LEERY
کاربر سایت
کلا اگه گوشی لاک باشه چه مشکلاتی داره؟چرا انلاک گرونتر هست؟لاک ارزش خرید داره؟اگر Unlock باشه راحت کار می کنه.اما اگر نباشه،با blackra1n می تونی آنلاکش کنی![]()
کلا اگه گوشی لاک باشه چه مشکلاتی داره؟چرا انلاک گرونتر هست؟لاک ارزش خرید داره؟اگر Unlock باشه راحت کار می کنه.اما اگر نباشه،با blackra1n می تونی آنلاکش کنی![]()
اگه لاک باشه زیاد جالب نیست ولی بهر حال قفلش باز میشه ولی خب وقتی فریمورهای جدید میاد باید تو اضطراب باشی که کی انلاک میشه . در ضمن احتمالا باید ریجستر هم بشه تو مخابرات .من ميخوام بگم رفيقم از دبي با مالزي براي 3gs 16 gig و 32 gig بياره
گوشي مه اونجاست بياد تهران راحت با خط ايران كار ميكنه ؟ مشكلي نيست ؟
کلا اگه گوشی لاک باشه چه مشکلاتی داره؟چرا انلاک گرونتر هست؟لاک ارزش خرید داره؟
ایفون تو دبی یا مالزی یا چین یا یه همچین کشورهایی چنده ؟
تو بانه یا لب مرز ایران هم پیدا می شه؟
اقا مهدی منم شنیدم که قراره ایفون جدید بزنن حالا عکسی چیزی ازش منتشر شده و تازیخ عرضه ی رسمیشو اگه می دونی بگو با اطلاعات دقیق از سخت افزارش
اره مهدی جون دلو زدم به دریا!سر اون یکی گوشی 450 تومن ضرر کردم!تو کشورهای دیگه حدود 300 تومن ارزونتره . تو لب مرز هم نگرد مگه مرزهای جنوبی مثل بندر عباس و ... ولی زیاد مطمئن نیست .
نه عکس خاصی نیومده همش حدس و گمانه . فقط سخت افزارش معرفی شده که تو پست بالا گفتم . تاریخش هم دقیقا نگفتن کی ولی بطور تقریبی توی ماه می معرفی میشه . شما رو 5 ماه دیگه حساب کنید و البته یکی دوماه هم طول میکشه که تو ایران بیاد و قیمتش کمی بهتر بشه . ولی من همون روز اول میخرمش هر چقدر هم قیمتش باشه . البته چرا دروغ بگم اول وایمیستم هک بشه بعد میخرمش .
--------------------
راستی دوستانی که میخوان 3gs بخرن باید بدونن سریهای جدید بعد از جیلبریک و هک شدن اگ خاموش بشه برای روشن کردنش باید وصلش کنید کامپیوترتون و با نرم افزار خاص ایفون (ایتیونز) گوشی رو فعال کنید وگرنه گوشیتون فعال نمیشه . فعلا که اینطوری شده ولی احتمالا مشکلش بزودی حل میشه .
اره مهدی جون دلو زدم به دریا!سر اون یکی گوشی 450 تومن ضرر کردم!
به نظرت الان 3gs بخرم ضرر نمیکنم؟یا واستم مدل جدیدش بیاد؟قیمتش اون موقع به نظرت بالای 1 تومنه!؟
من الان بی گوشیم اندر کفم چه غلطی کنم!:biggrin1:
دستت درد نکنه مهدی جون.ضرر که داره ولی ایفون ارزش ضرر کردنو داره . 3gs بخری حالا حالاها کارت رو راه میندازه و حداقل تا یک سال جوابتو میده هر چند هر کی ایفون داشته چشمش دنبال ورژن جدیدش بوده بس که ازش راضی و باهاش حال کرده . این مدل جدیده هم شک نکن روی 1200 تومنه و تا دو سه ماه باید صبر کنی تا قیمتش متعادل بشه . 3gs بخر خیالت راحت ولی اون نکته ای رو توی پست بالا راجع به سری جدیدش گفتم رو دقت کن .
نه رامین جون اینجا هم این مشکل دیده شده خلاصه میتونی قبل از خرید با فروشنده طی کنی که اینطوری نباشه . هر چند که بالاخره این مشکل دیر یا زود حل میشه .دستت درد نکنه مهدی جون.
اره گوشیهای توی ایران اکثرا برای قبل از هفته 40 هستن و این مشکلو ندارن.
پ.ن:امروز میخرم!![]()
نه فرقی نداره . کلا 3g با 2g از نظر سخت افزار یکیه .یه سوال بازیهای 2g با3g فرق میکنه
سلامسلام دوستان ,خسته نباشین...
آقا من میخوام یه Iphone بگیرم....
از خیلیا شنیدم که میگن به درد ایران نمیخوره!!! ولی من عاشق اپل و ایفون هستم....
میشه واسه ی منه مبتدی در این زمینه یکم راهنمایی کنید و بگید که من اگه بخوام یه ایفون بخرم باید چه کارایی کنم؟
یعنی چه مدلی رو توصیه میکنید؟
ممنون و پوزش به خاطر مبتدی بودن سوالا ..