟
2:قیمت هاش توی خارج کشور مثلا سوئد یا آلمان چنده؟
3:اگه بگم واسم از خارج کشور آک بیارن دقیقا چه کار هایی باید بدم تو ایران روش انجام بدن تا مثل بچه آدم کار کنه؟
4:واسه این عملیات ها چقدر باید هزینه کنم؟
ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام

یه سوالی دارم :

اپل 4 که اومد این الان فقط at&t روش جواب میده ! این یعنی Lock Factory ?

اگه من این مدل رو بخرم فایده داره یا نه ؟

Lock رو میشه UnLock کرد ؟

ممنون

سلام

یه سوالی دارم :

اپل 4 که اومد این الان فقط at&t روش جواب میده ! این یعنی Lock Factory ?

اگه من این مدل رو بخرم فایده داره یا نه ؟

Lock رو میشه UnLock کرد ؟

ممنون
در خیلی از کشورها مخصوصا" انگلیس به صورت آنلاک فکتوری عرضه میشه.
شما میتونی لاک رو بگیری و منتظر باشی تا نرم افزار آنلاکش بیاد.
ولی توصیه من به شما اینه که هرگز لاک نگیر چون که اصلا" فایده نداره.

آخرین ویرایش:
همون انلاکش تو آمریکا عرضه نمیشه ؟!
نه دوست من. تو آمریکا آنلاک فکتوری وجود ندارد و نخواهد داشت.
فعلا" که آیفون 4 با مشکلاتی بزرگ رو به رو هست. که بعضی هاش شامل:
وجود لکه های زرد رو صفحهhttp://www.engadget.com/2010/06/23/poll-is-your-iphone-4-retina-display-seeing-yellow-spots/
وقتی گوشی رو تو دستتون میگیرین آنتن گوشی قطع میشهhttp://www.gsmarena.com/iphone_4_launch_day_stories__yellow_spots_spotty_reception-news-1761.php
شیشه lcd که قرار بود از جنس شیشه هلیکوپتر و نشکن باشه , شکننده هست.

نه دوست من. تو آمریکا آنلاک فکتوری وجود ندارد و نخواهد داشت.
فعلا" که آیفون 4 با مشکلاتی بزرگ رو به رو هست. که بعضی هاش شامل:
وجود لکه های زرد رو صفحهhttp://www.engadget.com/2010/06/23/poll-is-your-iphone-4-retina-display-seeing-yellow-spots/
وقتی گوشی رو تو دستتون میگیرین آنتن گوشی قطع میشهhttp://www.gsmarena.com/iphone_4_launch_day_stories__yellow_spots_spotty_reception-news-1761.php
شیشه lcd که قرار بود از جنس شیشه هلیکوپتر و نشکن باشه , شکننده هست.
کلا تو آمریکا هرچی عرضه میشه Lock هست ؟

ممنون

بچه ها ريستور OS 4 رو ارائه كردن براي 3G ؟
اگر كردن بايد از سايت خود اپل بگيريم؟
اگر اره تونستن جيلبركش كنن؟
اگر اره با چي ؟ :d

و سوال مهمتر اينكه اگر به ورژن 4 اپگريد كنيم دوباره براي داونگريد كردن به مشكل ميخوريم؟

==============================
اصلاحش ميكنم.
ورژن چهار رو پيدا كردم براي 3G حجمي حدود 292 مگابايت داره
براي 3GS حجمي حدود 360 مگابايت
و براي ايفون 4 حجمي معادل 600 مگابايت
-----------------------------------------
براي جيلبرك ورژن 9.5 redSnow از Dev-Team اومده كه فقط براي 3G هست فعلا ...

===============================
و فقط بازم يك سوال اونم اين كه ايا نرم افزارهايي كه روي ريستور 3.1.3 كار ميكردن احيانا روي اين ورژن كار ميكنن؟
چون هم هنوز توي سايت هاي برنامه واسه ايفون نديدم برنامه اي منحصرا براي ورژن 4 اومده باشه !!!

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان منم بعد از مدت ها تصمیم گرفتم گوشیمو عوض کنم و می خواستم 4 apple iphone بگیرم اما با این شایعاتی که در موردش شنیدم موندم چیکار کنم قضیه این لکه های زرد و صفحه شکنندش چیه؟ یعنی اونطوری که قول دادن نشکن نیست و مثل ایفون های قبلیه یا کلا خیلی شکنندس ؟
به نظر شما ایفون 4 بگیرم یا 3gs ؟
اخه از دوربین 5 mp و قابلیتهای hd ایفون 4 نمی شه گذشت! حتی به خاطر این ویژگیهاش انتن دهی بدش هم می شه تحمل کرد تنها مشکلی که میمونه unlock بودم و قیمتش تو ایرانه.... کسی می تونه کمک کنه؟
اگه تا آخرای تابستون صبر کنم چی؟
ممنون :)

سلام
دوستان منم بعد از مدت ها تصمیم گرفتم گوشیمو عوض کنم و می خواستم 4 apple iphone بگیرم اما با این شایعاتی که در موردش شنیدم موندم چیکار کنم قضیه این لکه های زرد و صفحه شکنندش چیه؟ یعنی اونطوری که قول دادن نشکن نیست و مثل ایفون های قبلیه یا کلا خیلی شکنندس ؟
اخه از دوربین 5 mp و قابلیتهای hd ایفون 4 نمی شه گذشت! حتی به خاطر این ویژگیهاش انتن دهی بدش هم می شه تحمل کرد تنها مشکلی که میمونه unlock بودم و قیمتش تو ایرانه.... کسی می تونه کمک کنه؟
ممنون
همه ی اینایی که گفتی بکنار....قیمتش 1میلیون و 800 هزار تومن هست در حال حاضر که اصلاً ارزش خرید نداره!!
پس بهتره فعلاً صبر کنید!;)

سلام
ممنون :)

والله در نقل قول هاي سايت ها خوندم كه زرد شدن صفحه بعد از مدتي كه گوشي كار ميكنه از بين ميره ...
صفحه گفته بودن از جنس شيشه ي هليكوپتر هست، اما گويا نيست :d
از ايفون هاي سري قبل قوي تره شيشه اما خب شكنندست و در ثاني مگه قراره چيكارش كني كه ميترسي بشكنه؟
خيالت راحت به اين راحتيا نميشكنه ...
و يك نكته ي ديگه اينكه جنس پشت گوشي هم از جنس صفحه ي گوشي هست، يعني در مورد شكستن بايد به هر دو طرف گوشي فكر كني نه فقط صفحه اش !!!
ايفون 4 در حال حاضر مثل زماني ميمونه كه همه اكس پي داشتن و ويستا اومد، نه برنامه ها مچ بودن نه ديگر جزييات
در حال حاضر هم يك سري برنامه هاي كاربردي مثل Quick reply for sms يا winterboard و غيره كه واقعا لازم هست براي گوشي هاي ايفون رو ساپورت نميكنه و زمان ميبره تا اونها هم هماهنگ بشن ...
اينكه ايفون 4 بگيري يا 3 جي اس خب شك نكن ايفون فور خيلي قويتره ...
صبر كن و 4 رو بگير.
مشكل انتن دهي هم مديرعامل اپل گفته كه يك بسته ي نرمافزاري به زودي ارائه ميديم كه مشكل رو برطرف ميكنه.
طبق گفته هاي خودشون كم شدن انتن در عملكرد انتن تاثيري نداره.
فقط يك ضريب خطاي بالاي محاسباتي توسط نرم افزار گوشي هست كه اُفت يك سيگنال رو حتي در ظاهر اُُفت كامل سيگنال و بارهاي آنتن نشون ميده
مشكلي نداره.

اول اینکه quickReplyforSMs به خوبی روی os4 کار میکنه ;)
بعد اینکه لکه های زرد روی Lcd خود اپل گفته بعد از 2 3 روز استفاده این لکه ها از بین میرن
مشکل آنتن دهی هم مشکل نرم افزاری نیست که بخواد با update های بعدی حل بشه با یه jumper حل میشه که اونم اپل free روی تمام آیفون ها میده و اینکه این مشکل آنتن دهی هم ظاهرا فقط برای شبکه 3g پس توی ایران نباید نگران این موضوع باشید
خرید 3gs کاملا اشتباهه در حال حاضر original4u داره آیفون4 1.350.000 مدل 32 گیگ factory unlocked رو میقروشه
به نظرم اونایی که می خوان بخرن 1 2 ماه صبر کنن
و اینکه حتما سعی کنید factory unlocked بخرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or