Apple iPhone User

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان تا ته کردن تو پاچم!
گوشی فکتوری به جای انلاک بهم دادن!(علائدین).
من به حرف طرف اعتماد کردم و دیگه چک یا چیزی نکردم گوشی روی نگو یارو حروم خور بود.
گوشی رو جیل بریک که کردم رفت رو حالت DFU (اماده برای ریستور)و همونجاموند.وصل کردم به ایتونز و فرم ور 3.1.2 رو دان کردم و ریستور کردم.گوشی بالا اومد ولی فقط باهاش میتونم ازش برای emregency call استفاده کنم و توی منو هم نمیره و سیم رو هم نمیشناسه!
دوستان اگه راه حلی دارن ارائه بدن و گرنه گوشی رو باید بندازم اشغالی.

دوستان تا ته کردن تو پاچم!
گوشی فکتوری به جای انلاک بهم دادن!(علائدین).
من به حرف طرف اعتماد کردم و دیگه چک یا چیزی نکردم گوشی روی نگو یارو حروم خور بود.
گوشی رو جیل بریک که کردم رفت رو حالت DFU (اماده برای ریستور)و همونجاموند.وصل کردم به ایتونز و فرم ور 3.1.2 رو دان کردم و ریستور کردم.گوشی بالا اومد ولی فقط باهاش میتونم ازش برای emregency call استفاده کنم و توی منو هم نمیره و سیم رو هم نمیشناسه!
دوستان اگه راه حلی دارن ارائه بدن و گرنه گوشی رو باید بندازم اشغالی.

رامین جان شاید مشکل از اینترنت هم باشه ها . چند بار امتحان کن . برای من چند بار پیش اومد که گوشی خیلی دیر انلاک شد . یه شب هم اصلا انلاک نشد و مجبور شدم فرداش دوباره به ایتیونز وصلش کنم تا فعال بشه .
بهر حال باید موقع خرید توی فاکتور قید میکرد انلاک فکتوری .
موقع خرید سیدیا روش نصب بود ؟ موقع تست انتن میداد؟
اصلا چی خریدی ؟چند؟

رامین جان شاید مشکل از اینترنت هم باشه ها . چند بار امتحان کن . برای من چند بار پیش اومد که گوشی خیلی دیر انلاک شد . یه شب هم اصلا انلاک نشد و مجبور شدم فرداش دوباره به ایتیونز وصلش کنم تا فعال بشه .
بهر حال باید موقع خرید توی فاکتور قید میکرد انلاک فکتوری .
موقع خرید سیدیا روش نصب بود ؟ موقع تست انتن میداد؟
اصلا چی خریدی ؟چند؟
اصلا مهدی جون چجوری باید انلاک کنم؟گوشی باهاش هیچ کاری نمیشه کرد!
بلک رین روی گوشی نصب بود ولی سیدیا نه مجبور شدم خودم دانلودش کنم از بلک رین روی گوشی.
موقع تست همون اول انتن نداد ولی من احمق نفهمیدم چرا!(یعنی فهمیدم یه کاسه ای زیر نیم کاسه است ولی...)یارو گوشی رو برداشت رفت اون پشت یه کاری کرد گفت الان انتن میده!
الان برم من یک دعوایی راه بندازم تو مغازه یارو تا دیگه سر یه بدبخت دیگه ای مثل من از این کلاها نزاره.
مهدی جون 16 خریدم820.

اصلا مهدی جون چجوری باید انلاک کنم؟گوشی باهاش هیچ کاری نمیشه کرد!
بلک رین روی گوشی نصب بود ولی سیدیا نه مجبور شدم خودم دانلودش کنم از بلک رین روی گوشی.
موقع تست همون اول انتن نداد ولی من احمق نفهمیدم چرا!(یعنی فهمیدم یه کاسه ای زیر نیم کاسه است ولی...)یارو گوشی رو برداشت رفت اون پشت یه کاری کرد گفت الان انتن میده!
الان برم من یک دعوایی راه بندازم تو مغازه یارو تا دیگه سر یه بدبخت دیگه ای مثل من از این کلاها نزاره.
مهدی جون 16 خریدم820.

همین دیگه با بلک رین انلاکش کرده . فردا حتما برو بکوبش تو سرش ولی باید موقع خرید تو فاکتور قید میکردی انلاک فکتوری.
قیمت خوبی بهت داده البته نه برای لاک .
باید با بلک رین ورژن 3 (rc3)انلاکش کنی

همین دیگه با بلک رین انلاکش کرده . فردا حتما برو بکوبش تو سرش ولی باید موقع خرید تو فاکتور قید میکردی انلاک فکتوری.
قیمت خوبی بهت داده البته نه برای لاک .
باید با بلک رین ورژن 3 (rc3)انلاکش کنی
مهدی جون مشکل همنیه!
اصلا نمیتونم وارد منو ایفون بشم!
گوشی که روشن میشه میره روی امرجنسی کال و هیچ کار دیگه ای نمیشه باهاش انجام داد!

دوستان بیس بند گوشی کاملا به هم ریخته و بازگردونش به این راحتی ها نبود کار خیلی پیچیده ای بود.صحبتهای شما موقعی صادق بود که بیس بند گوشی برای گوشی لاک عوض نشه!
من خودم نتونستم کاری کنم.دوستم داره برام راش میندازه و حدودا هم گوشی برگشته.

دوستان من زیاد دنبال iphone و این حرفا نبودم اطلاعاتم زیاد نیست:دی

میگم من اگه به یکی بگم از امریکا واسم مثلا از AT&T iphone بگیره یا هر جای دیگه که گوشی آنلاک نیست!! ازین 200 300 $ ها بفرسته واسم میتونم خودم آنلاک کنم؟!؟

بعدم اگه آنلاک میشه چه مشکلاتی داره یا خواهد داشت نسبت به اونایی که فکتوری آنلاک هستند؟!؟

مشکل خاصی نداری فقط باید صبر کنی تو ورژن های جدید موفق به آنلاک شدنش بشن که یکم زمان میبره تا برنامش واسه آنلاکش بیاد !
خب میشه تا وقتی که برنامه هکش برای ورژن جدید نیومده گوشیرو آپدیت نکرد دیگه؟!
آره میشه !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or