Danteppc کاربر سایت Sep 2, 2009 #226 سلام.ميخاستم بدونم براي اينكه بخام برنامه رويه ipod touch م بريزم بايد به اينترنت حتما وصل بشم؟لطفا راهنماييم كنيد
سلام.ميخاستم بدونم براي اينكه بخام برنامه رويه ipod touch م بريزم بايد به اينترنت حتما وصل بشم؟لطفا راهنماييم كنيد
Farzan X360_PS3 کاربر سایت Sep 8, 2009 #227 من می خوام یه iphone 2g بگیرم ایا نو پیدا میشه و اگه میشه قیمتش چنده ممنون
Xavi کاربر سایت Sep 8, 2009 #228 نوشته شده توسط Farzan X360_PS3: من می خوام یه iphone 2g بگیرم ایا نو پیدا میشه و اگه میشه قیمتش چنده ممنون بیشتر... نه 2 ساله که دیگه تولید نمیشه ولی بگردی کار کردش هست تمیزش
نوشته شده توسط Farzan X360_PS3: من می خوام یه iphone 2g بگیرم ایا نو پیدا میشه و اگه میشه قیمتش چنده ممنون بیشتر... نه 2 ساله که دیگه تولید نمیشه ولی بگردی کار کردش هست تمیزش
Xavi کاربر سایت Sep 8, 2009 #229 نوشته شده توسط danteppc: سلام.ميخاستم بدونم براي اينكه بخام برنامه رويه ipod touch م بريزم بايد به اينترنت حتما وصل بشم؟لطفا راهنماييم كنيد بیشتر... نه حتما نمیخواد میتونی فایل های ipa رو دان کنی بعد بریزی تو ایتونز و بعد بریزی رو تاچ یعنی sync کنیش
نوشته شده توسط danteppc: سلام.ميخاستم بدونم براي اينكه بخام برنامه رويه ipod touch م بريزم بايد به اينترنت حتما وصل بشم؟لطفا راهنماييم كنيد بیشتر... نه حتما نمیخواد میتونی فایل های ipa رو دان کنی بعد بریزی تو ایتونز و بعد بریزی رو تاچ یعنی sync کنیش
V vaio کاربر سایت Sep 8, 2009 #231 نوشته شده توسط Farzan X360_PS3: حدود قیمتiphone 2g تمیز رو میشه بگید بیشتر... حدوده 400 هستش
Niko Bellic کاربر سایت Sep 10, 2009 #239 سلام...آقا ما یه ایفون خریدیم میخوایم وقتی وارد یه جایی مثل SMS میشم با 1 بار زدن کلید Home برگرده... راهی هست؟؟ واسه من 2g هست.....
سلام...آقا ما یه ایفون خریدیم میخوایم وقتی وارد یه جایی مثل SMS میشم با 1 بار زدن کلید Home برگرده... راهی هست؟؟ واسه من 2g هست.....
54M113 کاربر سایت Sep 10, 2009 #240 عجب ! مگه قرار چند بار دکمه Home زده بشه تا برگرده ! یه بار دیگه !